Március 26-i tüntetés
Hírek Meghívó tájékoztató

Március 26-i tüntetés

Kedves Mind!

Ezúton hívunk és várunk mindenkit a Kossuth téren kezdődő rendezvényünkre!

A szervezésben több civil mozgalom vesz részt.

A tüntetés célja:

 Ne hagyjuk, hogy eladják a talpunk alól a földet, mert ha az idegen tulajdonba kerül, elveszíthetjük önellátó képességünket, de az országunkat is!

  A NATO agresszív terjeszkedése és a népek önrendelkezési jogának a megtagadása világháborús helyzetet hozott létre! NATO tagságunk háborús kockázatot jelent,- nem védelmet a háborútól! Ha el akarjuk kerülni a háborút, ki kell lépnünk a NATO-ból, és megszüntetni országunk katonai megszállását!

Ha ebben a hazában akarunk élni, és megélni,- akkor eljött az idő, hogy egymás mellé állva fejezzük ki akaratunkat és erőnket földjeink, magyarságunk, országunk védelme és megmaradása érdekében!

A tüntetés menete:

11h-től 14h ig a Kossuth téren tiltakozunk a termőföldjeink elrablása, a gazdák és magyar emberek kifosztása ellen, onnan átsétálunk az amerikai nagykövetség elé. A tüntetés 17h – ig tart.

Egy petíciót is fel fogunk olvasni,amelyben követeljük a kormánytól a háborútól való teljes elhatárolódást, a NATO-ból való kilépést, és a termőföldek kárára történő gyárépítések azonnali leállítását.

Akinek lehetősége van rá, kérjük,segítsen a szervezésben! Minden megjelenés és megosztás fontos! Ha most nem tudunk egységes ellenállást felmutatni az akaratunkkal szembemenő döntésekkel, a háború és termőföldjeink felszámolása az országunk elpusztítását is okozhatja!

Ez a meghívás egyben felkérés is a részvételre!

A további részletek egyeztetése telefonon,vagy személyesen!

A levélhez csatolt plakátokhoz mindenki írjon olyan szöveget,amit jónak lát!

Üdvözlettel: Gurabi Csabáné Ági

Március 26-i tüntetés

FB eseményoldal linkje:

https://www.facebook.com/events/607128484123815/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22home%22%7D%2C%7B%22mechanism%22%3A%22your_upcoming_events_unit%22%2C%22surface%22%3A%22bookmark%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D

Vélemény, hozzászólás?