Európa
Gondolatok

Az EU családpolitikája törvényszerűen vezet az összeomláshoz

Az Európai Parlament döntött: férfiak is szülhetnek! S ez nem vicc, vagy beugratás, hanem az általános európai hülyeség valósága.

Mindebben az a legmeglepőbb, hogy egy horvát képviselő terjesztette be a javaslatot, név szerint Predrag Fred Matić. Természetesen az Apró unoka (Dobrev), Molnár Csaba, Cseh Katalin, Donáth Anna, Ujhelyi István, Ara-Kovács Attila, Rónai Sándor stb. azonnal meg is szavazta.

Ráadásul ez a borzalom olyan oktatást ír elő az iskolások számára, ahol bő tere van a szexuális elfajzásnak, és a különböző LMBTQ-s nemi identitásokat is bemutatja, miközben korlátozza a lelkiismereti szabadságot azáltal, hogy az abortusz végrehajtásának az elutasítását az orvosi ellátás megtagadásával teszi azonossá. Elképesztő mire vetemednek!

Ezzel ugyanis tovább növekszik az európai fehér ember elleni harc, s mellette növekszik a lehetőség arra, hogy a hazai ballib csapat benyaljon az LMBTQ trendi vezetőségnek az unióban. Előírja azt is, hogy legyen lehetőség arra, hogy a transznemű (transgender) férfiak részére is járjon a teherbe esésük esetén a terhességgel és a szüléssel kapcsolatos minden juttatás és előny, megkülönböztetés nélkül. Vagyis előállt egy helyzet, hogy a hagyományos női szerep – vagyis az anyaság – megnyílt a férfiak azon része számára is, akik nőnek képzelik magukat! (Sic)

Az „átépített férfiak” ezután teherbe is eshetnek és így következésképpen még szülhetnek is. Lassan a magukat Istennek képzelők a természet minden normalitását képesek lesznek felszámolni, mert most a 378 szavazattal, 255 ellenszavazat és 42 tartózkodás mellett megszületett EP döntés egyenesen döbbenetes! A csütörtöki ülésen elfogadott jelentés, tehát olyan határokat lépett át, ami a liberális Európa elfogult genderőrületének, ill. a mai politikusok elfajzott szexualitás felfogásának a végsőkig „modernizált”, de az eddig látott legelképesztőbb megnyilvánulására. Emellett a Matić-jelentés alapvető emberi jogként beszél az életellenes abortuszról is, így a tagországoknak – hazánknak is – felül kell vizsgálniuk a terhességmegszakításról szóló nemzeti szabályozásukat, hogy azok mielőbb összhangba kerüljenek az ún. nemzetközi standardokkal. Ezért, ha egy orvos a Hippokratészi eskü alapján mégis az élet mellett dönt és megtagadja az abortusz végrehajtását, úgy azt, az orvosi ellátás megtagadásának minősíti e javaslat. Ez pedig abszurdum.

No ez a szint az, ahol nekünk magyaroknak nincs többé helyünk az EU-ban, amely nemcsak a vesztébe rohan, de elvárná tőlünk is, hogy velük együtt ugorjunk bele az elfajzott butaság kútjába! Hisz a jelentés az abortusszal kapcsolatos veszélyekről szóló mentális és egészségügyi felvilágosítást gyűlöletbeszédnek, és a jogot megcsúfolva a nőkkel szembeni megkülönböztetésnek minősíti. Az előterjesztő horvát képviselő szerint nem süllyedhetünk vissza a 17-ik századba, de ez már messzebbre vezet! Ez Róma legvégső korát idézi, ahol mindenféle elfajzást örömnek és nagyszerűnek gondolt a bőségben tobzódó uralkodó elit. Az EU birodalom tehát már az utolsó fázisába került, ahol nincs más csak a pénzisten imádata, és a pénzpórázon tartott, pénzsóvár pártpolitikusok szex bolondériája.

Bevégeztetett!

Dr. Bene Gábor

Vélemény, hozzászólás?