A magánpénz rendszer urai aggódnak?
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

A magánpénz rendszer urai aggódnak?

Mostanában egyre jobban erőlködnek az USA pénzlobbista vezetői azon, hogyan lehetne bírósági úton kigolyózni Donald Trump indulását az elnökválasztásról. Szerintem már eljutottak a felismerésig, hogy mindezt bíróságon nem tudják elérni, s csak is a JFK, vagyis Kennedy ellen bevetett módszer lehetne hatásos. Egyre inkább szorongatja őket az a tény, hogy Trump már megegyezhetett a Florida népszerű kormányzójával, mert legutóbb DeSantis, aki a másik republikánus jelölt volt eddig, Trump javára visszalépett. Ez pedig azt is jelenti, hogy Trump mögé felállt a republikánusok teljes tábora. Ám eközben a davosi WEF-találkozón szóba is került Trump elnökségének a lehetősége és pánikot is okozott. Többek között Alex Sorosnak is voltak ezzel kapcsolatban megjegyzései, s ellene minden valószínűség szerint vizsgálat is fog indulni, mert ráadásul még egy megosztásban is közzé tett egy fenyegetésnek minősíthető üzenetet  a volt amerikai elnök ellen tervezett merényletről, Ráadásul még szóban is tett előzetesen erre célzásokat.

Ám az amerikai hatóságok éppen a Kennedy gyilkosság óta sokkal jobban odafigyelnek az elnök, vagy az exelnökök életére. Egy nő – bizonyos Pascale Ferrier – 2020 szeptemberében levélben küldött halálos ricint a hivatalban lévő elnöknek, aki akkor még éppen Donald Trump volt, és levélben halálos fenyegetés is szerepelt. A postai küldeményt még a Fehér Házba érkezése előtt lefoglalták, de a nő másoknak is küldött hasonló módon, házilag előállított mérget. Pl. a texasi bűnüldöző hatóság tisztviselőinek, akik szerinte felelősek voltak azért, hogy 2019-ben miatt előállították. A kanadai nő nem viccelt, mert az USA és Kanada határán való belépésekor a kocsijában töltött fegyvert és sok lőszert találtak. A bíróság elé állított Pascale Cecile Veronique Ferrier-t 22 évre ítélték és kitiltják az Egyesült Államokból, de élete végéig hatósági megfigyelés alatt lesz!

Vagyis még ha a demokrata szimpatizáns bíró elé kerül Alex Soros, akkor is lesz egy két kellemetlen perce, mert hiába van mögötte az a hatalmas vagyon, az USA független bíróságai előtt a zsűri (vagyis az esküdtszék) fogja megállapítani, hogy bűnös vagy nem! Soros György fia ugyanispár napja nyíltan ki is jelentette a Világgazdasági Fórum lobbistái előtt, hogy ne ijedjenek meg, hiszen mindent megtesz azért, hogy megállítsTrumpot.Vajon mindez csak Soros Alex magánakciója lehet, vagy valóban kiadta a bankárkaszt Trumpra a vadász engedélyt?

S ha igen, akkor abban biztosan szerepe van Zelenszkijnek aki nagyon meg van zavarodva.

Trump ugyanis egészen más politikát ígér, sőt még azt is belengette, hogy kilépteti az USA-t a NATO-ból! Az amerikai polgároknak a jelenlegi Biden kormányzattal és még a demokratákkal szembeni egyre fokozódó ellenszenve miatt szinte biztos, hogy mindenféle választási csalás lehetőség ellenére sem tud Biden még egyszer hatalomba kerülni.

Zelenszkij leginkább attól fél, ha Trump hatalomba kerül, akkor bizony az oroszok által elfoglalt területek Oroszországnál maradnak és mindaz a teljesen irreális elképzelés, hogy Ukrajna visszatér az 1991-es határok közé, nem valósulhat meg. Márpedig mindenki, akibe egy cseppnyi politikai képesség is szorult tudja, hogy az utóbbi elképzelhetetlen. Ezt még hazánk vezetői is tudják, az persze más kérdés, hogy nekik NATO és EU tagként hazánk érdekei miatt mit lehet és kell nyilatkozniuk.

Ha Trump elindul az elnökválasztáson, akkor a Biden-klán, és remélhetőleg az amerikai demokrata párt mögött lapuló globalista pénz-maffia végét is fogja jelenti. Ezért pedig már érdemes imádkozni is!

A szerző közjogász 

Vélemény, hozzászólás?