Hírek az USA-ból
Ajánló Gondolatok Hírek tájékoztató

Néhány hírszilánk az USA-ból

Hogyan vették át a kommunisták és a marxisták Minnesota államot?

Ez a szocialista hatalomátvétel sok évvel ezelőtt, 1905-ben kezdődött, amikor kommunisták ezrei menekültek el Finnországból és telepedtek le Minnesota északi részén. Ez a mozgalom azóta is növekszik rejtélyes támogatói miatt, és befolyásolja a politikusokat és a törvényhozást.

Ezek a kommunista elvtársak kapcsolatban állnak a Minnesotai Paraszt-Munkáspárttal, amely ma Demokrata-Farmer-Munkáspárt (DFL) néven a kormányzat minden szintjén befolyásolják a politikusokat, a városi tanácsadóktól a szenátusig és a kormányzói hivatalig. Számos kommunista frontszervezet mellett mint például az Amerikai Demokratikus Szocialisták (DSA), baloldali csoportok is elfogadták az Agenda 2030-at.

(Ez utóbbi a  2012-ben megrendezett Rio+20 ENSZ konferencián született döntés alapján 2015-ben került sor, vagyis a 2015 utáni Fenntartható Fejlődési Keretrendszert tartalmazza.

Pedig egy véges földgolyón végtelen fejlődésről beszélni és arról dönteni, hatalmas butaság, vagy egyszerűen átverés! Az Agenda 2030 keretrendszer alapjait a kiegyensúlyozott társadalmi fejlődés, a tartós gazdasági növekedés és a környezetvédelem képezik ahelyett, hogy a fenntartható visszavonulást hirdetnék meg és a föld államai mintát vennének a Szent Korona Ökológiai Királyság eszméjéből, amit a Nemzetegyesítő Mozgalom agyonhallgatott programja tartalmaz!)

A DFL minden szinten baloldali politikát szorgalmaz az egész államban. Ez az oka annak, hogy a minnesotai törvényhozás radikális törvényeket vezet be a liberális utópia szellemében és baloldali ideológiát kényszerít a kultúrára is. E politikáknak a célja az új kommunizmus előmozdítása az USA Közép-Nyugatán.

(Milyen érdekes, hogy nálunk is volt valaha Munkás-Paraszt Kormány, akik akasztották a munkásokat és a parasztokat is!

Egyébként Minnesota Democratic-Farmer-Labor Party (DFL) az Egyesült Államok Minnesota államának egyik legnagyobb politikai pártja, amely a Minnesota Democratic Party és a Farmer-Labor Party egyesülésével jött létre 1944. április 15-én. Igaz hazánkban nemigen hallunk róluk, de a liberális utópia miatt ez nem is olyan nagy baj!)

***

Az Egyesült Államok Szenátusa Fegyveres Szolgálatok Bizottsága május 17-én délelőtt 9:30-kor meghallgatást tart a különleges műveleti erőknek a nemzetvédelmi stratégia támogatásában betöltött szerepéről, beleértve azokat a tevékenységeket is, amelyek hozzájárulnak a Kínával és Oroszországgal folytatott hosszú távú „stratégiai versenyhez”. A hír igaz, de semmilyen következménye nem lesz a meghallgatásnak, esetleg titkosítják.

***

Elon Musk és Tucker Carlson szövetsége nagy lépés lehet a szólásszabadság megvédésének útján a balliberális véleménydiktatúrával szemben!
A Fox News egykori műsorvezetője, Tucker Carlson kedden délután egy videóban közölte, hogy új műsort indít a Twitteren.

„Hamarosan a műsorom egy új változatát visszük át a Twitterre” – mondta Carlson a Fox utáni jövőbeli terveiről szóló első nyilatkozatában. Ez „az a műsor, amit az elmúlt hat és fél évben csináltunk”, de biztosan a Twitterre fog megérkezni – tette hozzá.

***

Egy új tanulmány jelent meg, amely szerint kiderül, hogy az mRNS-alapú Covid-oltásban részesült embereknél nagyobb a súlyos szemproblémák kockázata, s egyéb más betegségek is. Ez egy olyan tanulmány amelyet a Nature orvosi folyóiratban tettek közzé…

***

Az FBI megbüntette azokat az ügynökeit, akik nem voltak hajlandók végrehajtani azt, amit ők törvénytelennek tartottak. Sőt azokat is, akik azért nyilatkoztak valahol, hogy felfedjék az ügynökségen belül elkövetett állítólagos bűncselekményeket.

Közülük néhányan elvesztették állásukat. Néhányan fizetés nélkül maradtak. Sokukat megrágalmazták és megtámadták a (pénzpórázon lévő) hírügynökségek, miután a Kongresszus tagjai szelektíven kiszivárogtatták ezt az információt.

Vélemény, hozzászólás?