pénz, pénz, pénz
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

A COVIDIZMUSSAL ELŐÁLLÍTOTT VÁLSÁG HATÁSAI

Európa és Oroszország el tudja látni magát mindennel, így ők biztosan önellátók, mi azonban nem vagyunk azok, mert belezavartuk magunkat egy gyarmatosító cserébe, elsősorban a Kádár alatti adósságcsapda miatt. Olyan kitett a magyar gazdaság, hogy a befektetők paradicsoma lettünk, mert mi leépítettük azt a gazdaságot ami ha fejletlen is volt, de magyar! Most a nagy lenullázás vagy újrakezdés kellős közepén érdekes dolog történt – s ennek éppen egy éve – kitört a háború, amit valójában provokált az ukrán kormány az USA pénzhatalmi elitének a biztatására, amíg Putyin meg nem unta és megtámadta Ukrajnát. Ez azonban Európa számára a klíma-hiszti mellett irracionális helyzetet okoz, ami komoly gazdasági nehézségeket, sőt az EU számára előbb-utóbb teljes csődöt, de piaci lemaradást biztosan okoz.

Mindez a „covidizmussal” társulva hazánkat is belerángatja a háborúba – a harmadik világháborúba – és az LMBTQ érzékenyítéssel olyan társadalmi változásokat okoz, ami a magyar gazdaságot is alapvetően megrengeti. Már a nemzetközi neoliberális tőke gazdaságpolitikája is drámai átalakításokat végzett a társadalmakon, de a „rettegés covid-korszakának” lényege még inkább az új világrend pénzuralmi gátlástalansága minden hagyományt el akar törölni, s a népek kohójának a felgyorsulása ijesztően felgyorsul.

A várható világkormány előszobája – amit naivan követtünk sokáig – vagyis az ENSZ és annak egyik intézménye a WHO, valójában a legkárosabb lépést a lezárásokat erőltette rá a világ legtöbb országára. Mindezek az előállított válság elemei, amelyek végcélja – s ezt számtalan bizonyíték alátámassza – az emberiség drasztikus és gyors lecsökkentése, illetve a nemzeti közép, vagyis a birtokostudattal még rendelkező középrétegek felszámolása. Mindez sokáig az összeesküvés elmélet kategóriáját jelentette, mára azonban ha lassan is nyílnak a szemek és amit 2006-ban mondtam a Kossuth téren az már a hazai televíziók műsoraiban is elhangozhat.

1648-tól Angliát védte a Hajózási törvény, nekünk azonban a Habsburgok próbáltak diktálni, s ha nincs a pénzhatalom által gyűlölt és mindig lejáratott vármegyei autonómiánk, akkor mi is ott tartanánk, hogy mindent le lehet nyomni a torkunkon!

A tömegember ugyanis elképedve álla jelenlegi helyzet előtt, mert nincs nagy rálátása, hogy mi miért is történik?

Egy Krisztina nevű hölgy keresett meg a következő tényfeltáró kérdéssel:

2023. 01. 18. napon 407 Ft ért vásároltam az Euró valutát. Ugyanazon a napon a csatolt képi számla szerint, Szlovéniában a MOL kúton 110 Ft-al olcsóbban vásároltam a benzin literjét, mint Magyarországon a MOL kúton.

Tisztelettel kérdem, hogy lehet ez?

S azért másolom ide a válaszomat, mert az minden jó magyarnak szól!

KEDVES KRISZTINA!

Ugye kegyed is tudja, hogy a legeladósodottabb ország vagyunk a volt szocialista országok között?

Vajon miből fizetné a kommunisták által felvett és a globalisták által megtriplázott adósság utáni KAMATOT és JÁRULÉKOT a kormány, ha nem a gátlástalanul megemelt energia árakból és a kisemberekre telepített adókból?

Ma hazánkban is pénzügyi diktatúra van, ahol a pénzhatalmi elit azt tesz hazánkkal, amit csak akar.

S ez addig tart, amíg nem szervezzük újjá a pártok helyetti NEMZETET!

E kérdés helyett tessék helyi közösséget szervezni, az igazságtalanságok ellen önellátó módon fellépni, a bankokba nem pénzt tenni és nem hitelt felvenni!

Vajon mikor fogja ezt a gondolatsort megérteni a tömegember és mikor fog tenni ellene, mert a ha nem szervezzük meg magunkat, akkor elveszünk! Mert nem a hazai munkaerő olcsósága lesz a döntő a jövőben, hanem a hazai gazdaság amely az egészséges élelmiszer-termelés és annak a feldolgozása lesz az ami a ki fog bennünket emelni abból a helyzetből amit gyarmati függésnek hívok. A bankárkaszt és a multinacionális tőke ugyanis soha nem fogja hazánkat felemelni, ha nem lépünk ki a gazdasági, politikai drámából!

Honféltő szeretettel: Dr. Bene Gábor közjogász és nemzetépítő segédmunkás

Vélemény, hozzászólás?