COVID-19

Prof. Sucharit Bhakdi: az intézkedések értelmetlenek és önrombolók

COVID-19, az ügyeletes mumus, de már rég nem félünk tőle.

Dr. Sucharit Bhakdi megmagyarázza a helyzetet. A professzor 22 éven át vezette a Mainzi Johannes Gutenberg Egyetem Orvosi Mikrobiológiai Intézetét és Németország egyik legismertebb és legtöbbször idézett infektológusa és kutatóorvosa.

„Polgártársaink életét és egzisztenciáját tesszük kockára, ha védekezünk egy nem létező veszély ellen.” – mondja a professzor. A most hozott intézkedések katasztrofálisak az ország számára. Óriási károkat okoznak, minden eredmény nélkül. Az interjút Sibylle Haberstumpf készítette a professzorral.

https://youtu.be/JBB9bA-gXL4

A koronavírusok emberemlékezet óta itt vannak közöttünk, és az orvostudományban elhanyagolható szerepet játszanak. A legtöbb fertőzött nem lesz súlyos beteg. Csupáncsak az egyéb betegségekben szenvedő, főleg tüdő- és szívproblémákkal küzdő idősebb emberek számára lehet súlyos.

Prof. Bhakdi: 10.000 fertőzés. Ebből 99 % enyhe vagy semmi szimptómák. Tehát: Nem szabad 10.000 betegről beszélnünk. A fertőzés nem egyenlő a betegséggel. A 10.000-ből 50-50-an betegednek meg, és kb. 30-an halnak meg. Németországban napi 2200 ember hal meg 65 év fölött egyéb okok következtében.

Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi (2020) Bild: Screenshot Youtube Video: „Corona-Krise: Prof. Sucharit Bhakdi erklärt warum die Maßnahmen sinnlos und selbstzerstörerisch sind” (https://youtu.be/JBB9bA-gXL4) / Eigenes Werk

Ha a társadalom a korlátozásokat elfogadja, ez a kollektív öngyilkossággal egyenlő.

Hogy a COVID-19 egy különösen veszélyes vírusvariáns lenne? Ez néhány eset szándékosan hamis értelmezéséből tűnik csak így. Az igazság az, hogy a COVID-19 alapvetően nem különbözik ártalmatlan testvéreitől.

Ha igaza van Bhakdi professzornak, haladéktalanul irányt kell váltanunk ebben a kerékvágásba beleragadt szituációban.

  1. március

https://www.extremnews.com/lifestyle/in    ternet/abbb179d9811011

Fordította: Király József

Vélemény, hozzászólás?