Gondolatok

Olvasónktól: Mi sem akartunk maguknak hatalmat 1956-ban!!

Ám mégis a volt elvtársak lettek a ma tőkései és gyerekei, unokái a politikusok! Hiszen ők minden pártban jelen vannak, a nagyszülők, szülők pedig magas nyugdíjjal élik világukat és komoly nyugdíjakkal és társadalmi pozícióval, illetve parlamenti befolyással is rendelkeznek.

Akkor most milyen rendszerváltás volt 1990-ben, vagy éppen a legutóbbi váltással az ún. fülke-forradalom által?

Az összes párt hallgat ebben az ügyben, mert mindegyiknek vaj van a fején, pontosabban ott vannak a tagjai között a múlt rendszer felelősei, így egyik párt sem tette szóvá a kisemmizettek, osztályidegennek nyilvánítottak, vagy épp a továbbtanulástól megfosztottak és egyebeknek minősítettek sérelmeit, eltaposását.

Sajnos én és a többi öreg már erőtlenek vagyunk a saját érdekeink képviseletére így szükséges a pártonkívüliekhez, a NEZETEGYESÍTŐ MOZGALOM által 2022-ig felkarolt választókerületi követekhez fordulnunk. Főleg azért, hogy az egykori osztályharc jegyében hátrányba kerülőket segítsék, s a kiemelt pártnyugdíjakat csökkentsék le úgy, hogy a csökkentést át tudják irányítani a szükséget szenvedőkhöz! Az 56-os és az osztályharcos meghurcoltak nyugdíjának növelése igen szükséges lenne! Sajnos az agyfertőzöttek és pénzpórázra fűzöttek csak pislognak, amikor ilyen követelést hallanak, pedig a kormány rendszeresen hivatkozik 1956-ra és a kommunista ellenes intézkedéseire. Bizony nem sajnálom a zsidóknak juttatott kárpótlásokat, de ha háborús bűntett volt az, amit a zsidó honfitársainkkal tettek, akkor az is az, amit velünk tettek! Sajnos a mai fiatalok legnagyobb része több generációs agymosáson, vagy sokkal inkább agyfertőzésen ment át, leginkább a történelemoktatás miatt, ami még most is hamisan működik. Ezért nem lenne szabad tovább várni, s remélhetőleg a NEEM segítségével törvényhozóvá válók érteni és magukévá fogják tenni a kérésünket! Hiszen már nagyon kevesen vagyunk és eddig bárkire szavaztunk, képviselet nélkül maradtunk! Nem tudunk képviselethez jutni!? Ám a Nemzetegyesítők honlapját olvasgatva rádöbbentem: miért hallgatja agyon a média ezt a szokatlan, de nagyon is logikus, kis csapatot!

ŐK NEM AKARNAK MAGUKNAK HATALMAT!

Igen, ennél szokatlanabb és fenyegetőbb mondatot még nem hallottak a pénz-vezérelt pártok! A valóságos népképviseletnél nincs ugyanis fenyegetőbb ellensége a pártok mai rendszerének! Márpedig, ha ez a 12 alapító tag nem néppártosodni akar, nem pénzt akar, hanem vissza akarja adni a közhatalmat a magyar nép valódi képviselőjelöltjeinek, akkor a pártok nem ok nélkül félnek!

Csodálom, hogy nem érti ezt mindenki. Pedig olyan egyszerű: nem lopni kell és nem karriert építeni, hanem az egyszerű népet kellene nekik szolgálni. Ahogy azt ezek akarják megtenni! Csak sikerülne nekik! Imádkozom is értük, pedig arról leszoktam a börtönben!

(Egy 56-os elítélt, aki éppen 80 éves lesz idén!)

Vélemény, hozzászólás?