Kép nélkül
Gondolatok Hírek Vélemény

Hogyan vezethetett egy világbankot, a csődbe ment Credit Suisse igazgatója, …

Hogyan vezethetett egy világbankot, a csődbe ment Credit Suisse igazgatója, mikor azt sem tudja eldönteni, hogy férfi vagy nő?!- Mr./Ms. Bunce a fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk!

Fotó: Az ember csak bámul, mikor szembesül, a Nyugat, a nagy globalista Kazár Birodalom vezető beosztásban levő gnómjait nézve…

 

Miközben a világ azt figyeli éppen, hogy a Credit Suisse részvényeinek értéke zuhan, a globalizmus pénzügyi óriásának nevezett bank a csőd szélén tántorog, az emberek azt kérdezik, hogyan történhetett ez meg?

Ez a kérdés felhívja a figyelmet a társaság igazgatóira; akik közül az egyik a „Gender Fluid”, azaz az új transzgender személy, aki igaziból nem tudja, hogy éppen fiú vagy lány. Az emberek most joggal azt kérdezik: „Hogyan tud ez a fickó egy bankot vezetni, amikor még azt sem tudja eldönteni, hogy férfi vagy nő?”

A fenti képen a Credit Suisse igazgatója, Philip Bunce látható. Azonban attól függően, hogy egy adott napon éppen hogyan érzi magát, előfordulhat, hogy parókában és női ruhákban megy dolgozni, és olyankor „Pips” Bunce-nak hívatja magát.

És miközben azzal van elfoglalva, hogy egy adott napon eldöntse, hogy aznap éppen férfi-e vagy nő, az általa irányított cég éppen összeomlik. Hogy dönthet dollár vagy euró milliárdokról egy gender-pszichós, aki nem tudja eldönteni, hogy ő maga kicsoda vagy micsoda?!

Természetesen a legtöbb más üzleti helyzetben mindez nem számít, de a Credit Suisse történetesen egy „rendszerszerűen fontos” bank. Most, hogy komoly likviditási problémákról van szó, a vállalat és igazgatói a nyilvánosság üzletévé váltak, mert a lakosságot arra kérik, hogy a Svájci Nemzeti Bankon keresztül mintegy 54 milliárd dollárnyi likviditást biztosítsanak a Credit Suisse-nak.

Svájc vállalta, hogy biztosítja ezt a finanszírozást. Mégis joggal kérdezik az emberek, hogy ennek az „igazgatónak” továbbra is a cégnél kell-e maradnia, vagy sem, most, hogy az ő és a többi igazgató tevékenysége a Credit Suisse-t közjóléti alapokon működik majd?

Talán Mr./Ms. Bunce-t ideje lenne lapátra tenni, és le kellene cserélni valakire, aki valóban mentálisan/szexuálisan stabil, aki ténylegesen el tudja végezni azt a munkát, amely egy cég fizetőképessé és stabillá tételéhez szükséges?

Kis segítség Mr./Ms. Bunce-nak és a hozzá hasonló pszichopatáknak a lenti kis videó-részlet, amit normális helyeken, normális világban, normális embereknél már az ovisok is tudnak! Mr./Ms. Bunce , súgok kicsit: a fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk!

Szőke Mária Magdolna

Vélemény, hozzászólás?