cikk az egészségügyről
Ajánló Gondolatok Hírek Jegyzet Publicisztika

Az „emberbarát” és tisztességes, törvénytisztelő államapparátus…

Az „emberbarát” és tisztességes, törvénytisztelő államapparátus…
Nagyon hosszú a cikk, de olyan megdöbbentő esetet ír le, hogy ha belekezded, nem tudod abbahagyni.
Egyben elgondolkodtató, vajon miről is szól idehaza az egészségügy, a rendőrség és a bíróság működése, vajon honnan kapják az utasításokat, hogy válhatnak ilyen „emberekké” vagyis inkább népgyűlölő, -gyilkoló zombikká.
Hátha mást is érdekel és van rá ideje elolvasni, hogy kicsit tisztábban lásson, mire számíthat ebben a rendszerben ha megbetegszik illetve jó szándékkal segítséget nyújt egy súlyos beteg embertársának.
 
Csak egy halk megjegyzés: a magyar ember életéért / megalázása ellen / az állami gépezettel szembeni kiszolgáltatottsága ellen ki tiltakozik? Melyik párt? Egyesület? Tömegek?
Talán lesz, aki közületek elolvassa a cikket és utána kicsit elgondolkodik, hogy milyen világban is él, miben hitt eddig és miben csalódott, mit remélhet, ha megbetegszik / ügyet intéz / védekezik igazságtalan vádakkal szemben / …
Talán majd elkezdesz valamit tenni is egy normálisabb társadalomért, magadért, szeretteidért. Ezért küldtem el ezt a cikket. 
 
Egy fontos meglátás a cikkből: „… hiába van olyan kormánya, melynek, úgymond, „a magyar emberek egészsége mindennél előbbre való”
Szép napot!
Feri

Vélemény, hozzászólás?