Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

A megtervezett káosz, majd a rendteremtés? (3. rész)

Az előző részt „Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?”- címkérdéssel nagyon is világos fejtegetésével fejeztem be. S ők azt ígérték, hogy felmutatják, hogy miként lehet ezzel a láthatatlan, de érezhetően nagyon veszélyes „világvírussal” felvenni a harcot úgy, hogy annak legyen is eredménye és ne a teljesen haszontalan tömegtüntetést, vagy a petíciózást, ill. aláírásgyűjtést, de ne is a passzívellenállást, vagy éppen a fegyveres ellenállás lehetőségeit próbáljuk ki ismét!

Az atomizált magyar társadalom ugyanis ma még nem tud egyemberként a Nemzetben gondolkodni, mert sajnos ahogy az ötvenes években „nemzeti vállalatokat” alapított a bolsi banda, úgy most is előkerültek a NAV, NER, stb. rövidítések, illetve már a kormány által elismerten káros dohányzást elősegítő boltok neve is Nemzeti dohányboltok lettek. Kicsit furcsa ez, de biztosan van neki komolyan megfontolt magyarázata, miközben szerencsére betiltották a dohányzást olyan közösségi terekben, mint a vonatok.  Nézzük tehát, hogy mit javasol a túléléshez Neményi Péter?

 

10 stratégia túlélési esélyeink növeléséhez

1) Kerüljön minden mérget – Ez azt jelenti, hogy ki kell küszöbölnie minden génmanipulált, fluoridot, aszpartámot tartalmazó terméket, mesterséges illatanyagokat, mesterséges gyógyszereket, kémiai élelmiszer-adalékanyagokat és egyéb szintetikus vegyszereket. A legtöbb családnak ez azt jelenti, hogy teljesen ki kell beleznie a kamrát, fürdőszobát és garázst a vegyi anyagok és vegyszerek eltávolítása érdekében. Ne feledje: a globalisták nem fogyasztanak génmanipulált termékeket és kizárólag organikus ételeken élnek. Azon csodálkozik miért?

2) A megfelelő táplálkozás védi a DNS-t- és létfontosságú. A helyes táplálkozással (szuperételek, magas ásványianyag, antioxidáns tartalom, növényi koncentrátumok, stb) lehet megakadályozni a DNS-károsodást. Fontos az alacsony szintű sugárzásra való odafigyelés, valamint a mérgező vegyszerek kerülése. Mindenekelőtt, a helyes táplálkozás növeli a reproduktív egészséget, a sperma minőségét, a petesejt minőségét és még az agy működését is.

3) Kerülje az oltásokat. Gyermekeknél lenne ez a legfontosabb – ez egy kulcsfontosságú védekezés a nagy selejtezés ellen.

4) Termeljen meg mindent saját magának. Az egyetlen étel, amiben bízhatunk az az, amit mi magunk termelünk. A “családi ereklye” magvak használatával táplálja testét és agyát. Tegye el a magokat és minden évben ültesse el őket.

5) Tanuljon önvédelmet. Legyen felkészülve arra, hogy fizikailag is megvédje életét, otthonát és vagyonát fosztogatók, bűnözők, betörők elől.

6) Utasítsa el a többségi propagandát – ne figyeljen oda az agyzsibbasztó propaganda áradatra. Ezért ne nézzen híradót, televíziót és rádió helyett váltson megbízható, igazságkereső weboldalak tanulmányozására.

7) Ne próbáljon “megmenteni” mindenkit. Felesleges idővesztegetés lenne. Sokan teljesen reménytelenek, mert abszolút elutasításban élnek. Inkább szövetkezzen más, tudatos és tájékozott túlélővel. Készségek és ismeretek megosztásával növelheti erejét. Van erő a számokban.

8) Emlékezzen az alapvető szükségletekre. Élelmiszer, víz, hő, menedék, sürgősségi ellátás, önvédelem, kommunikáció lehetősége. Gondoskodjon utánpótlásról.

9) Képezze magát mentális alkalmazkodóképességre. A túlélés érdekében, nem engedheti meg magának, hogy valaha is “csőlátás”-ra korlátozódjon. A túléléshez tudni kell alkalmazkodni, megoldani a problémákat, és erőforrásokat innovatív módon használni. Szüksége lesz rá, hogy rugalmas legyen.

10) Kerülje a sugárzásnak való kitettséget. Semmi sem okoz DNS károsodást gyorsabban, mint a sugárzás és a körülöttünk lévő sugárforrások. Kerülje a mobiltelefonok, intelligens mérőórák és még a wi-fi használatát is ha lehetséges. A sugárzás károsodás összegződő, vagyis felhalmozódik a szervezetben, így egyre rosszabb lesz az idő múlásával, ahogy ismételt adag sugárzásnak van az ember kitéve.

Ne legyen áldozat. Legyen túlélő.

Talán ezért is olvassa a NaturaHireket. Most itt lesz az ideje, hogy alkalmazza tudását és tudatosságát ennek megvalósításához.

Magyar Tudat forrásként jelölte meg a néhány évvel ezelőtt a Hong Kong-ban élő Nemenyi Péter portálját, amely neve: nemenyi.net

Én pedig arra kérem önöket, hogy TÁJÉKOZÓDJANAK! ne higgyenek el semmit nekem, csak kezdjenek el végre gondolkodni azon, hogy miért a Coca Cola a legnépszerűbb ital a világon?  Egyrészt azért, mert az átlagember nem jut hozzá azon információhoz, hogy a benne lévő foszfor kioldja a kalciumot a csontjainkból, illetve azért, mert elhittük azt, amit állandóan ismételt a reklám: A jéghideg Coca Cola az igazi!

Amennyiben mindent elhiszünk, amit csak sűrűn ismételget a reklám, akkor természetesen a sztálini szóhasználat szerinti „hasznos idiótává” válunk, aki önként és dalolva fogja szolgálni és terjeszteni a „globális jó rituáléját” amely a modern korszak legfőbb morális illúziója, hogy a pártpolitika az erkölcsi élet legfőbb arénája, vagyis a jó és gonosz harcának legfőbb terepe a pártok harca, tehát a pártpolitika! Éppen ezért ne figyeljünk semmire, amit a pártok nem tesznek a közbeszéd részévé, s ne hallgassunk senkire, aki a pénzmanipulációról beszél, ha az nem pártpolitikus. Ne törődjünk azokkal a civilekkel, kik valójában nemzeti elkötelezettségűek, mert a civilséget csak a Soros pénze képes mozgatni, miközben a pártfinanszírozás milliárdokat pazarol el olyan pártokra, amelyek csak azért jöttek létre, hogy megosszák a nemzetet és elvonják a figyelmünket a legfontosabb nemzeti sorskérdéseinkről.

Ma pedig már ott tartunk, hogy olyan szinten képesek „megvédeni minket saját magunktól”, hogy a pánikkeltés magasiskoláját űző média – amely már nem is tudatipar, hanem tudatmódosító ipar – képes lesz elhitetni velünk, hogy csak a szájkosárviselés lehet az egyetlen megoldás a vírus ellen, holott épp ma hallottam, hogy egyszerű megszabadulni a vírustól: Ki kell dobni a televíziót!

Kedves Olvasó!

Számomra már világos, hogy manipulált pártpolitikai kérdések váltak az eddig gondolkodni képes magyarság számára is szinte vallási hitté, azáltal, hogy a pártpolitikai elit meghatározta nekünk a bűnt – vagyis az a bűnös, aki nem hisz a pandémiában – viszont aki gondolkodás nélkül hisz benne, az nem bűnös, hanem: mindenben teljesen ártatlan. Ez az „ártatlanság” fogja ma a pártokat ismételten hatalomba emelni, és a politikai váltógazdaság bankárkaszti logikája szerint ismételten az fog hatalomba kerülni, aki szó nélkül fizeti az adósságszolgálat következményeit, illetve amely párt hajlandó az ország adósságát ismét a „növekedési pályára” állítani. Tudom, hogy egyre többen keresik a nemzeti oldalon azt a keskeny utat, ahol ettől a borzalmas hazugság-rendszertől meg lehetne szabadulni. Tudom azt is, hogy sokan érzik úgy, hogy megtalálták a lehetőséget. Azt viszont nem tudom, hogy miképpen lehetne ezt a sok-sok jóakaratú embert összeterelni és megértetni velük, hogy erre még nincs beváltan működő példa. Ezért nem elutasítani kellene, hanem illő módon meghallgatni egymást és a közös bölcsesség védőernyője alatt megállapodni abban, hogy minden javaslatot befogadunk és meg is próbáljuk őket (egymás mellé rendelve) megvalósítani, de együtt!

Intő példaként ide biggyesztem a remélhetőleg gondolatébresztő írás végére azt a kormányrendeletet, amelyet éppen ma kaptam meg.

„Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet alapján 2020. szeptember 21. napjától

 1. A hatodik életévét be nem töltött kiskorú személyek kivételével mindenki köteles az orrot és a szájat eltakaró maszkot viselni:
 • tömegközlekedési eszközön;
 • a tömegközlekedésre várakozók számára nyitva álló helyiségben,
 • vendéglátó üzletben – az üzlet vendégek kivételével – az ott történő vásárlás és munkavégzés időtartama alatt;
 • bevásárlóközpont területén – kivéve az itt működő vendéglátó üzletek vendégeinek, valamint az bevásárlóközpontban található irodák, a sportolás céljára szolgáló helyiségek és az üzemi helyiségek területén;
 • színházi és egyéb művészeti előadások helyszínén, kivéve a fellépőket;
 • mozi területén – kivéve az itt lévő irodák és üzemi helyiségek területén;
 • múzeumok, könyvtárak, közművelődési intézmények látogatók számára nyitva álló területén;
 • köz- és nyilvános magánlevéltárak külső személyek által látogatható területén;
 • ügyfélfogadási időben a közigazgatási szervek – így a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal – és a posták ügyfélforgalom számára nyitva álló területén, illetve minden olyan helyiségben, ahol ügyfélfogadás zajlik, és az ott foglalkoztatottakat is beleértve rendszeresen 5 főnél többen tartózkodnak egy időben;
 • egészségügyi intézmények területén, kivéve az intézményben ápolt beteg az elhelyezésére szolgáló kórteremben;
 • szociális intézményekben.

Az maszkot úgy kell viselni, hogy az orrot és a szájat folyamatosan elfedje!

A maszkviselési kötelezettség betartatása a tömegközlekedési eszközök és a fenti létesítmények üzemeltetőinek is kötelessége, melynek érdekében intézkedéseket, szankciókat alkalmazhatnak.

Azt a személyt, aki a maszkot nem, illetve nem az előírtak szerint viseli,

 • a tömegközlekedési eszköz vezetője köteles a maszk megfelelő viselésére felszólítani, ennek eredménytelensége esetén az utazásból kizárni és szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt vele szemben rendőri intézkedést kezdeményezni, valamint gondoskodni a tömegközlekedési eszközről történő leszállításáról.
 • a létesítmény üzemeltetője – a maszk viselésére irányuló felszólítás eredménytelenségét követően – köteles a látogatásból kizárni és gondoskodni arról, hogy a személy a területet elhagyja.
 1. Zenés, táncos rendezvény
 • abban az esetben tartható meg, ha a jelenlévők létszáma – az ott foglalkoztatottakat is beleértve – egy időben nem haladja meg az 500 főt.
 • helyszínén – az ott foglalkoztatottak kivételével – 23:00 órától 6:00 óráig tilos tartózkodni.
 1. Vendéglátó üzletben 23:00 órától 6:00 óráig – az ott foglalkoztatottak kivételével – tilos tartózkodni, kivéve az élelmiszer elvitelre történő megrendelése és átvétele, valamint a vételár megfizetése céljából, annak időtartamára. Kérjük, hogy a fentieket a saját és mások egészségének megőrzése érdekében tartsák be!”

Én is kérem azt, aki végig olvasta ezt a hosszú írást, hogy a természet törvényeit tartsuk be, s önszerveződő – önvédelmi   módon alakítsanak ki helyi Kaláka-közösségeket! S nézzenek rá az interneten a Nemzetegyesítők honlapjára is! Mert ne várjuk a rendteremtést a pártoktól, hanem magunk fogjunk a munkához. Egyelőre csak szellemi Kaláka szintjén, majd jöhet a gyakorlat akkor, ha annak ideje lesz. Mert mindennek ideje van és lesz is! Köszönöm…

Dr. Bene Gábor

A szerző közjogász és önkéntes szóvivő

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

E tények szerint A VILÁGJÁRVÁNYT MEGTERVEZTÉK!

Vélemény, hozzászólás?