nincs kép
Ajánló Dr. Bene Gábor írásai Hírek Publicisztika

A vakcinák  NEEM védőoltások, hanem génterápiák!

A vakcinák  NEEM védőoltások, hanem génterápiák!

Ezt állítja egy komoly szakember Dr. Lawrie, aki egyben a The Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd. igazgatója is.

Ezt azért ismét hangsúlyozni, mert őszre várható hazánkban a Covid-terror ismétlése, ami ellen közösen és erőteljesen fel kell lépnünk!Tudnunk kell, hogy a génterápia nem mindig hat azonnal, mert az elsősorban az immunrendszert építi le, s az mindenkinél másként fog lefolyni!  

Ne higgyünk annak, ha megkaptuk a vakcinát akkor előbb-utóbb nem jelentkezik valamilyen mellékhatás, mert bár legalább 50 %-ban placebót, azaz hatóanyagok nélkülit szúrtak bele azokba, akik önként jelentkeztek, de ennek a „világzárványnak” nem egyhamar akarnak véget vetni. Éppen ezért kell felvenni az újabb és újabb vakcinákat, hogy a placebók mellett előbb-utóbb egy hatóanyagost is „beszerezzünk” magunknak! 

Nézzük mit állít erről egy hozzáértő komoly tudós:

Van egy kiskapu, amelyen átsiklottak a szabályozási folyamat során, mivel a legtöbb gyógyszerhez farmakokinetikai vizsgálatokra van szükség… És ez nem történt meg a COVID-19 vakcinákkal” – mondja Dr. Tess Lawrie, a Világtanács társalapítója.

A farmakokinetika annak vizsgálata, hogy egy gyógyszer hogyan viselkedik a páciens testében, hogyan oszlik el, és mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből. „Mivel vakcináknak nevezték őket… ezektől a gyártóktól mindössze annyit kellett tenniük, hogy megmutassák, hogy az általuk beadott termék immunreakciót vált ki, immunválaszt kap. Nem kellett megmutatniuk, hogyan oszlik el a testben” – mondja Lawrie.

Azzal érvel, hogy a COVID-19 injekciók valójában nem vakcinák, hanem génterápiák. És azonnal le kell állítani őket, mondja.

Az egyre sűrűbben jelentkező szívizomgyulladás csak a jéghegy csúcsa. A gyulladás valójában nemcsak a szívben jelentkezik, hanem „a test minden szervében és szövetében” – mondja Lawrie.

Kifejtette azokat a riasztó jeleket, amelyeket független kutatók találtak, és azt, hogy mit tehetnek az emberek, ha aggódnak saját vagy szeretteik egészségéért.  

Hazánkban ezt az „Orvosok a tisztánlátásért” csoport tette meg, s aki szeretne úgy tájékozódni, hogy ne a pénzdiktatúra és a gyógyszerlobbi hamis híreit kelljen meghallgatnia, az keresse meg a honlapjukat az interneten! 

Kiadja a Nemzetegyesítő Mozgalom 

Vélemény, hozzászólás?