Kép nélkül
Jegyzet Publicisztika

Nincs miért védeni ezt a kormányt!

Nincs miért védeni ezt a kormányt! Ugyanolyan globalista-kiszolgáló és végrehajtó, mint az elődei!
Orbán tagadta meg a magyar államiságot a 2007 es deregulációs törvénnyel, amiben megsemmisítette a történelmi alkotmányosságot igazloó dokumentumokat, a régi törvényeket, köztük az 1896 os milenniumi törvényt, amiben örök időkre törvénybe lett iktatva hogy a magyar államot árpád és a vezérek alapították meg, nem pedig a szentté avatott István, akiből az állam és az egyház egybeolvasztása miatt királyt csináltak! Nem véletlenül szinte semmit se tudunk a 896 tól Istvánig tartó időszak kettős fejedelemségéről! De az tény, hogy István osztotta fel egyházmegyékre azaz vármegyékre az országot, és mind élére egy püspök került, majd az egyház elkezdte beszedni az egyházi tizedet a földművelőktől!
Az új vallást már a pozsonyi csata idején ránk támadó egyházi hadakkal és német lovagokkal akarták ránk kényszseríteni de akkor még elbuktak,mert erős nemzetállam voltunk. Ezt kellett megszüntetni! Az új vallást katonákkal háborúkkal terjesztették el és az inkvizíció üldözte minden ellenzőjét!
Miért tagadjuk meg a történelmi tényeket? Mik voltak a keresztes háborúk? Hogy lettek gyarmatok? Miért neveztek mindenki mást barbároknak és vadaknak, akik nem tértek át az új vallásra, ami a zsidók új vallása volt, hiszen ők a messiésváró népek, ők hisznek a „megváltásban”, a „megváltó” eljövetelében és Jézus halála UTÁN több mint 100 évvel nevezték ki „megváltónak”, mert nem tudták megszüntetni a tanításai hatását és terjedését! Amit nem tudsz megszüntetni, állj az élére!
István és Géza tette kérdéses, ha ellenállunk a vallási hódításnak, a későbbiekben is fel tudtuk volna e tartóztani a hadakat? Ha idejében szövetséget kötnek a többi, még nem keresztény akkori állammal, akkor igen! A vallás beengedése feltétlenül az egyházi állam létrehozásával keleltt járjon? ha igen, akkor ez is azt bizonyítja, hogy ez egy zsidó vallási megszállás, háború volt a népek ellen, már akkor is egy valamiféle világuralmi törekvés vagy terv mentén! Ha ezt elfogadjuk, akkor a mostani események szépen beleillenek a sorba!
A vallási után jött a pénzügyi hódítás, utána a gazdasági , amit megtámogattak a katonai megszállásokkal, ami mögött politikai háttér volt.
Az EU is így jött létre: a globalisták alapelve a tőke szabad áramlása, ezért előbb mindenhol ezt biztosítják különféle egyezményekkel, amit a puccsokkal létrehozott demokráciák bábkormányai írnak alá, és mársi kész a politikai-gazdasági hódítás, amit a „védelem” szüksége miatt hamarosan katonai megszállás is követ. Példa rá az Afrikai Unió létrehozása!
Utána ezeknek a földrészenként kialakított unióknak a senki által meg nem választott vezetői előbb az ENSZ-t ,majd abból most már a Világkormányt akarják létrehozni és már csak egy lépés választja el őket ettől!
Kinek az utasításait követve juthattak el idáig? Ki vagy mi tett nekik ígéretet arra, hogy ha követik a parancsait, a Világ uraivá teszi őket? Ki vagy mi áll mindezek mögött? Kik „teremtették” a maguk képére az embert itt, ezen a bolygón? Mi céljuk volt, vagy van ezzel?
Van e esélye az emberiségnek megszabadulni a rajta uralkodóktól, akik eltérítették a természetes fejlődés útját társadalmi és már biológiai szinten is?
Miért rohanunk a vesztünkbe? Miért tűrünk el mindent ellenállás nélkül, holott mi vagyunk többen?
G.Ági

Vélemény, hozzászólás?