COVID-19

Információs vagy dezinformációs a járvány?

Gondolom, nem kell magyarázat ahhoz, hogy a hírek kontrollálhatatlansága komoly dezinformációs fegyverré is vált azok kezében, akik tudnak hatni az emberiségre. Sajnos az elmúlt évtizedekben hatalmas változások történtek a tömegkommunikáció területén, s az internet káros tendenciái is felerősödtek. Ma már az sem tudja eldönteni, hogy melyik hír az igaz, aki pedig nem agyfertőzött és nem szenved hírfüggőségben sem. Mindez azért történhet meg, mert divattá vált a hamiszászlós fake news – vagyis a más nevében kiadott álhír – és ennek, nagyon komoly lehet a kártékony hatása. Pl. megoszlanak a vélemények az ún. koronavírus eredetéről és a természetéről is. Az emberek nagy többsége pedig állandóan lesi a televíziós híreket, vagy rácuppan az internetre, s szinte mindent elhisz, amit ott hall, vagy olvas.

Márpedig érdemes lenne ezt az információs járványt alaposabban körbejárni, mert már első látásra is nagyon sok sebtől vérzik. Ugyanis Bill Gates szerint 7 milliárd embert kell majd beoltani a koronavírus ellen úgy, hogy elektronikusan kimutatható nyoma legyen az oltásnak.  Szerinte egy leolvasóval láthatóvá kell tenni, hogy beoltották-e a személyt, vagy sem. Ez a Bill gyerek tehát úgy akar mindenkit beoltani, hogy abból neki származzon haszna, hiszen nem véletlenül nyomja ő a pénzt a vakcina kutatásba.  S milyen érdekes, hogy ő már előre tudta mi fog történni, hiszen tavaly október 18-án rendezte meg azt a konferenciát, ahol 65 millió ember halálát jósolta meg egy koronavírus által okozott pandémia, vagyis világjárvány esetén.

Ugye ez nem egy új információ, viszont logikailag nagyon is fontos ahhoz, hogy kezdjük már átgondolni, hogy mi is történt még ugyanezen a napon?  Bizony épp azon a napon kezdődött Vuhanban a Katonai Világjátékok nevű rendezvény amely október 27-ig tartott, s az alatt az idő alatt tartották a próbaüzemet a helyi 5 G technológia bevezetése kapcsán is. Ez persze véletlen is lehet, bár tudjuk, hogy véletlenek nincsenek!

Az sem véletlen hogy azok a távközlési multicégek, amelyek pedig pontosan ismerik az 5 G és az elektroszmog hatásait, soha nem hozták még nyilvánosságra az igazságot, vagyis nem álltak a közvélemény elé azzal, hogy: pl. az 5 G hatásai nem egészen tisztázottak, de az már egészen bizonyos, hogy a hatások között a rák is szerepel, sok más hétköznapibb, de nagyon veszélyes betegség mellett.

A nagy filantróp Bill Gates szerint pedig a vírus, akár 65 millió ember halálát is okozhatja, ha nem lesz vakcina időben és nem lesz kötelező a védőoltás beadása.

Tekintsünk el attól, hogy mekkorát kaszál majd a Bill Gates Alapítvány akkor, ha a WHO valóban arra kötelezi az összes kultúrállamot, hogy vegyék meg az általa finanszírozott vakcinát, s kötelező módon adassák be a polgárainak. Főleg az időseknek, hogy megoldódjon végre a nyugdíjalapok hány-problémája és teljesüljön a „georgiai kövek” által megkívánt népességcsökkenés.

Ez talán azért túlzás? Szerintem nagyon is benne van a pakliban!

Bill Gates már évek óta küzd az olyan globális védőoltásokért, amely egyúttal megoldja majd azt is, hogy ezen oltásokkal be lehet a szervezetbe juttatni egy mini személyazonosítót! A mostani vírus ürügyén sokan dolgoznak azon, hogy könnyen nyomon lehessen követhetni mindenkit, s az oltás kötelezővé tétele ebben, hatalmas előrelépés lenne nekik. Az ma már tudható, hogy szeretné ismerni a nem létező háttérhatalom azt, hogy ki kivel érintkezünk, milyen kapcsolati hálónak lehetünk a tagjai, milyenek a vásárlási szokásaink, mi a hobbink és milyen a politikai elkötelezettségünk, ill. veszélyesek lehetünk-e a „szép új világ” kialakítását már elég régen eltervező társadalommérnökök számára. Orwell 1984-című regénye tehát itt van már egy karnyújtásnyira, s lassan meg is valósul, sőt túlteljesedik!

Az pedig már a polkorrekt média által oly sokszor leírt összeesküvés kategóriája, amit egy korábbi finn egészségügyi miniszter mondott ki, s szerinte „egyesek a világ népességének 2/3-át akarják kiirtani”.

Értik ugye? Nem valami összeesküvési fanatikus mondta, hanem egy akkor még hivatalban lévő finn miniszter.

Azt se feledjük el, hogy ez az „Információs (vagy dezinformációs?) Járvány” bizony jól jött azoknak a kormányoknak, ahol egyrészt a nyugdíjalapok kimerülőben vannak, másrészt kellett valami, ami a szegény, idős és nagyon beteg embereket megritkítja!

Az pedig, hogy a kommunista Kína már elkezdte a vírus-veszély miatt kivonni a forgalomból a készpénzt azzal az indokkal, hogy a bankók terjesztik a vírust, végképp leleplezi az információs hazugság-járvány nagyon profi hazudozóit és azok sületlenségeit.

Ez ugyanis már abba az irányba is mutat, hogy a globális pénz és a globális információ ellenőrzés lehetősége is egyik – ha nem a legfontosabb – célja Kínának, de még a vele ellentétben álló nemzetközi bankárkasztnak is. Az egész társadalomnak és a pénznek a digitalizációja, vagyis a készpénz nélküli világrend létrehozása, abszolút nem új ötlet azoknál, akik Bill Gatesnek is milliárdos társai. E„nemes lelkű” Bill pedig már évek óta küzd a védőoltásoknak a globális bevezetéséért, sőt a WHO-nál lobbizott is már, hogy tegyék kötelezővé minden állam számára.

Arról azonban nem nagyon hallunk a polkorrekt hírekben, hogy még a megfertőzötteknél is csak akkor lesz a vírus nagyon veszélyes, ha más, komolyabb betegsége is van annak az idős embernek, aki elmúlt 65. Vagy is, épp nyugdíjkortól szedi az áldozatait a vírus? Mit is jelent ez a hír az idős és beteg emberek számára? Hatalmas stresszt, hogy éppen ők lesznek az áldozatok.

Ám lehetséges, hogy nem volt véletlen Vuhánban sem az, hogy éppen ott volt a 10 ezer torony próbaüzeme az 5 G technológia világszintű bevezetése előtt?

Lehetséges, hogy nálunk is csak akkor lesz statisztikailag sokkal magasabb a halálozási arány, ha rákapcsolják valahol az 5 G sugárzást? S esetleg a testünkbe fecskendezett védőoltásnak, lesz higany, vagy alumínium tartalma is? 

Eddig valóban megoszlottak vélemények a koronavírus eredetéről és a természetéről, de ma már tudjuk, hogy a DNS és az RNS vírusok közé tartozik ez a COVID-19 nevű járványt okozó vírus, ami pontos bizonyíték arra, hogy két különböző vírus génfekvenciáiból áll, így tudható, hogy ez mesterségesen előállított vírus!

Ugye értik?

Vuhán kísérleti város volt az 5 G bevezetése kapcsán és éppen onnan „szökött ki egy laboratóriumból” az a fránya vírus, melynek áldozati számai egyrészt nagyon lényegesen alatta maradnak az előző évek mortalitási számainak, de az 5 G sugárzás mikrohulláma biztosan rontja az idősek immunrendszerét, illetve az információs járvány félelemkeltő mechanizmusa, olyan stresszt nyom az idős és beteg személyek nyakába, ami igen sok esetben még vírus nélkül is halálhoz vezethet? Nem kellene erre is odafigyelni a járványlaposítás állandóan elhangzó, egyébként talán szükséges szlogene mellett?

Mert nézzük csak meg az adatokat!

Évente vírusos betegségtől 291 ezer és 640 ezer közötti haláleset fordul elő a világon. Jelenleg ezt még nem lépte át a világ, sőt hazánkban a legkevesebb az áldozat, egész Európában!  Ha pontosak az információim – bár a statisztikai adatok is nagyon megbízhatatlanok mostanában – hazánkban tavaly csak az influenza miatt haltak meg 5240-en. Ehhez képest azonban valóban elmondható, hogy információs járvány van nálunk, mert olyan az összes médium kommunikációja, hogy bizony az emberek többsége egyenesen fél.

S ebben milyen érdekes, hogy egyetért a magát ellenzéknek nevező ellenség által finanszírozott összes médium és a kormány szócsövei is! Ám a félelem az immunrendszer egyik legnagyobb ellensége, s ha világosan elmondanák, hogy még a fertőzött személyek túlnyomó többségét is csak enyhe tünetek zavarják meg, akkor talán ez a félelem nem jelentkezne. Viszont úgy néz ki, hogy érdekazonosság van!

Azt meg végképpen nem értem, hogy miért nem tudósít a média arról, hogy mind Vuhanban, mind Észak-Olaszországban, de Spanyol területen is, olyan rossz a levegő minősége, s ez egy tüdőre ható vírus esetében egyértelműen segíthetett abban, hogy többeknek rövidítse meg az életét, vagyis belehaljanak az egyébként is halálos alapbetegségükbe! Ugye mennyire másként hatna ez a hír az idősekre?

Persze vegyük komolyan a vírus-hisztit és az információs járványt is, mert pl. a Kínai kommunisták egyáltalán nem adtak korrekt tájékoztatást a vuhani halottak számáról. Műholdfelvételeken ugyanis látható volt februárban, hogy hirtelen lett nagyon magas a kéndioxid tartalma a levegőnek, ez pedig akkor történik, amikor sok halottégetés folyik a környéken.  Egy Kínából kiutasított halottégető vállalkozó – név szerint Guo Wengui – arra következtetett ebből mint szakértő, hogy naponta több ezer hamvasztás történhetett, s így az áldozatok száma csak Vuhanban elérhette az 50 ezer főt is. Persze Kína népességéhez képest ez sem kirívóan magas, ám megkérdőjelezi a kommunista őszinteséget.

Mi pedig itthon – a hazai euro-kommunisták utóvéd kultúrharcainak közepette –tegyük fel végre magunknak a kérdést: Meddig leszünk még a bennünket megosztó pártpolitikák türelmes elszenvedői?

Mikor merünk végre NEEM-et mondani, vagy inkább az asztalra csapva végre, mikor fogunk egymásért kiállni és kiáltani?

S zárásként egy kis összefoglaló Müller Cecília  és az operatív törzs tájékoztatásaiból, amit épp az előbb küldött el nekem Mireisz Tibor barátom, a NEEM védnökeinek egyike:

 1. Elvileg nem hagyhatod el az otthonodat, de amikor el kell hagynod, akkor elhagyhatod.
  2. Maszkot viselni teljesen értelmetlen, de talán jobb, ha hordod, mert megvédhet, de lehet, hogy csak kifelé akadályozza a vírust, de talán egy kicsit befelé is.
  3. Az üzletek, szolgáltatók zárva vannak, kivéve, amelyik nyitva van.
  4. Ne menj be a kórházba, szakrendelésre, kivéve, ha oda kell menned. Ugyanez érvényes az orvosi rendelőkre, oda is csak végszükség esetén menj, feltéve, ha nem vagy túlzottan beteg.
  5. A mostani vírus halálos, de mégsem olyan félelmetes, de néha okozhat akár globális katasztrófát is.
  6. Gumikesztyű nem segít, de mégis hasznos lehet.
  7. Mindenki maradjon otthon, de fontos kimenni a friss levegőre.
  8. Nincs áruhiány az üzletekben, de vannak dolgok, amiket nem lehet kapni, ha az ember este akarná azokat megvenni. Vagy reggel. Vagy napközben.
  9. A vírus nem ártalmas a gyerekekre ill. fiatalokra, kivéve azokat, akik megbetegszenek tőle.
  10. Ha megbetegszel, sokféle tüneted lehet, de tünetek nélkül is megbetegedhetsz. Lehetnek tüneteid anélkül, hogy megbetegednél.
  11. Étterembe nem mehetsz, de rendelhetsz éttermi ételt otthonra, amit esetleg olyan személyek készítettek, akik nem viseltek szájmaszkot vagy gumikesztyűt. Vagy egyiket sem. Vagy mindkettőt, csak mielőtt felvették, ráköhögtek.
  12. A vírus különböző felületeken 2 órán keresztül, nem, 3, 4, 6, 18 órán keresztül aktív marad. Vagy napokat mondtunk?
  13. Számoljuk a halálesetek számát, sőt a halálozási arányt is, de fogalmunk sincs, mihez képest, mert nem tudjuk, mennyien betegedtek meg.
  14. Nincs rá gyógyszer, kivéve azt, amelyik talán már van, amelyik esetleg nem veszélyes, persze csak ha nem vesz be túl sokat belőle az ember.
  15. Addig otthon kell maradnunk, amíg el nem tűnik a vírus. De csak akkor fog eltűnni, ha meglesz a nyájimmunitás, azaz már körbejárt. Ehhez az kellene, hogy találkozzunk másokkal.

És a ráadás:

+1: Németországban be kellett zárni a fodrászatokat, fogorvoshoz viszont szabad menni. Nálunk fogorvoshoz nem szabad, de fodrászhoz igen.

A szerző közjogász és a Nemzetegyesítők szívességi szóvivője

NEEM

Vélemény, hozzászólás?