Kép nélkül
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok Nyílt levél

CÁFOLAT ÉS JAVASLAT

Dr. Bene Gábor: 

CÁFOLAT ÉS JAVASLAT!

Kezembe akadt Orosházi Feri egy üzenete, amit valamikor félretettem, hogy ha egyszer lesz rá időm megválaszolom.

Nos eljött az idő, s először Feri mondatait közlöm egyben, majd mondatonként kielemezve leírom a cáfolatokat.

Előrebocsátom, hogy Ferit mindig nagyra becsültem, s ezért szentelek időt a cáfolatokra mert szerintem Ő maga sincs azzal tisztában, hogy milyen hamis megoldásra, mennyire sátáni útra csábít minket! (Gerivel már nem tudok foglalkozni mert öntelt és ügyetlenül gyalázkodik ellenem, így már cáfolatra sem érdemesítem.)

Orosházi Feri:

Felfogni nem tudok ennyi félresikerült – egyébként értelmes – gondolkodású embert egy-rakáson.

Rendelkezésre áll egy nagykalapács, amivel el lehetne bontani az omladozó viskót a megépítendő palota útjából, ehelyett azon megy a vita, milyen színű legyen a függöny a megálmodott palota nappalijában.

Gerinek adok igazat. Teszem ezt úgy hogy engem ott ócsárolt, ahol csak tudott, de mindez nem változtat azon a tényen, hogy igaza van.

Nem tudom megérteni, mi az ami nem felfogható abban, hogy a visszaszerzett önrendelkezéssel olyan államot építhetünk, ami mindenkinek sem-száj ingere.

Mi ebben olyan bonyolult? (OFA)

BG:

BG: Nézzük sorjában, hiszen ezt írja:

„Rendelkezésre áll egy nagykalapács, amivel el lehetne bontani az omladozó viskót a megépítendő palota útjából, ehelyett azon megy a vita, milyen színű legyen a függöny a megálmodott palota nappalijában.”

Mivel a későbbi szövegből kiderül, hogy Geri Tibor „kalapácsára” gondol, így szerencsés tisztázni milyen szerszámról is van szó?

Valójában a kommunista sarló párjáról, amely a szovjet-korszak egyik fontos jelképe volt. Hiszen Geri Tibor mindenáron ahhoz a „kalapácshoz” szeretne visszatérni, amit a nyugati pénzvilág azért ismert el törvényesnek, mert megkapta benne a lehetőséget, hogy a magyar gazdaságot a külföldi tőke kifoszthassa, privatizálhassa!

Sőt, hogy a teljes állami vagyont – amit a egykor a kommunisták államosítottak össze – úgy osszák el, hogy amit a hazai elvtársak nem tudtak vagy nem akartak megszerezni, azt a multinacionális tőke kapja meg, fillérekért. Így a gazdasági hatalmat megtudták tartani a szemfüles KISZ-vezetők és az MSZMP megbízható fiatal és középkorú tagjai.Vagyis szó sincs itt „megépítendő palotáról” mert már a palotákat is kiosztották egymás között Geri Tibor elvbarátai, a kommunisták.

Én következetesen mondom már 1989-óta, hogy a köztársaságot ráerőszakolták hazánkra a szovjet megszállók, s a teljes jogrendet átalakították, hogy általános elszegényítést, erkölcsi lepusztulást és nagyon komoly agyfertőzést hajthassanak végre rajtunk!

Így bizony nem azon megy a vita: hogy, „milyen színű legyen a függöny a meg álmodott palota nappalijában.”

Hanem azon, hogy akarjuk-e vissza a kommunistákat? (Akik azóta már teljesen vadkapitalista tőkések és globalista labancok lettek!)

BG: Nem tudom miért nem érhető az Orosházi Ferinek, hogy aki a kommunista törvények közül bármelyikre hivatkozik, az nem veszi észre, hogy egy tőről fakad a bolsevizmus és a globalizmus!

Ráadásul azt a ripacskodó stílust, hogy egy kommunista átfesti magát és szavakban NEMZETI lesz, ismerhetjük már a 1988 és 90 közötti „nagy átállások” kapcsán. Feri azonban nem veszi észre, hogy pontosan a Geri által meghivatkozott 1989-es ál-alkotmány segítségével fosztották ki és csapták be a népünket! Lenyúlták az említett közvagyon tetemes részét a nyugati rablók, s éppen a hazai kommunisták jogi (vagyis az 1989. évi XXXI. tv.) segítségével.

Ám nézzük mit írt le következő mondatként Orosházi úr?

„Gerinek adok igazat. Teszem ezt úgy hogy engem ott ócsárolt, ahol csak tudott, de mindez nem változtat azon a tényen, hogy igaza van.”

Ezek után várná az ember, hogy felsorolja a tényeket! De nem ezt teszi, hanem igazat ad az őt ócsárló személynek? Nincs itt valami furcsa ellentmondás? Így a saját szavait kell visszafordítanom rá:

„Felfogni nem tudom ezt a félresikerült – egyébként értelmes – gondolkodású embert…” aki oda áll azon személy mellé aki őt ócsárolta, és aki egyértelműen egy hamis utat javasol számunkra! (Aki ugyanazt a nótát fújja mint a balliberális rablóbanda, s aki a hazánkat mentő magyarok helyett a Moszkvából érkezőket isteníti úgy, hogy közben a Szent Koronáról beszél, hogy átverjen minket!)

 

Nézzük az utolsó gondolatsorát Orosházi úrnak!

„Nem tudom megérteni, mi az ami nem felfogható abban, hogy a visszaszerzett önrendelkezéssel olyan államot építhetünk, ami mindenkinek sem-

száj ingere.”

BG: magam sem tudom megérteni, hogy miért nem fogja fel Orosházi Feri azt a célt, amit Geri Tibor szeretne elérni? Ehhez most idéznék Geri egyik önleleplező hazugságából! („Az 1945-ös

 Magyarország nevű állam helyreállítása  jogilag sokkal inkább érvényes, mint az 1920-ban létrehozott Magyarország nevű új „állam”.) Eddig az idézet.

Szerintem egyértelmű, hogy ki melyik oldalon áll!

Geri a komcsi Gyurcsány ügynöke, nem is lehet más!

Az önrendelkezés visszaszerzése ugyanis a bennünket megszálló pénzhatalomtól, csak is a legutolsó és valóban törvényes állam jogrendjéhez, alkotmányos elveihez való visszatéréssel lehetséges. Márpedig az utolsó törvényes állam nem a kommunista volt, hanem a két világháború közötti Magyar Királyság. Ha azonban mégis csak törvényesnek ismerjük el a Kádár rendszer utolsó „országgyűlési” és törvénytelen „jogalkotását”, akkor magát a rendszert ismerjük el törvényesnek, az 56 utáni akasztásokkal és az élelmiszert feldolgozó üzemek, gyárak ár alatti privatizálásával a közemberek kifosztásával és megnyomorításávalegyütt!

HISZEN A KÁDÁR RENDSZER ELADÓSÍTOTT MINKET, SŐT BEFOGADTA AZ IMF GAZDASÁGI BÉRGYILKOSAIT!

Kedves Feri!

Kérlek gondold át, hogy a nyugati tőke mikor segített nekünk? Ugye soha? S most miért is segítene? Nem inkább tönkretenne?

Szerintem inkább a vármegyei autonómiát kellene szorgalmaznunk! Vagyis arra kérlek, hogy szervezd meg a vármegyei gyűlést, s azon válasszatok tisztességes helyieket az alispáni hivatalba, önkéntesnek!

Létezik egy magyar értékrend és léteznek tudatszintek. Egy magasabb tudatszintű ember átlát a hazugságokon, felismeri az ellentmondásokat, kérdéseket tesz fel, 

aminek utána is jár, mert érzi tudat alatt,  hogy valami nem stimmel.”

A szerző közjogász és nemzetegyesítő segédmunkás

Vélemény, hozzászólás?