Bene Gábor publicisztikája, beszéde
Dr. Bene Gábor írásai Hírek Kiemelt

MERT ezt hagyni már nem lehet!

Nemzeti tüntetés! 

NEMZETI ERŐ DEMONSTRÁCIÓ

szerveződik Habsburg Mária Terézia ellen, Petőfi mellett!

Október 6.-án délután 17 órától az átnevezett laktanya előtt a Budaörsi úton várunk mindenkit aki nem rest tenni Petőért! Nem csak annak kapcsán fogunk tiltakozni, hogy a Petőfi Sándor laktanyát átnevezték Mária Terézia laktanyára.
Ám követeljük együtt a laktanya Petőfi Sándorra visszanevezését!   Követeljük, hogy szüntessék meg a Habsburg-mosdatást!

A demonstrációt több nemzeti civilszervezet, sok a hazáért aggódó kuruc és jószándékú hungarus, valamint a Nemzetegyesítő Mozgalom és a MAREVOSZ, szervezi, de mindenkit szívesen várunk a szervezőcsapatba az MVSZ-től a Vitézi rendeken át a szakszervezetekig!

MOST: Aki magyar az velünk tart!

Érdeklődni lehet a Marevosz email cimén marevosz2006@gmail.com 

Valamint a Nemzetegyesítők szóvivője cimén: drbenegabor@gmail.com

Illetve a demonstráció bejelentőjének cimén: gurabiagi@gmail.com.

Olvassák el az egyik szervező írását:

MERT ezt hagyni már nem lehet!

Azt a falmelléki dumát lökik, hogy az anyáknak is legyen közük a sereghez.” (sic)

https://www.vg.hu/kozelet/

Vajon a lemészárolt székely anyákra és kisgyerekekre gondolhatnak?

Vagy egyszerűen nem ismerik a magyar történelmet?

Valószínűleg kicsi a kormány mozgástere, ám ha a balliberálisok lennének most hatalmon, ők már régen „eladtak” volna bennünket tokkal-vonóval a Soros manipulálta nyugatnak. Ám sajnos most mintha elveszítette volna a maradék önkontrollt is a mostani magyar hadvezetés.

Nagyon sok hozzáfűzésem lenne a Petőfi laktanya átnevezéséhez.

Ám most csak néhány észrevétel: a szkíta erkölcs híján ki is lehet állni a Kalergi utód Ottó Habsburg mellett…. Hiszen a Páneurópai Unió Kalergi utáni második elnöke Ottó, szintén osztotta azt a véleményt, hogy mielőbb fel kell számolni Európa nemzetállamait!

EZ HABSBURG OTTÓ ÖRÖKSÉGE? 

No akkor figyeljünk csak!

Arabok, sárgák, négerek betelepítésével kell új és kevert fajú nép vezetőjévé tenni a zsidóságot. Ezt írta le az osztrák-cseh-japán kevert származású Kalergi gróf a „PRAKTISCHER IDEALISMUS”- című könyvében, már 1925-ben. S ez ellen soha nem tiltakozott Ottó, de egyetlen Habsburg sem! 

Leállítani ezeket a pénzdiktatúrás lobbistákat és magát a bankárkasztot, csak egy jól szervezett, egységes, magyar Nemzet tudta volna úgy, hogy éppen a Habsburg féléket zárja azonnal börtönbe. Vagy inkább munkatáborba?

Ne a Sándor palotába, ne a mellette lévő Karmelita rendházba, hanem a recski munkatáborba kerüljenek azok, akik személyükben, vagy őseik által – pl. Mária Terézia által – felelősek a történelmi államunk etnikai átalakításáért! Tessenek csak utána nézni ennek!

Ma viszont követ Párizsban és Rómában egy–egy Habsburg.(Biztos nem találtak rá alkalmas magyart?)

Mária Terézia leginkább felelős a székelyek elüldözéséért, a mádéfalvi mészárlásért, a Délvidékre szerbek betelepítéséért, Dél-Erdélybe pedig oláhokat és német ajkúakat telepített, a magyar ipar fejlesztését állandóan akadályozta, stb., stb.

S ez a nő laktanya névadó lett Petőfi Sándor helyett?

Szégyen.…

Néhányan megjegyezték, hogy miért nem inkább Haynau laktanyának nevezik át? 

(Minek aprózzák ezt egy véreskezű nővel?)

Szerintem egy komoly tüntetést kell szervezni a laktanya előtt rövidesen, (Pl. október 6-án 17 órától!) mert a végén még a Kossuth teret is átnevezik Ferenc Jóska térnek.

Ez a labanc hadvezetésünk képes még erre is!

Jelentkezzenek akik segítenek a demonstráció megszervezésében!

Fontos, hogy végre ne „tüntikézés” legyen, hanem valóban NEMZETI ERŐDEMONSTRÁCIÓ! 

Ezért kérek minden egyes Nemzetben gondolkodó magyart és hungarust, hogy együtt szervezzük meg azt a szellemi önvédelmet, ami nélkül a mai kormányzat végképp elveszti még a maradék önkontrollt is!

Írjon mindenki, aki nem lusta tenni ez ügyben: drbenegabor@gmail.com

Honféltő szeretettel: Dr. Bene Gábor

KÖVETKEZZENEK A KOMMENTEK!

Kedves Barátaim!

A baj sokkal nagyobb, mint gondolnátok! Amikor meghallottam az átnevezést, akkor értettem meg igazán, hogy miért nem lehetett a Petőfi család sírjából mintát venni. Eddig azt hittem, hogy az MTA akasztja meg a dolgot, de most már látszik, hogy a kormány, illetve a habsburgok állnak a tiltás mögött. Nekik a Petőfi név vörös posztó. (A kisbetű nem elírás!)

Az világosan látszott, hogy Magyarországon a királyság intézményét készülnek bevezetni (írás itt: http://orokelet.van.hu/Irasok/). Sokáig azt hittem, hogy Orbán készül a királyi székbe, de a https://www.youtube.com/watch?) videó láttán viszont biztosra vehető, hogy az őt irányító erők a habsburgok visszatérését készítik elő. Orbán a nádori címet kapja majd, ami nem apróság, és így már az is érthető, hogy miért a Hatvanpusztán, József nádor egykori birtokközpontján alakítja ki a Orbán a családi rezidenciáját.

Az pedig egyenesen félelmetes, hogy egyik napról a másikra elküldenek 1800 tisztet a honvédségből fiatalítás címen. Az ennek a hátterét bemutató videót mindenképp meg kell nézni. https://www.youtube.com/watch?
Ebből többek között az is kiderül, hogy az elküldendők listája nem a minisztériumban, nem a vezérkarnál, hanem valamilyen külső intézményben készült!! Az írásaimban ezt a láthatatlan szervezetet, amelyik az Orbán kormány komolyabb döntéseit hozza, én egyszerűen csak „agytrösztnek” nevezem.

Ezért mondom, hogy a baj sokkal nagyobb, mint gondolnánk, és az erőszakos fellépésről is lebeszélnék mindenkit, mert ezek alig várják, hogy a tömegbe lövethessenek.

Üdv: István

 

Kedves István!

Senki nem akar egyenlőre erőszakosan fellépni,de

 GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA!

Ez már nem az a szitu amikor segít a hallgatás, a meghúzódás, mint túlélési stratégia! A falhoz lettünk szorítva, mert a háború leple alatt a globalisták a totális kontrollt akarják bevezetni,ami alól már semmilyen módon nem lehet szabadulni! A készpénzt kivonják, a QR kódos rendszereket már elfogadták, bevezették, a kormány pedig Mária Teréziához hasonlóan elkezdte a betelepítést. Még nem tudni, a Habsburgoknak vagy a kínaiaknak dobnak végül oda minket?

Kezdik újra a kényszeroltásokat, a digitális zárkákat, jönnek a zöld-adók az infláció mellé, amit a háborúval generáltak, ahogy a dollár megtervezett összeomlasztását is.

Elszegényítenek mindenkit, aki nem engedelmeskedik majd azokat ki is akarják zárni a társadalomból, mert zárolni fogják a bankkártyáját és letiltják a bankszámláját, jön a társadalmi kredit, a megfelelés rendszere. Az (ön)cenzúrát pedig már régen bevezették

Alapvető emberi jogainkat veszik el: önrendelkezés, emberi méltóság, szólás és vélemény szabadsága, gyülekezési jog, szabad mozgáshoz való jog. Ezek mind szabadságjogok, de ha a készpénz helyett csak digitális pénz lesz és megfigyelés, az mivel már arcfelismerő kamerák mindenhol vannak és a biometrikus azonosítás lehetősége is, mert a személyihez már kötelező az ujjlenyomat, ezekkel máris rabosítottak minket!

Nincs hova hátrálni tovább, nincs hova elbújni a globalisták elől tovább!

El kell kezdeni ellenállni, fizikailag is, szellemileg is, ki kell mennünk az utcákra, mert más nem marad, itt is a FB-on is, Youtube-on is, várhatóan október 20-tól totális cenzúra lép életbe, csak szórólapozni és újságokat osztogatni fogunk tudni, hacsak azt is meg nem tiltják valami újabb hülye törvénnyel, ahogy a ragasztgatást is betiltották a megállókban, aluljárókban, oszlopokra, stb!

NEM ÉRJÜK EL EGYMÁST TÖBBÉ, CSAK KÖZVETLENÜL! 

De azt úgy akarják megakadályozni, hogy ÚJRA

BEZÁRNAK MINKET EGY ÚJABB „ZÁRVÁNY”

MIATT!

Nincs hova hátrálni tovább….

Üdv. G.Ági

Dr. Bene Gábor

email: drbenegabor@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?