Ajánló Kiemelt

Ajánló: Szent Korona óriás makett szabadtéri kiállítás

Tisztelt Szent Korona másolat tulajdonosok, és mindenki, aki a Szent Korona tagjának érzi magát!

Szeretettel meghívunk mindenkit Gombára 2022. január 21-én a Szent Korona óriás makett szabadtéri kiállítás megnyitójára, és azt követő Szent Korona másolatok kiállítására, ahová kérjük akinek van másolata, az hozza el, és állítsa ki a rendezvény idejére.

A kiállítás megtekintése után levő a magyar kultúra napjára szervezett zenés kulturális műsor után kérjük maradjanak még az utána következő beszélgetésre.

Tavalyi évben Ipolybalogról elindult egy kezdeményezés, hogy a Kárpát medencében minél több településen el kellene indítani „Szentkorona baráti köröket”. Ma már nagyon sokan tudják, hogy mit jelent a Szentkorona tagjának lenni, de nem ismerik azokat, akik szintén így éreznek.
Ha a Szentkorona szellemisége vezet egy közösséget, ott mindenki önzetlenül,  szeretettel, segítő szándékkal fordul mások felé, egy közösségben minden bánat kisebb, minden öröm nagyobb!

A beszélgetésen a Szentkorona szellemiségéről, a baráti körök megalakításáról, és a jövő terveiről fogunk egyeztetni.

Kérjük, tekintsék meg a honlapunkat a szentkorona.info oldalon, és küldjék el a meghívót barátaiknak is.

Fogjunk össze a közös értékrend mentén, melyet az őseink hagytak ránk, ismerjük meg a valós múltunkat és segítsük, hogy ezt mások is megismerjék!

A Szent Korona baráti körök nevében:
Ónodi Krisztián magyarországi szervező: 06203538844
Vesztergám Miklós Szentkorona kutató: 06705349469

Vélemény, hozzászólás?