Ajánló Programok

Március 15: Vonulás a Parlamenthez

Tisztelt Szimpatizánsunk!

Arra kérünk, hogy tarts velünk, március 15-én, ha Te sem akarsz behódolni az új világrendnek és egy erős, biztonságos hazában szeretnél magyarként élni!

Mint már többször megfogalmaztuk, hazánkban szinte minden családot érint a vendéglátóhelyek, sportlétesítmények, edzőtermek, uszodák, színházak és egyéb típusú szórakozóhelyek több hónapja tartó bezárása. Miközben a multi áruházláncok, plázák tömve vannak és extrahasznot zsebelnek be, addig a hazai kisvállalkozók, munkavállalók és családok tízezrei mennek tönkre. Az államtól kézzelfogható segítséget nem kapnak, a bértámogatás egy zárva tartó üzletnél pedig semmit sem ér.

A helyzet napjainkra tarthatatlanná vált, amelyre válaszul a kormány újabb és az eddigieknél szigorúbb korlátozásokat vezetett be. Persze most sem a válsághelyzet nyerteseit a multikat korlátozza és a járványhelyzetből hasznot húzó cégeket adóztatja meg, hanem újabb hazai vállalkozásokat sodor nehéz, vagy lehetetlen helyzetbe.

Mivel szolidaritást vállaltunk a gazdaságilag térdre kényszerített honfitársainkkal és nem nézhetjük tétlenül a nemzetgazdaságunk tönkretételét sem, ezért a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjaival mi ott lesznek március 15-én, Budapesten a Toroczkai László által meghirdetett, lezárások elleni tüntetésen.

Elég volt az értelmetlen korlátozásokból! Eljött az összefogás és az ellenállás ideje!

Tarts velünk, ha Te sem akarsz behódolni az új világrendnek és egy erős, biztonságos hazában szeretnél magyarként élni!

Hangsúlyozzuk, hogy nem a koronavírus létezését tagadjuk, hanem az indokolatlan korlátozásokkal nem értünk egyet.

Magyar Önvédelmi Mozgalom

Köszönjük eddigi megtisztelő figyelmét és továbbra is számítunk a közös nemzetvédő ügyeink mentén a támogató szimpátiájára!

MÖM hírszolgálat

Vélemény, hozzászólás?