COVID-19 Gondolatok Videók

„Van aki tüntet és van aki kitüntet..”

A Nemzetegyesítők  nem orvosok, nem virológusok, így nem nyilatkoznak ebben az ügyben.  Mivel azonban egyre bonyolultabb a helyzet Covid ügyben,  a saját véleményemet közzéteszem!

Szerintem az igazság bármilyen összetett is lehet, de szinte biztos, hogy dr. Pócs Alfréd véleménye áll hozzá legközelebb!

Azonban ne gondoljuk azt, hogy a Covid nevű biológiai fegyvert nem fogják továbbfejleszteni, hiszen évtizedek óta megy a tervezgetés, hogy miképp lehet olyan lakosságcsökkentést elérni, ami megfelelne a világot lassan teljesen uraló pénz-háttérhatalomnak!

Ezért a következőre emlékeztetnélek benneteket: A juhász kétszer kiáltott „farkast”, s harmadszorra már senki sem hitt neki – hirdeti egy népmesénk. Most azonban nem tudni, hogy pontosan hol tartunk. Nem tudni, hogy a milyen közel vagy távol van a „farkas”!  Én sajnos nem tudom!

Ám még az is lehet, hogy már itt van a valódi „farkas”, de lehet, hogy csak a vakcina lesz az, mondjuk néhány év múlva.

Ám az biztos, hogy sok minden nincs  rendben ebben a világjárvány-zárványban!

A covidisták azonban mindent elhisznek, még azt is, ami pedig nyilvánvaló hazugság! Ezért javaslom mindenkinek, hogy nézzék meg az alábbiakban szereplő két videót, mert azok talán szakmaibb módon eligazíthatnak!

 Az egész világon tüntetnek a tudományosan nem megalapozott maszkabál, illetve a szinte teljesen értelmetlen lezárások ellen. Hazánkban azonban csak az elmúlt hétvégén történt ez meg, s a tudósító az alábbiakat írta és olyan videófelvételt tett fel, ami a rendezvény elején készült, vagyis csak páran sétálgattak csak a helyszínen. Szerinte: „maszkot csak elvétve látni, az emberek szorosan állnak egymás mellett a budapesti hősök terén”, én azonban egészen mást láttam. Vajon miért különbözhet a nézőpontunk? No de nézzük a jólfizetett tudósító szövegét!

„Ezekben a pillanatokban is zajlik a Gődény György mozgalma által szervezett tüntetés a Hősök terén. A helyszíni beszámolók szerint nagy a rendőri készültség, a demonstrációt a szigorítások, az oltásra kényszerítés és a maszkviselés ellen hirdették meg. A rendőrség a honlapján írta, hogy a gyűlés jogellenes volt, ezért megkezdték az intézkedést az összegyűltekkel szemben. A tüntetés szervezői azzal védekeztek, hogy vallási rendezvényt tartanak, így joguk van a téren maradni.”

Nekem vannak ugyan Gődény előző pártjával kapcsolatban gondjaim, de itt nem elsősorban arra gondolok, hogy állítólag 150 milliós közpénzt vettek fel és talán per is kerekedett belőle, hanem inkább arra, hogy a Szargentini jelentésből idéznek egy plakáton olyan mondatot, ami alapvetően hamis, majd aláírják, hogy színigaz! Viszont a jelen helyzetet szerintem sokkal igazabbul ítélik meg mint azok, akik valóban vallásos hittel állnak a vírus-rettegés ügye mellé, s nem látják át, hogy ez elsősorban nem is egészségügyi kérdés, hanem nagyon is gazdasági-politikai!

No most ezek után Gődényt azzal vádolni, hogy ő -mint judaista-, egy olyan vallási rendezvényt tart, amit csak egy antiszemita kormány és rendőrség oszlathat, vagy verhet szét – bizony nem kis gátlástalanságra vall. Remélem ki fog derülni, hogy Gődény úr nem tett ilyen értelmű nyilatkozatot, s nem akarta felhasználni az igazságának az érvényesítésére a saját vallását, sokkal inkább arra utazott, hogy egy sportrendezvényt akar a rendőrség oszlatni, hiszen sok megjelenőn azért nem volt maszk mert éppen légzőgyakorlatot folytattunk!

Viszont a fenti pár sorra nem is én reagálnék többet, hanem Tamasi doktor videóját javaslom, mert ő kitűnő választ ad minden felmerült kérdésre:

https://www.facebook.com/104443607730747/videos/422361525732958/

Ha önök megnézik, amit a doktor mond: akkor képben lesznek!

Ha pedig még ezt is megnézik és meg is értik a lényeget, akkor bizony teljesen felkészültek lesznek arra, ami reánk vár!

Honféltő szeretettel: Bene Gábor

Vélemény, hozzászólás?