cikk az egészségügyről
Gondolatok

Az oltás

Világunk mai kaotikus helyzetében rengetegen írunk valamit, véleményt mondunk vagy hivatkozunk valamire. Okos, valós, tényszerű információk is vannak, meg hazugságok és álhírek szép számmal. Az az érdekes és mostanában elfogadott, hogy minden megkérdőjelezhető. E mögé lehet bújni – tudatlanságból. Az infó-t meg kell vizsgálni lelkiismerettel, ésszel, szívgondolkodással és dönteni kell , hogy hova tesszük.

A vírussal kapcsolatos látásmód és cselekvés miatt annyira eldurvult a helyzet, hogy itt már nem az élet minőség jobbításáról vagy rontásáról, hanem az életben maradásról, a halálról van szó. A vírushoz, az oltáshoz való viszonyulás számomra mutatja a nagyfokú hiszékenységet, szabálykövetést, tudatlanságot. Utána kellene kutatnod, hogy mi ez a rakétasebesség a vakcina kifejlesztésében és alkalmazásában a korábbi személyvonati sebességhez képest? Ha meg viszonylag jó egészséged van, akkor meg mi a fenének kellene beadatni? A kórokozók elleni ellenállás az immunrendszer állapotától függ. A riogatás, az ijesztgetés, rossz hírek sulykolása félelmet kelt. A félelem gyengíti az immunrendszert, megbetegít. Szakemberek mondják, hogy a beadás után akár rövid időn belül /fél év- egy év múlva/ tömeges súlyos maradandó károsodás vagy halál fog bekövetkezni.

Nagyon sulykolják a médiában az oltást. Talán túl kevés a jelentkező? Ebben bízom .Hallani, olvasni az érintettektől / oltottak / nagyon súlyos mellékhatásokról is.

Közvetlen életveszély van, tiltott emberkísérlet folyik. A Te életed – a Te döntésed!

A törvények, rendeletek sértik, megszegik az alapvető emberi jogokat, szabadságot, méltóságot, amik le vannak írva az ENSZ, EU és magyar alaptörvényekben. A vírussal kapcsolatos – szerintem nagyrészt értelmetlen – rendelkezéseket elfogadják és betartják az emberek, félelemből, kényelemből és tudatlanságból.

Az egy éve és még ki tudja meddig tartó vírus mizéria lehetőséget ad és kényszerít a visszafogottságra, amiben több idő juthatna a tanulásra, az egészségedre,az önmegismerésre, megvizsgálni a test-lélek szellem egységének mélységét, mibenlétét. Az emberiségnek muszáj lesz szemléletet váltania, a vírus helyzet rávezeti.

32 évvel ezelőtt, 40 éves koromban sorozatos kisebb nagyobb betegségek gondolkodásra, vizsgálódásra, cselekvésre késztettek. Elkezdtem tanulni. Feltettem kérdéseket, megfigyeltem hatásokat, kerestem összefüggéseket. A mai napig és amíg élek tanulok és fejlődöm, s ezáltal kénytelen vagyok másképp látni a világot. Tudok sok mindent, de bőven vannak hiányosságaim. A tudás elvezet a megértéshez, az elfogadáshoz, a szeretethez, a jó döntéshez. Életem egyik célja a másik ember szolgálata. Szeretnék Neked segíteni. Az egészség helyreállításában van tapasztalatom. Az írásaimban biztosan találsz valami hasznosat./ https://takacsj22.wixsite.com/irasok /

Azt tapasztalom, hogy a felnőtteknek hiába beszélek. Gyerekekkel meg kevés kapcsolatom van. Nincs időd lényeges dolgokra: magadra, egészségedre. Mindig sietsz valahová.

„Az EMBER eredete isteni és az emberi sors egyetlen feladata, hogy az Istenhez való hasonlóságot megőrizd! Az EMBERI életnek más feladata nincs ” (őskori kinyilatkoztatás)

Azért tanultam, hogy segítsek magamon. Nem erőltetem Rád tanultságom, s ez nekem békét ad.

A természetes orvoslás senkit nem érdekel, mert nincs rá ideje. Nem ismered a természetes egyszerűséget. A kényelem és a technika érdekel. Online módon szinte semmi fontosat nem tudsz megtanulni. Nem érdekel Téged a természetes életmód , a helyes gondolkodás, a helyes táplálkozás, a helyes légzés, a helyes mozgás és az öngyógyítás sem.

Nem hiszed el, hogy a mostani életforma a természetes létezés ellen hat .„Hibás a tudásod” (Géczy Gábor).

A világ afelé megy, hogy hinni kell a hozzám hasonló és nagyobb tudásúaknak. Indulj el önmagad felé és a tudás megszerzése felé! Az emberek nem hiszik el, amit mondok, pedig sokat tanultam.

Létezem önmagam tisztaságában (22 éve a kezemen és az arcomon kívül a testem nem látott mosószert). Olyan sokat nem tudok, hogy tanítsak is, de fel tudom hívni a figyelmedet a jóra, az értékesre, az irányra , a hibákra.

Remélem, az egészséges, tiszta tudattal rendelkező EMBEREK kikérik maguknak és azt mondják (a hatalom felé), hogy hagyjatok békén. A másképpen látók meg protekcióval kérjék a pult alól a legjobb vakcinát minél hamarabb. Sajnos ebben benne van az is, hogy az agymosottak (agyhalottak) idő előtt itt hagyhatnak bennünket.

A szeretteimért, minden emberért, testvéremért teszek, amit tudok és nem fogom be a pörös számat.

Szeretettel gondolok rád Rokonom, Barátom.

Takács János

Vélemény, hozzászólás?