energiapiramis
Ajánló tájékoztató

Energiapiramis

Az írás teljes szövege letölthető PDF formátumban innen!

A Nemzetek függetlensége egy torz világakarat hatására látszólag végóráit éli. Ez a függetlenség egy kicsit szokatlan megközelítésben, de a mintaoltalmi programunk műszaki területét is meghatározza, s három pilléren nyugszik.

1.Az élelmiszer ellátás szükséges mértékű nemzeti függetlensége.

2. Az energiaellátás szükséges mértékű nemzeti függetlensége

3. A nemzet szükséges mértékű pénzügyi függetlenségének a megteremtése.

A Nemzeti Függetlenség nagyszámú összetevője a stabilitást jelentő fenti alapok nélkül, csak légüres térben épülhet, vagy veszélyesen labilisan.

Az új világrendet minden egészséges gondolkodású ember igényli, de nem a digitalizált globalizáció formájában, hanem a nemzeti függetlenség szükséges mértékű újraélesztéseként és stabil gazdaság megteremtéseként.

A szükséges mérték azért fontos mert nem elzárkózni akarunk az új világrendtől, de meg akarjuk akadályozni azt, hogy a Teremtő hasonmásai akarat nélküli digitalizált rabszolgákká váljanak!

Az ENERGIAPIRAMIS és az ENERGIANEXUS feladata és programja.

  • Új formát és lehetőséget kialakítani a megújuló energiák és a hagyományos energiák közötti kapcsolat kialakítására a családi energia ellátás a, magán és kisvállalkozások, az energiaközösségek működési feltételeinek megteremtésére.
  • Megoldani a fenti célcsoport számára az energiahatékonyság növelésének és a megtermelt energia környezetkímélő tárolásának a lehetőségét..

A feladat ellátására kiválóan alkalmas az

ENERGIAPIRAMIS és ENERGIANEXUS kialakítási és működési rendszere.

 

Az írás teljes szövege letölthető PDF formátumban innen!

 

Vélemény, hozzászólás?