NEEM Párt
Ajánló Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok Jegyzet Publicisztika

Ha te kormányon lennél, mit tennél?

A Vadhajtások portálon találkoztam a Hertelendy Béla kérdésével:

Ha te kormányon lennél, mit tennél?

ÍME A GYORS VÁLASZOM:

1/ AKNAZÁRAT DE AZONNAL a HATÁROKRA, mert akkor csak a határátkelőket kellene élőerővel megerősíteni, s arra van elég önkéntes!

2/ Ha ezt megtörtént, akkor rendezném a törvényes államforma ügyét!MIVEL AZ UTOLSÓ TÖRVÉNYES ÁLLAMUNK A KIRÁLYSÁG VOLT, azonnal kikiáltanám az alkotmányos királyságot úgy, ahogy azt Spanyolország tette Franco után, visszaállítva a valódi történelmi államaink sorába a mai államot, amelyet eddig egy PÉNZDIKTATÚRA szállt meg!

3/ MINDEN JOGÁSZT és POLITIKUST ELÍTÉLNÉK, aki nem vette a lapot, hogy 1946-ban zsarolás hatására vezettek be köztársaságot a bolsik, s így a királyválasztás helyett 10 évre kormányzót választatnék közvetlenül a néppel! (Lehet, hogy Orbánt választaná meg a többség?)

4/ Felelős kormányt nevezne ki a nép bizalmából megválasztott kormányzó, de csak is szakemberekből, akik véletlenül se párttagok!

5/ S mivel a Magyar Alkotmányos Királyság nem tagja sem a NATO-nak, sem az EU-nak, de az ENSZ-nek sem, így a WHO nem léphetne be az ország területére, de az igazságos történeti alkotmányunk jogelveit a törvényhozás számára kötelezővé tenném, s a devizahitel csalást rendeznék!

6/ Így semleges államként, újra tisztes vámot szedne a határon a Vámhivatal, s azzal helyettesíteném a visszatartott EU forrásokat, amelyek a tőlünk eddig elvont összegnek csak egy kisebb része, de így a befizetésünk is elmaradna! Ezzel az összes függésünk megszűnne, s hazánk valóban független, semleges és a világ minden népével barátságot fenntartó állammá válna: azonnal!

7/ Visszaépíteném a hazai élelemtermelő kapacitásokat, s élelmiszereket feldolgozó modern kisüzemeket hoznék létre, mert annak lesz biztos piaca a jövőben nem az akkumulátoroknak! (Sorolhatnám, de majd máskor…)

 

Mindez akkor történne meg, ha a NEMZETEGYESÍTŐK által támogatott pártonkívüli képviselők kerülnének többségbe az Országgyűlésben, s az új kormány EZT MEGVALÓSÍTANÁ! Ám ne álmodozzunk, mert erre mi várhatunk, hiszen még megjelenni sem tudnak a NEEM szóvivői, mert ők a pártonkívülieket akarták hatalomba segíteni már 2018-ban is. Ám sajnos ez vérlázító az összes globalistákat kiszolgáló pártoknak, politikai vezetőknek, médiaszínészeknek, s az összes pénzpórázra fűzöttnek és pénzlobbistáknak!

Térjünk vissza tehát a realitásokhoz!

A társadalmunknak nincs valódi és megalkuvásmentes érdekképviselete. Ezt kell először pótolni! Ezért először csak tisztességes ellenzék kellene! Ám ahhoz a mai kormánynak is fel kellene ismernie, hogy nem szabadna tovább játszania a tűzzel, s azonnal börtönbe kellene csukni 2006 „szemkilövető hősét”: Gyurcsányt!

Második lépésként pedig nem agyonhallgatni a NEMZETEGYESÍTŐKET s beengedni a kormánymédiába, hiszen ahogy Bibó István írta: „a hatalom demoralizál, tehát ellenőrzésre szorul”!

Harmadik lépésre már nem lenne szükség, mert ha a táradalom megérti a NEEM valódi céljait, akkor a mai ellenség, amely ellenzéknek csak álcázza magát: azonnal menne a kukába!

A nemzetközi nyomásnak pedig úgy kellene ellenállni, hogy a demokrácia nevű hamisságot vágni állandóan az arcukba, mert azzal nem tudnak majd mit kezdeni! S egy demokratikus joguralmi államot itt Európában nem tudnak sem kényszeríteni a NATO tagságra, sem kifosztani az EU tagság segítségével.

Hazánk pedig képes az önellátásra, csak vissza kell venni a keleti piacainkat, s engedni kell a természetet legyőzni akaró hajlamunk uralmából. Be kell mutatni az egyetlen és reklámmentes közmédiában – vagyis a Hungária Televízióban – a fenntartható visszavonulás hazai lehetőségét, s az eddigi államadósságot ráterhelni azon bankokra, akik meghosszabbították a bolsi rendszert alatti szenvedésünket azzal, hogy hiteleket adtak kádáréknak! A bankárkaszt világát pedig nem kell félteni, nem fognak ettől tönkremenni!

A világ legjobb alakoskodói (színészei?) ők, akik a kiválasztottsági mítosz miatt döntöttek a világhatalom megszerzése mellett. Ám közben nem nézik a kisemberek érdekeit, sőt azokat mindig gátlástalanul küldik a vágóhídra, mint most Ukrajnában. Persze hozzájárul mind ehhez az általuk oly sokszor kifejtett „túlnépesedés hazugsága” is, no meg a profitmaximalizálás, amit most a hadiipar produkál nekik. Amíg sajnos nem fogy el a raktáron és a használatban lévő hatalmas fegyvermennyiség, (Hogy a nemzetállamok újabb és újabb megrendeléseket tegyenek), addig a háborút ők nem állítják meg!

Ráadásul már nem nagyon működött a klímahiszti, a járvány-cirkusz, és a többi konteo – vagyis összeesküvés –, mert már csak a nagyon hülyék hisznek nekik. No ezért is kellett egy véres valóságot előállítani, s az orosz katonai erőt is felmérni mesterségesen, s ezzel a népeket a „rettegés rendjébe” taszítani, hogy a „fortélyos félelem” valóban igazgassa az egész emberiséget!

Ezek után a WEF és a WHO azt csinálna velünk amit akar. (Persze csak akkor, ha nem szerveződnek újjá a szét atomizált nemzetek!)

Ha erre sem leszünk képesek, akkor nem kell nekünk ellenség, mert magunk is elintézzük a magyar jövőt!

A feladat tehát a következő: NEMZET HELYI EGYÜTTMŰKÖDŐ RENDSZERÉNEK A MEGSZERVEZÉSE, vagyis a

szkíta nemzetiségi önkormányzat helyi létrehozása ,

a 400 évig jól működő vármegyei autonómia visszaállítása.

Ám félek, hogy ezen felhívás ellenére:

KÜLÖNBÖZŐ PÓTCSELEKVÉSEKET HAJTUNK VÉGRE!

Nem lehetne ezt befejezni és helyben szervezett kisközösségekkel: csatasorba állni? Abba hagyni egymás cikizését, ügynöközését, leminősítését!

Kérek mindenkit mutasson önmérsékletet, s ne a másikat kritizálja, hanem cselekedjen!

Mert a NEMZET a legmagasabb szintű lelki és tudati összetartozás cselekvő kultúrközössége.

De hol állunk mi most ettől?

Tele vagyunk egoista megnyilvánulásokkal..…

Az értelmetlen pótcselekvések helyett telefonáljatok és segítek a szervezésben!

Ezért aki hazánkban bármilyen kicsi önkéntes munkát vállalna a jövőben a nemzetszervezés terén, jelentkezzen nálam: +36703603595

Honféltő szeretettel: Bene Gábor

Vélemény, hozzászólás?