Gondolatok

Zsidó-kérdés magyar szemmel; a kiválasztottság mítosza és a politikai messiástudat

Tisztelt Olvasók!

Dr. Bene Gábor két kötetes könyvét ajánljuk mindenki figyelmébe! Azok, akik rendelnek a könyvből, nem csupán hihetetlen mennyiségű tudásanyagra tesznek szert, de vásárlásukkal a szerzőt is támogatják a sorozat következő kötetének megjelenésében. Kérjük, aki teheti, megrendelésével támogassa a szerzőt és az ismeretterjesztést!

Zetényi-Csukás Ferenc, a Horthy Miklós Társaság tiszteletbeli elnöke az alábbi gondolatokkal ajánlja Dr. Bene Gábor könyvét:

„Erre vagyunk ítélve, nem is tehetünk másként. Magyarok vagyunk. Dr. Bene Gábor: Zsidó-kérdés magyar szemmel; a kiválasztottság mítosza és a politikai messiástudat – című könyvének második kötetéről. (A II. kötet alcíme: Létezik Soros terv vagy NEƎM?)
A nálamnál okosabb telefon kijelzőjén Gábor neve; engem hív, engem keres.
Gyors egyeztetés, találkozás, és baráti kézfogás.
Frissen megjelent kötetét nyújtja felém, ami számomra kivételes megtiszteltetés.
Megköszönöm, megölelem, és egymás szemébe nézünk.
Keveset beszélve is értjük egymást.
A magamé helyett is az Ő könyvét ajánlom!
Gábor könyvét lapozom és lehullanak rólam a megkövesedett előítéletek. A kötet olvasása szellemi felfrissülés, visszafogott, ugyanakkor bölcs elemzés, minden vád és viaskodás elkerülése. Üde tisztaság minden szava, amely nem elválaszt, hanem összetart:
– Higgadt igazságok
– Közösségformáló erő
– Hibák és erények megfogalmazása
– Semmi virtuskodás, semmi orákulumi előre jóslás…
Magamnak mondom, más nincs a közelemben:
Éppen erre van szükség!
A földön való kétlábon állásra és a lényegi valóságra.
Szívből ajánlom dr. Bene Gábor legújabb és remekbe szabott munkáját, amelynek forgatása során fogalmazódott meg bennem – a szerző intellektuális késztetésére – az alábbi gondolat:
Az igazság kimondását nem tudjuk elkerülni.
Nincs meg bennünk az arra való megalkuvó képesség.”

A könyvet a Hangulatkarbantartó KFT-nél lehet utánvéttel megrendelni. Az első és a második kötet együtt 3000 ft + postaköltség. Viszont, ha külön veszi meg valaki, akkor 1456  és 1956 forint  az ár + postaköltség.

Rendelje meg most!

A megrendelést az alábbi űrlap kitöltésével meg lehet tenni:

[contact-form to=”elybeke2@gmail.com” subject=”Könyvrendelés Zsidó kérdés”][contact-field label=”Név” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mail cím” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Telefonszám” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Megrendelés ( Kérjük írja meg 1-2. kötet együtt, vagy csak 1. vagy csak 2. kötet” type=”textarea” required=”1″][contact-field label=”Példányszám” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Postacím (Ide postázzuk a megrendelt könyvet)” type=”text” required=”1″][/contact-form]

Illetve közvetlenül az alábbi telefonszámon:

+36 70 360 3595

Rendelje meg most!

NEEM

Vélemény, hozzászólás?