Gondolatok

A „fortélyos félelem” igazgat?

Ha valóban létezik a népünk lelkében ez a fortélyos félelem, akkor örökre vége lehet a magyarságnak, mert nincs már bennünk elég tartás, bizalom és küzdőszellem?

Undorodunk a politikától, mert az szennyes? A média és a pártok vezetői állandóan azt hozzák a tudomásunkra, hogy a politika nem nekünk való, mert ott le kell törölni az ellenfél által az arcunkra dobált fekáliát? No meg lopni kell, hogy a választásokon tudjuk finanszírozni a kampányt?  Eközben pedig a választópolgárok 45-50 százaléka el sem megy szavazni, mert szerintük már nincs is kire.

SAJNOS NEKIK VOLT IGAZUK EDDIG!

Eddig ugyanis csak a rossz és a kevésbé rossz közül lehetett választani!

Most azonban van egy Mozgalom, amely nem akar hatalomba kerülni, hanem ki mondta végre a bűvös mondatot, amitől minden párt retteg!

. „Vissza kell adnunk a politikát az embereknek, mert minden párt csak árt!”

 

Belenéztem az interneten a Nemzetegyesítő Mozgalom honlapjába és meglepő dolgokkal találkoztam ott! Először is nincsenek sokan a tényleges tagok éppen azért, hogy ne tudjon közéjük férkőzni az ellenség, s nem is akarnak soha „néppártosodni”!

Azt írja viszont az egyik pártoló tagjuk, hogy szerinte, le kell győzni végre a félelmet, mert a félelem nem csak megbénít, hanem demoralizál is, vagyis erkölcstelen megalkuvóvá tesz, hiszen az egyéni érdek miatt a félelem szorításában az emberek nagyobb része odadobja a tisztességét, a bátor kiállásnak lehetőségét valamiért, ami valójában nagyon rossz lesz neki és a közösségnek is!

Ám erre a rosszra csak később derül fény, mert a választások után még egy darabig tart az az előny, amit vagy egyénileg, vagy társadalmilag kapott a megalkuvás miatt.

Persze azok se boldogok, akik megalkuvás nélkül a kisebbik rosszra szavaztak. Igaz, ők világosan látják, hogy a másik oldal egyértelműen a bűn és gátlástalanság fertőjét árasztja magából. Mégsem lehetnek boldogok, mert ők is félnek titkon, hogy ha nem lesz valóságos népképviselete a magyarságnak a törvényhozásban, akkor folytatódik az, ami mind morálisan, mind a fizikai elszegényítés folyamatában egyre jobban teszi tönkre a magyarság tömegeit. Ma ugyanis az általános elszegényítés az „állandó”.

 A „lehet más a politika” – nevet választó minipárt, lassan de biztosan bizonyította be, hogy a pártpolitika nem lehet más, mint részérdek-képviselet, mint érdek lenyúlás. Ez az önző pártpolitikai gondolkodás jellemző lett a hatalomra vágyó pártok minden egyes vezetőjére. Bebizonyosodott, hogy csak a nemzetpolitika lehetne más, de nem a pártpolitika. Ám nincs szervezett Nemzet, így csak elvétve és elszigetelten található egy-egy személy, aki valóban Nemzetpolitikus és nem a pártkatonák sorát szaporítja. Ilyen volt pl. Ángyán József is, akit persze kivetett magából a pártcsaládja!

 Szomorúan kellene megállapítanunk, hogy hazánkban ma nincs igazi közjót akaró, és azt képviselő, valódi közpolitika, s így már csak a szervezett bűnözést ügyesen eltakaró politikai-színház és az abban funkcionáló színfalak léteznek!

Ám a NEEM honlapjáról kiderül:  ŐK VISSZAHOZZÁK A követeket !

Ezek a választókerületi követek pedig nem ellenőrzés nélküli és a pártvezetésnek alárendelt szolgák lesznek, hanem a Nemzeti Értékrend által korlátok közé szorított és a választókerületi „követi utasítással” szabályozott személyek, akik nem zsenik, nem professzorok, hanem tisztességes képviseletre alkalmas, helyben ismert és elismert pártonkívüliek!

Ennél a mozgalomnál a számomra felismert legfontosabb programpontok ezek:

  • Visszaadni a közhatalmat a köznek, pártképviselők helyett népképviselőket!
  • Közpénzt nem adni a választásokra senkinek, pártoknak főképpen!
  • Elszámoltatni mindenkit, aki közpénzt lopott, csalt, hazudott, vagy tűrte!
  • Felülvizsgálni minden döntést, ami nem a nép érdekében történt! stb.-stb.

(Ennek a mozgalomnak nincsenek helyi szervezetei, hanem a helyi kisközösségek autonóm csoportjai, polgári-nemzeti körei fogják „használni” a Mozgalom ernyőjét arra, hogy valódi népképviseletet tudjanak felállítani. Nincs „pártközponti utasítás” csak a Nemzeti Értékrend az, ami magát a kisközösségeket összetartja és nem a pártfegyelem! Ebből az értékrendből kell a kisközösségeknek felmutatni önszerveződő módon a választókerületi követeket. A „központ” csak annyit kér, hogy a helyi közösség, polgári kör alkalmazza a kettős vezetést!)

Ha a magyarság rádöbben arra, hogy lehetséges a saját maga jelölte, helyben ismert és elismert választókerületi követekre is szavazni, akkor létrejön a képviselők kettős ellenőrzése, vagyis megvalósul Bibó István híres mondatának „ellenőrzött politikusa”. (Bibó ezt írta:„A hatalom demoralizál, ezért ellenőrzésre szorul!”)

Az ellenőrzéssel pedig kialakulhat egy felelős országgyűlés, amely olyan törvényeket gyárt majd, amely a magyarság széles tömegeinek is a megélhetési biztonságát, és a köznapok igazságosságát és ezzel a boldogságát is fogja majd biztosítani.

Nehéz harc lesz, de megéri! Hajrá Nemzetegyesítők, legyetek a becsületes szolgái a sokszor átvert magyarságnak és adjatok eszközt a helyi közösségek kezébe!

Legyetek ti annak a tisztességes ellenzéknek a második ellenőre, akik leváltják majd a szemkilövetőket, a szélkakasokat és a megélhetési politikusokat!

BJ.

Vélemény, hozzászólás?