Gondolatok

A Nemzet önszervezése újra elkezdődött

Kedves Magyar Testvéreim!

A mai pártalapú, megbízásos parlamenti rendszer kudarca egyre nyilvánvalóbb. A rendszerváltásnak nevezett, valójában paktumon alapuló hatalomcsere igazából nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nem történt meg sem a korábbi rendszer felelőseinek számonkérése (azóta sem), sem a volt ügynökök, besúgók nevének nyilvánosságra hozása (sőt, a még megmaradt dokumentumokat titkosították), de nem történt meg a gazdasági csoda sem – a nyugati életszínvonal elérése -, a felzárkózásunk, sőt még nőtt a lemaradásunk. Közben nyomtalanul eltűnt a nemzeti vagyon egy jelentős része, s az ezért felelősök sem lettek mindezekért felelősségre vonva. Külföldi kézre játszották üzemeink, gyáraink tekintélyes részét, vagy hazai privatizáció címén a hatalmi helyzetben lévők saját rokoni (vagy azokon keresztül önmaguk részére)  és baráti körük kezére játszották azokat. Kialakult egy megmagyarázhatatlanul létrejött új dúsgazdag réteg, miközben a vagyoni olló egyre nagyobbá nyílt a gazdag kisebbség és szegény (sőt egyre jobban elszegényedő) többség között. Az eltelt idő – közel 30 év – alatt lassan, mint egy lázálomból felébredt beteg, kezd ráébredni az ország népe, hogy csúnyán átverték, becsapták a rendszerváltás leple alatt! Rájöttek, hogy a pártok általi képviseleti rendszer életképtelen, mert a jelenlegi pártos vezetőket ezer szál köti a szocializmus vezető embereihez, és az országot váltott ütemben bitorló vezetők  – szinte kivétel nélkül – még szocializmus idején szocializálódtak. Ilyen előzmények után kezd ébredezni az ország népe, vagy legalább is egy jelentős, Hazánkért, gyermekeink, unokáink jövőjéért aggódó, felelősséget érző része, akik képtelenek tovább nézni teljes szétzilálásunkat, megsemmisítésünket.

A Nemzet önszervezése újra elkezdődött. Egyre erősödik a magyar értékrend iránti vágy, és szinte bárhová megyek itt a Kárpát-medencében, azt akarják, hogy induljon el egy cselekvési program, amely egységbe szervezné újra a magyar népet. Vagyis Nemzetté emelné azokat, akik tenni akarnak a hazájukért, a gyerekeikért, unokáikért.

Csak akkor tehetsz magadért, családodért és a nemzetedért, ha komolyan veszed az önszerveződést, ha kalákában segítesz a hasonló társaidnak, és nem televíziót néztek együtt, hanem beszélgettek és tudatjátok egymással, hogy nem a pénz az Isten, és nem is a pártoskodás a magyar jövő!!

A Nemzet önszerveződése azt jelenti, hogy kialakítjátok a beszédtereket úgy, ahogy egykor összejártak az emberek és beszélgettek! (Ezt biztosan az egymást segítő cselekvés fogja követni!)

Ahogy legutóbb a „polgári körökben” sikerült az embereket összehozni, vagyis nem pártgyűléseken, s nem pártvezéreket hallgatva, hanem egymással beszélgetve.

Jó lenne, ha a honlapunk csak arra szolgálna, hogy országos szinten is tájékozódni tudjanak azok, akik valóban nem a pártokban, hanem a Nemzet visszaépítésében látják a magyar jövőt! Ne feledjétek! A Nemzetegyesítő Mozgalom csak minta, amelyet figyelhet a helyi főszervező, de figyelhet minden jó magyar.

A legszerencsésebb szervezet akkor alakulna ki, ha minden választókerületben megalakulna néhány kisközösség azzal a céllal, hogy az országos hálózattá szerveződjön úgy, hogy legyen egy komoly alternatív érdekképviselet, amely „soha mások ellen, mindig magunkért” akar majd működni! Eredmény csak akkor lesz, ha valóban az érdekképviselet lesz ennek a  visszaépülő Nemzetnek a célja újra, és nem a mai haszonelvű gondolkodást folytatják!

Segíts, hogy mielőbb létrejöjjön ez az országos szervezet, melyet alternatív civilhálóként, akár Nemzetépítő – Népmozgalomnak is hívhatunk.

Ennek a népmozgalomnak lesz lehetősége arra, hogy eszközként felhasználja a mintaként mutatkozó Nemzetegyesítők NEƎM pártját. A Nemzetegyesítők ugyanis ezért vállalták, hogy kizárják magukat minden hatalmi helyzetből és pozícióból, mert tudták, hogy szükséges egy olyan szervezet, amely „Trójai falóként” működik majd a sok-sok megélhetési pártpolitikus között.

Honféltő szeretettel: Egy közületek

NEƎM Nemzetegyesítő Mozgalom

Vélemény, hozzászólás?