Bene Gábor publicisztikája, beszéde
Gondolatok Jegyzet Publicisztika

A NEEM álláspontja a pedofil botrányról, s az államfő választásról

Visszanyalt a fagyi, hogy az államfőt nem közvetlenül, hanem az egyébként pártos berendezkedésű Országgyűlés választotta meg! Íme kiderült, hogy a pártkatonák nem tudják a nemzet egészét képviselni, s inkább azt teszik amit pártérdekként vizionálnak, vagy a pártvezetés ad nekik utasításba. S ha ez éppen a nemzet teljességének az érdekei ellen van, akkor a párttag államfő nehéz helyzetbe kerül, de leginkább nem mérlegeli azt, hogy mi a valóságos nemzeti érdek, hanem meghajol a párt, vagy a pártot pénzelők akarata előtt!

Egyes információk alapján Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter nem javasolta Novák Katalin köztársasági elnöknek a pedofil bűncselekmény eltussolása miatt börtönbüntetésre ítélt bicskei gyermekotthon igazgató-helyettese, K. Endre kegyelmi kérvényének pozitív elbírálását!

Az államfő mégis megadta a kegyelmet, ami elgondolkodtató.

Pedig a „törvénytelen köztársaság” elnöke eddig megtett mindet amit elvártak tőle: ölelkezett Zelenszkijjel, elment Davosba, stb. stb. Lehet, hogy nem is a saját döntése ez, csak valakik elvárták tőle?

Mivel Magyarországon kegyelmi kérelmet a terhelt, a védő, a terhelt törvényes képviselője vagy a terhelt hozzátartozója nyújthat be, s azt az elsőfokú bíróság minden esetben az igazságügyi minisztériumba továbbítja, majd a miniszter terjeszti fel az államfőhöz, aki személyesen dönt az ügyben.

Az eljárás kizárólag írásban folyik, s a határozattal szemben nincs helye semmiféle jogorvoslatnak, de indokolni sem köteles döntését az államfő. Talán még annyit kell tudnunk, hogy a kegyelmi döntés csak a miniszter ellenjegyzésével válik végrehajthatóvá!

Az ellenjegyzést pedig még Varga Judit miniszter asszony sem tagadta meg!

S az ügy hullámai arra mutatnak, hogy valami lehet a háttérben amit mi nem ismerünk, hiszen a pedofil ügyekben oly liberális politikusok is erősen támadják e döntése miatt az államfőt.

A helyzet azonban rávilágít arra, hogy vannak ügyek amelyek kiverik a biztosítékot még hazánkban is, tehát bármennyire „következmények nélküli” országban élünk, bár pl. a szemkilövető a mai napig szabadlábon van. Ennek ellenére mégsem megy el mindenki szótlanul bizonyos erkölcsi normák félredobása mellett. Persze az is lehetséges, hogy az államfőt nem pontosan emiatt akarja „megpuccsolni” a balliberális banda, hiszen eddig soha nem emelték fel a szavukat sem az LMBTQ ellen, sem bármely más normalitást veszélyeztető ügyben. Ennek ellenére a hatalmi gőg most nem jó tanácsadó és igenis figyelembe kellene venni pl. az alábbi megnyilvánulásokat is! Következzen Szörényi Levente levele és egy arra reagáló komment!

Tisztelt Elnök Asszony, Kedves Katalin!

A pályafutásom során eddig nem tapasztalt, most azonban felém irányuló gyűlöletcunami és „feszítsd meg” szavalókórus hatására felmondom a Tanácsadói Testületben betöltött szerepemet, amit pedig éppen azért fogadtam el tavaly, hogy a kultúra területén szerzett tapasztalataimmal támogassam a széles társadalmi egyetértés ügyét. Sajnálom, hogy rajtam kívülálló okok miatt ez ellehetetlenült, egyúttal kérem, fontolja meg, hogy a kialakult helyzetben képes lehet-e még betölteni a nemzet egységét megtestesíteni hivatott pozíciót. (Szörényi Levente)

Kedves Levente!

Egyrészt sajnálom, hogy egy kiváló magyar arra kényszerül, hogy felmondja a várhatóan nagy hatású tanácsadói szerepét, ebben a megátalkodott és erkölcstelen hazai közéletben. Másrészt viszont örülök, hogy akadt a személyedben valaki, aki Bibó István egyszerű, de nagyon frappáns megfogalmazását odadörgöli nekik. („A HATALOM DEMORALIZÁL, TEHÁT ELLENŐRZÉSRE SZORUL”!) Talán ez a lépésed figyelmeztető jel lesz azoknak, akik nem csak a pedofilnak adnak kegyelmet, hanem a madéfalvi gyilkosnak is azzal, hogy Petőfit lecserélik a magyarellenes Mária Teréziával egy laktanya névadójaként. Pedig jó Habsburg nincs, náluk többet senki nem ártott a magyarságnak, s most mégis ajnározza őket a hatalom.

Te tudod, hogy honnan kerültek elő ezek a labancok?

A BÁTOR DÖNTÉSEDHEZ PEDIG GRATULÁLOK a tiszta szívű Nemzetegyesítők NEVÉBEN IS! Ha teheted csörgess meg, hogy személyesen is tudjak gratulálni! 06703603595

Szörényi Levente levele tehát tökéletesen bizonyítja, hogy a Nemzetegyesítő Mozgalom javaslatát, vagyis a közvetlen államfő választást be kell vezetni hazánkban, mert az tűrhetetlen, hogy ennyire el legyen szakadva a nemzeti akarattól az a személy akinek leginkább kellene figyelnie a közvélemény teljességére!

2024-02-10 (A NEEM sajtószolgálata)

Vélemény, hozzászólás?