Kép nélkül
Ajánló Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok Hírek Publicisztika

Évforduló

17 éve, hogy szeptember 17-én,  „kiszivárgott az őszödi böszme” beszéde. A 2006-os Kossuth tériek legkitartóbb csapata idén is összegyűlt és emlékezett a történtekre, s ez a kis írás született erre az alkalomra:

Az őszödi beszéd szándékos kiszivárogtatója:

GYURCSÁNY FERENC – 

aki legyen már végre fegyenc!

A casus belli (latin kifejezés) jelentése a háború oka, vagy rosszhiszeműen ürügy a hadüzenetre. A nemzetközi jogban és a politikai szóhasználatban olyan esemény vagy tény, amely háborút idéz elő, vagy amelyet háború kitörésének megindoklására használnak fel.

Így az ikertornyok szeptember 11-i felrobbantása az Irak elleni háború, a Gyurcsány beszéd pedig az 1956-os Gerő beszéd analógiájára a magyar nép elleni háború megindoklása volt.

Sokan elhiszik, hogy valaki kiszivárogtatta a beszédet, pedig nehezen képzelhető el, hogy a hírszerkesztők hajlandóak lettek volna nyilvánosságra hozni – s ezzel az állásukat kockáztatni – ha nem maga a miniszterelnök akarta volna azt, hogy elhangozzon a Kossuth és a Petőfi rádión és a televíziókban is.

Nézzük milyen okai lehettek Gyurcsánynak erre:

– Tudta, hogy a közelgő önkormányzati választásokon csúnya bukás lesz, így azt meg akarta előzni.

– Az EU által akkor már komolyan követelt megszorító intézkedéseit ezzel akarta eltakarni.

– Meg akarta tisztítani a rendőrséget a nemzeti értékrendben gondolkodó tisztektől, s ez sikerült is.

– Félt 56 szabadságharcának 50-ik évfordulójától és fel akarta előre készíteni a rendőrséget rá.

Tervét már márciusban elkezdte kidolgoztatni, mert óriásplakátokon jelent meg a reklámszöveg:

HA FORRADALOM LENNE MAGYARORSZÁGON, ÖN MELYIK TV-T OSTROMOLNÁ MEG?

2006 azonban nem egyszerűen Gyurcsány lelepleződése, mert a teljes politikai előtt bukott el a vizsgán. Hiszen a sem Őszödön, sem utána nem tiltakozott egyetlen MSZP vezető sem az ellen amit a főnökük mondott, hanem hallgattak mint az a valami a fűben.

Azonban a jobboldal is lelepleződött, mert sem akkor, sem azóta nem lépett fel törvényesen azok ellen akik törvénytelenül jártak el akkor: politikusok, rendőrök, ügyészek, bírók nem lettek soha felelősségre vonva, pedig állami terrort alkalmaztak békés emberek ellen. A jobboldali kormány ugyan elkezdett egy kirakatpert, de annak semmi eredménye nem lett, a közös utazási iroda tovább működött Pintér Sándor és Gergényi Péter tulajdonaként, s csak a kurucok lettek meghurcolva.

Budaházy és a TV székház támadói komoly börtönbüntetéseket kaptak már a Fidesz éra alatt is.

Ám sajnos a követelések nagy része azóta sem teljesült, viszont a Kossuth téri tüntetők kitartó demonstrációja volt az egyik oka a Fidesz nagy arányú választási győzelmének 2010-ben, s ezt meg is hálálták azzal, hogy a saját maguk által létrehívott Polgári Köröket szépen elsorvasztották, olyan földtörvényt hoztak amely alapján bármely EU állampolgár, de még közel keleti állampolgárok is vásárolhatnak magyar földet!

Milliárdokkal támogatják a hazánkba települő multicégeket úgy, hogy azok a magyar vállalkozókat ellehetetlenítik, Milliárdokat kapnak a magyarellenes egyházak felújításra, miközben a devizahitel csalással a bankárkaszt hízik, Minden liberális újságot, MTA műhelyt, filmet támogat a kormány amely nyíltan magyarellenes, s Habsburgok számára létesít intézetet, támogatja őket, 2 európai nagykövetünk is Habsburg, s ott vannak a tanácsadók között és a Vöröskereszt élén is milliókért!

Miközben Petőfi nem kapja meg a neki járó végtisztességet, megfelelő sírhelyet, ráadásul a róla elnevezett laktanyát is szeptember 11-én nevezték át egy véreskezű Habsburg királynőre: Mária Teréziára, aki felelős a Délvidék szerbesítésében, a polgári fejlődésünk megakasztásában, mádéfalvi mészárlásért. Pedig a magyarság védte meg a trónját a poroszokkal szemben, s meghálálta rendesen.

 

         (Bene Gábor  2023-09-17) 

A Nemzeti Jogvédők közleményt is kiadtak.

Íme:

„17 éve ezen a napon kezdődtek a gyurcsányi embervadászatok, ekkortájt tombolt az állami terror 2006 szeptemberi hulláma. Ebből az alkalomból a 2006 őszi áldozatok túlnyomó részét képviselő és az állami terrorért felelősök felelősségre vonását mai napig követelő Nemzeti Jogvédő Szolgálat fontosnak látja, hogy a 2006 őszi állami terror eseményeinek lényegét ismét összefoglalja és ismét emlékeztessen ezekre a soha el nem évülő bűntettekre, amelyért felelnie kell az elkövetőknek. Emellett a felelősök, a velük szövetkezők és a rémtetteket tagadók soha nem kerülhetnek a hatalom közelébe !

A halottak emléke, de az élő áldozatok megélt szenvedése is kötelez minket arra, hogy a jogsértettek és a nemzeti jogvédők  ne adják fel: nem felejtjük  és nem felejtetjük el soha a gyurcsányi terrort, küzdünk azért, hogy  az 2006 őszi állami terrorért felelős politikai és rendőri vezetők ne  úszhassák meg, pártjaik, csatlósaik ne kerülhessenek soha vissza a hatalomba, a gyurcsányi önkény időszakában koncepciós eljárás alá vont hazafiak (a Hunnia ügy három még mindig eljárás alatt álló vádlottja, köztük a neves régész, dr. Szücsi Frigyes, aki egyébként szeptember 21-én a Hazatérés Templomában tart előadást „A kaganátustól az Árpád korig” címmel) is végre megkapják a kegyelmet.”

Nem engedünk a magyarok jogaiból !

Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás

Vélemény, hozzászólás?