COVID-19 Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

A képviselők nem oltakoznak?

Miért nem szavazták meg a bizottságban sem a balos, sem a jobbos képviselők a saját oltási kötelezettségüket?

Persze tudható az is, hogy mindez a színház része. A plenális ülésen ugyanis meg fogja szavazni a többség azt, hogy a teljes lakosság számára kötelező legyen az oltás, vagyis a képviselőknek is kötelezően be kell oltatni magukat! Természetesen nem ellenőrizhető az ampullák tartalma, így szinte biztos, hogy ők placebót kapnak majd.

Harcra kényszerítenek önmagaddal, hogy megtörhessenek! – Mert ha nem tudod legyőzni a félelmed démonait, akkor elvesztél! Komoly harcra kényszerítenek a szeretteiddel, barátaiddal, ha meg akarod védeni az életüket a propaganda ellen! Harcra kényszerítenek az egész rendszerrel, – mert ezt nem lehet elfogadni! Befogják a szádat, de nem csak a szájkosárnak alkalmas maszkokkal, hanem a rémhírtörvény bevezetésével, mivel már az igazság kimondását is büntetni rendelik az egyébként illegitim pártképviselők!

Ahogy a kormányunk kritizálja – egyébként joggal – az LMBTQ propagandát, úgy kellene a diszkriminációt megvalósító covid-terror ellen is fellépniük és nem támogatni, kiaszolgálni azt!

Ha az ’egyenlő elbánás elvét’ tiszteletben tartva visszavonják a kísérleti globális vegyszer-vakcina elfogadásának kötelezettségét, akkor még talán megúszható egy várható népfelkelés hazánkban.  Mert elszámítják magukat azok, akik elhiszik, hogy bármit meg lehet csinálni a magyarokkal! 1956 a ragyogó példa arra, hogy világos határok vannak, amit nem ajánlatos a hatalomnak átlépni! (’’Habár fölül a gálya, S alúl a víznek árjaAzért a víz az úr!’’)

 

Az Alkotmány nélküli Alkotmánybíróság is kitett magáért úgy, ahogy a Zétényi-Takács féle elszámoltatási törvény esetén is tették. Akkor, a Baranya megyei kommunista elsőtitkár veje, Sólyom László mondta ki, hogy az állítólagosaan országgyűlési népképviselők által nagy többséggel megszavazott elszámoltatási törvény alkotmányellenes!

Tetszenek ezt érteni? A képviselők által megválasztott AB kimondta, hogy az ún. ’láthatatlan alkotmány’ szerint az elvtársaik hiába voltak gyilkos vérbírók, vagy pufajkások. Hiába öltek le százakat, ezreket – mint Apró Antal és partizánjai – akik a Mezőgazdasági minisztérium tetejéről nyitottak gépfegyver tüzet a himnuszt éneklő és teljesen fegyvertelen tömegre – vagyis 1956. október 5-e óta tömeggyilkosok!

Azonban ezt Sólyomnak köszönhetően megúszta az összes gyilkos!

Ráadásul államfőnek is megválasztották Sólymot a hálás gyilkosok, és a megtévesztett képviselők, hiszen nem volt kis teljesítmény az összes gyilkost megmenteni még az erkölcsi felelősségre vonástól is!

 

S most az AB szerint a náci-kártyákkal, vagyis – a védettséget igazoló – megkülönböztetéssel sincs semmi hiba? Pedig ez a diszkrimináció állatorvosi lova, a megkülönböztetés mintapéldánya!

S mindezt a demokrácia, sőt a jogállam leple alatt teszik, pedig a nagy költő József Attila már nagyon régen megírta, hogy (idézem) Jogállamban pénz a fegyver!

 

Igen. Ő világosan látta a szervezett magánhatalom legfőbb nyomorba döntő eszközeit: pénz, a kamat és a kamatos kamat erőszakosságát.

 

A szocialistának hazudott államkapitalista rendszer fenntartásához kellett a megszálló szovjet hadsereg. Kellett ahhoz is az erőszak, hogy 1946-ban megszavazza a nemzetgyűlés a köztársasági törvényt, ami ellen egyedül a hercegprímás emelt vétót, akkor közjogilag legitim módon!

Ma tehát az összes politikus és médiamunkás asszisztál ehhez az erőszakkal született köztársasághoz is éppen úgy, ahogy a gyermekek beoltásához és a svéd minta helyetti lezárásokhoz?

Fel kell tenni a kérdést, hogy milyen országban és milyen emberek között élünk itt?

Ez nekik a „demokrácia” és a jogállamiság??

 

A szerző (dr. Bene Gábor) közjogász és nemzetépítő segédmunkás

Vélemény, hozzászólás?