Dr. Bene Gábor írásai

Egy kis visszatekintés …. I.

Az alábbi videó Budaházy Gyuri felvétele az Andrássy úton.  Ahol a liberális-globalista mocskok által agyonhallgatott, de a West Point Akadémián az amerikai katonáknak tananyagként tanított, 907-es Pozsonyi Csatára való megemlékezésre vonultak a valóban magyarok, karikás ostort csattogtatva.

Nekem jó volt rájuk nézni!

https://www.facebook.com/Vadhajtasok/videos/2862071577199609/

A homoszexuálisok vonulása viszont egy hete botránkoztatott meg engem és minden jó érzésű magyart. Az alábbi képen is látható provokáció már nem az első, hiszen 4-5 éve is elsütötték ezt a kimázolt képet a kormányzó urunkról, az utolsó tisztességes magyar államfőről. Az éppen 100 éve Szegeden megalakult hazamentő Nemzeti Hadsereg fővezérének, a későbbi kormányzó emlékét büntetlenül  azért gyalázhatták már akkor is ezek a gusztustalanok, mert nem volt aki feljelentse őket a Horthy családból! Pedig ha az, akkor megtörténik, akkor ma már nem biztos, hogy vonulgathatnának! A kormány egyelőre nem akarja magára haragítani jobban az elbutított liberálisokat, pedig már ott tartunk, hogy egyre többen érzik: már valóban tűrhetetlen, ami a Pride-on történik. S már egy Fideszes képviselő is felszólat ez ellen, s így minden józan magyarnak követelnie kellene egy népszavazást az ügyben, hogy a meleg büszkeség napján ne az utcán „büszkélkedjenek” a szexuális másságukkal a buzik! E népszavazási  ötletet a Nemzetegyesítő Mozgalom minden egyes tagja támogatja, és felszólít minden jóérzésű embert, hogy ebben legyen most végre a nemzetünk egységes!

Ezt írta Horthy Miklós védelmében a Vitézi Rend:

 „Felháborító, hogy a Budapestpride kapcsán is aljas módon mocskolják Horthy Miklóst. Azt az embert, aki nélkül ma nem létezne Magyarország. Ő állította talpra hazánkat, azt a megcsonkított országot, amire a nyugati hatalmak azt mondták: “öt évig sem tud ilyen formában megmaradni”.

Horthy a béke évei alatt több száz iskolát, óvodát és kórházat építtetett. A II. világháborúban két agresszív világhatalom között védte a magyar érdekeket ameddig csak tehette.

A zsidóság csak itt volt biztonságban – egész Európában. Ezért nem ítélték el háborús bűnösként és ezért koszorúzta a magyar zsidóság a “hálás zsidóság” felirattal a sírját. Aki szidja vagy nevet rajta, az végtelenül ostoba és tanulatlan. Nem a szocialista éra demagóg könyveiből kell szerezni ismereteinket, hanem kiváló történészeink tárgyilagos írásaiból.

Felháborító, hogy mit megengednek maguknak. Gusztustalan szavakkal és átmázolt képekkel gyalázzák az embert, akinek az őseik is csak hálával tartoznának, mert kedves liberálisok, kisebbségi és homoszexuális “urak” a ti családotokat is Horthy Miklós mentette meg, és ezért születhettetek meg.”

Ezt a vonulást be kell tiltani, mert ezek már nemcsak „fütyisnyalókát” osztogatnak a gyerekeinknek, hanem magát a magyar történelmet, és a nemzeti hőseinket is kigúnyolják! Vagyis folytatják azt, amit a Habsburgok kezdtek el a magyarsággal szemben: deheroizálják a legnagyobb hőseinket!

Egy Kiss Roland nevű egyén két mondatot írt a facebook-on ennek kapcsán. Az első mondatával teljesen egyet tudok érteni, mert a Fidesznek lépni kell!

 „2/3.-dos felhatalmazással, az ország 99%-a rájuk szavazott és mégis képtelenek betiltani a Pride-ot.

A második mondatát viszont teljes döbbenettel olvastam el!

„Horthy köztörvényes gyilkos volt, nem kell az emlékét meggyalázni, önmagában véve gyalázat.”

Bene Gábor

 Kiss Roland

Íme erre a második mondatra írt rövid és cáfolhatatlan válaszom!

Sajnállak Te Kiss tudatlan! Horthy Miklós vagyona egy centivel sem nőtt 24 év államfősége alatt! Találsz-e ma egyetlen képviselőt, aki ezt elmondhatja magáról? Ráadásul geopolitikai helyzetünknél fogva nem tudtunk volna kimaradni a háborúból, akármit is ültettek a fejedbe a bolsevik gyilkosok és a mai globalista férgek! Nézz utána mikor kapta meg Horthy az auschwitzi jegyzőkönyvet és milyen parancsot adott Koszorús ezredesnek a pesti gettó megmentésére! Ha nem sikerült a kiugrási kísérlet, annak csak az volt az oka, hogy az egyetlen számára megbízható katonai egységet feláldozta a pesti zsidók megmentése érdekében Horthy Miklós kormányzó urunk!

  KI AKKOR A KÖZTÖRVÉNYES GYILKOS….. ??

 

Dr. Bene Gábor

Vélemény, hozzászólás?