Gondolatok

Dr. Peter McCullough: A Covid oltások megdöbbentő ütemben ölik meg a magzatokat az első trimeszterben… „atrocitás” a kismamák beoltása

Ez csak városi legenda! Nincs mögötte megalapozott, a szakma szabályai szerint lefolytatott tanulmány. Nem kellene riogatni a népet, benne az áldott állapotúakat. A védőoltás az immunrendszer tanítását szolgálja, önkéntes, kényszer nélküli. Sokan csak a túlmozgásos életmódjukat biztosító „papír” miatt oltatják be magukat, mert mi adófizetők álljuk a számlát.

Életmód és közigazgatás váltásra lenne szükség, nem pedig a kormányváltást erőszakolni. Illib-demokrácia helyett MERITOKRÁCIA lenne a mi rendszerképünk, ahol a magas tudásunk még az immunológia, a digitális élettudományok új határterületei is számításba jönnek, úgy mint a molekuláris biológia, bionika, bioinformatikai tudásszintézis és nem utolsó sorban a www.biognozia.hu elismert kormányzati eszközként állhatna az éppen regnáló kormány szakmai támogatásként, döntés előkészítésben mindenki számára átláthatóan, hiteles, de egyben népszerűsíthetően értelmezett formában rendelkezésére.

Az alábbi rémhírterjesztés ezúttal is kontraproduktív, és csak tovább ront a tájékoztatás hitelességén.

Csütörtök, július 1, 2021 by: Lance D Johnson  – Fordítás innen:

Dr. Peter McCullough: Covid vaccines are killing babies in the first trimester at an astonishing rate… an “atrocity” to vaccinate expectant mothers – naturtalnews Thursday, July 01, 2021 by: Lance D Johnson ( Természetes hírek )

 

Dr. Peter McCullough, a Texas A&M orvosprofesszora figyelmeztet a terhes nők Covid 19 oltásának veszélyességére.

Szerinte a covid oltások teljesen feleslegesek a terhes nők számára, és „direkt módon megölik a magzatokat az első trimeszterben”.

Dr. McCullough-val a közelmúltban Mike Adams készített interjút a Brighteon Conversations-on, ahol ismertette a covid-19 hatékony megelőzését, tápszereket, kezeléseket és az antitest-infúziókat.  Elismételte, hogy ezek a megközelítések sikeresek az idősek és a veszélyeztetett populációk számára. Az 50 évesnél fiatalabbak többségéről pedig azt mondta, hogy ők a „covid-19”-en olyan könnyen túljutnak, mint a „szellő”. A józan ész: Áldott állapotú nők és csecsemők soha nem szabadna, hogy covid oltást kapjanak!

Ami a legfontosabb, hogy a terhes nőket és fejlődő magzataikat nem szabad ismételt orvosi kísérletnek alávetni, mert potenciálisan olyan fertőzést kaphatnak, amelyet könnyen leküzdhetnek. „A várandós állapotú nők könnyedén túljuthatnak a covid-19-en” – mondta Dr. McCullough.

„Soha, egyetlen nő sem vállalhatja a covid-19 vakcinával járó kockázatot a terhesség időszakában.” 

Szerinte a hidroxiklorokin, a cink és a prednizon kezelés biztonságos a terhes nők számára, – de a covid-19 vakcinákat soha nem tesztelték várandós nőkön a klinikai vizsgálatok során, mert etikátlan a terhes nők ilyen „bántalmazása”. Ezért a vizsgálati tervek nem tesztelték a mutagén vagy reprodukciós hibákat.

Egy új tanulmány, amelyet a New England Journal of Medicine publikált , alátámasztja Dr. McCullough józan ésszel érthető állításait.

A „Covid-19 mRNS oltásbiztonság előzetes megállapításai terhes személyeknél” című tanulmány megállapítja, hogy a covid vakcinák 127 várandós nőből 104-nél spontán abortuszt okoznak!

Ez azt jelenti, hogy a vakcina megzavarja a korai prenatális fejlődés kritikus szakaszait, és a terhesség első 20 hetében ötből négy magzatot megöl.

A CDC immunizálási gyakorlatokkal foglalkozó tanácsadó bizottsága (ACIP), valamint az Amerikai Szülészek és Nőgyógyászok Főiskolája továbbra is azt javasolja, hogy a terhes nők hozzáférjenek a COVID-19 oltásokhoz. Ezek az irányadó, „oltás-imádó” (KSM: az óriási hasznot hozó vakcina-üzletnek nyilván elkötelezett)  szervezetek nem hajlandók visszavonni ajánlásaikat, annak ellenére, hogy az előzetes bizonyítékok azt mutatják, hogy ezek a kísérleti oltások 82 százalékban spontán abortuszt okoznak.

Valamikor volt egy bizonyos szintű józan ész az orvosi közösségben a terhes nők potenciálisan káros anyagokkal szembeni védelmének kérdésében.

A magzati fejlődés kritikus és kényes folyamat, különösen az első trimeszterben, amikor létfontosságú szervek és fiziológiai funkciók alakulnak ki.

A covid-19 vakcinák okozta meddőség nem összeesküvés-elmélet; hanem hihető eredmény

A spontán vetélések számának növekedésével nyilvánvalóvá vált, hogy a laboratóriumban kifejlesztett tüskefehérjét az emberi faj kiirtására, a Föld elnéptelenítésére tervezték! A covid-19 vakcinák okozta meddőség nem összeesküvés-elmélet. Ez egy makabra (= horror?!) kísérlet, amely az emberi fiziológiát kihasználó tudományos folyamatot indít el. A covid-19 vakcinák tüskefehérjéket juttatnak az emberi sejtekbe, és ez a laboratóriumban készült, idegen méreganyag a véráramba kerülve felhalmozódhat a reproduktív szervekben. Ezek a tüskefehérjék megtámadják az ereket, és súlyos gyulladást okoznak a szívben.

Dr. McCullough szerint ezek a szisztematikus oltási sérülések olyan atrocitások, amelyekről ma már nagyon sokat tudunk. Továbbá, mivel az immunrendszer észleli a tüskefehérjék jelenlétét a vérben, az immun reaktív sejtek megtámadják őket (ezt a folyamatot a hagyományos oltástudománynak megfelelően várták). Ezek a tüskefehérjék a syncytin-1 homológ formáját tartalmazzák, amely egy természetes emberi fehérjére hasonlít.

Ha az immunsejteket arra képzik ki, hogy megtámadják a szinkitin-1 tüskefehérjéket, akkor megtámadhatják a természetes formát is, egy olyan fehérjét, amely emberi endogén retrovírusokból jön létre, és felelős az emberekben a placenta fejlődéséért.

Ha az emberi test támadni kezdi a saját placenta sejtjeit, akkor a nőknek még egy komoly akadályt kell leküzdeniük, amikor megfoganni póbálnak (gyermeket szeretnének).

 

Vélemény, hozzászólás?