Kép nélkül
Ajánló Dr. Bene Gábor írásai Jegyzet Publicisztika

DEKAMERON PROJEKT?

Szőke Mária Magdolna – Modern Apokrif szerkesztője küldte nekem az alábbiakat. S mivel magam félig székelyként el fogok látogatni a székelyföldi Csíksomlyóra Pünkösd alkalmából, így arra gondoltam, hogy közreadom az anyagot azért, hogy legyen képe azoknak is arról, hogy milyen mende-mondák terjednek Csaba testvérről.

Mert bizonyítékok egyelőre nincsenek – s remélem nem is lesznek – bár a román hatóságok már biztosan nyomoznak az ügyben, s abban biztosak lehetünk, hogy nem azt a változatot fogják a nyilvánosság elé tárni ami egy magyar származású keresztény pap számára kedvező. A román hatalom ugyanis ezt a helyzetet is ki fogja használni arra, hogy az erdélyi, partiumi, bánáti, stb. magyarságot megalázza, rossz színben tüntesse fel.

Nézzük mit ír Szőke Mária Magdolna a liberálisok által felturbózott ügyről?

„Tovább fortyog a dévai pedofil botrány. Mindenki megszólalt már és véleményt formált. Megy a nyilatkozatháború. Már alig beszélnek a bántalmazott gyerekekről, most épp a Csaba testvér bosszút lihegő, állítólagos volt szajhája és nemi perverziói a téma! Bevallom így, soron kívül nem állt eredetileg szándékomban írni a Dévai Szent Ferenc Alapítványhoz kapcsolódó pornó-botrányról, mely az Amerikai Népszava portálon leközölt cikk után fröcsköli itt le a közvéleményt több undorító hozadékkal.”

„De Olvasóimat szemmel láthatóan és érthetően érdekli ez a téma , így akármilyen utálatos is, lássuk akkor, mi is történik itt? Már csak azért is, mert egyre távolodik ez a hajcihő az alap problémától, ami a legfontosabb kell legyen: a bántalmazott gyerekekről, a pedofil -maffiáról és arról, hogy hogyan védhetjük meg a kiszolgáltatott intézeti gyermekeket vagy bármilyen gyereket ettől a sátánista trendtől, mely évezredek óta szedi áldozatait az emberek gyermekei közül.

Amúgy a botrány kirobbantói nem bíznak semmit a véletlenre , pont a pünkösdi búcsú előtt dobták be a több mint utálatos koncot a keresztény emberek köztudatába, nyilván nem véletlenül.

Az elmúlt években a COVID-kamuval aztán a Csaba atya undorító vakcina-attrakcióival sikerült bemocskolni magát csíksomlyói búcsút is.

És nyilván ez sem véletlen, főleg ha ilyen illusztris “eszközöket” hozhatnak össze azok a globalisták, akik az európai, fehér , keresztény embereket szeretnék eltüntetni az európai föld színéről.

De lássuk akkor ezt a Boccaccio, Dekameronját megszégyenítő papi pornót, amit az Amerikai Népszava megszellőztetett.

De előtte, lássuk csak, mi ez az Amerikai Népszava?

Megnéztem. Egy ultrabalosnak beállított kis portálocska, , ez az impresszum. De azt rögtön láttam, egy az egyben pont olyan megvezető, szélhámosság, akkora smafu mint például a Kurucinfó.

Csak ez meg liberálisnak van álcázva, míg a Kurucinfó meg “nemzetinek”. Ezeket a kommentár-dühöngőknek beállított, provokatív portálokat pedig egytől egyig maguk a globalista vezérek működtetik az emberek megtévesztésére, ellenőrzésére és nem utolsósorban kontrollálására.

A jeles cikket , melyet tucatnyian elküldtek már nekem is, ha esetleg nem olvastam volna, alábbiakban bemásolom ide. Így az Olvasó, aki nem olvasta, elolvashatja és elgondolkodhat, vajon mi is ez a politikai sárdobálással kombinált egyházi pornó?!

Tehát lássuk csak ezt a furcsát, ami kicsit sem hasonlít sem a Tövismadarak cölibátus-romantikájára se biza se Szent Ferenc és Szent Klára lélekemelő, tiszta szerelmére.

Mire hasonlít leginkább?

Valami furcsa, rosszul megírt pornó pszicho-thrillerre.

Miről szól tulajdonképpen ez a “leleplező levél”? Ez a jó kis, szaftos sztori?

Összefoglalva: egy súlyos alkohol gondokkal küzdő, morálisan megkérdőjelezhető fiatal nő és egy, a hatvanas éveiben járó szex-őrült szerzetes szado-mazo kapcsolatáról, ahol a szerzetes mindenféle aljas és perverz dolgot követ el az alkoholista nővel, aki aztán végül valahogy kikerül a körből és bekattanva a történtektől bosszút esküszik s életét annak szenteli a továbbiakban , hogy egykori szado-mazo kapcsolatának szent emberét kicsinálja s ezzel eszközévé válik több politikai maffiának, melyek valószínűleg lazán be fogják áldozni őt is hálából.. Így szó szerint.

Ha nem ez lenne a valóság, elnézést kérek, de a leírtakból nekem egyértelműen ez derül ki.

Két felnőtt ember intim viszonya, ahol tulajdonképpen semmi erőszak nem történt, mind a ketten benne voltak ebbe a viszonyba. A nő nem volt kényszerítve, magától ment oda, magától maradt ott és nyilván bármikor elmehetett volna onnan, hiszen azt olvassuk, hogy maga a szerzetes kergette volna el, hogy “takarodjon” onnan. A nő mégis maradt. Miért?

Egy normális nő ilyen esetben, ha egyszer valami hasonló előfordul vele, sebbel-lobbal menekül, távozik onnan.

Ez a “titkos szerető” vajon miért nem tette? Mi tartotta ott, nyilván neki is jó volt valamiért ez a fertő kapcsolat ezek szerint?

LEGYEN VILÁGOS, HA EZ A LENTI TÖRTÉNET IGAZ, AKKOR SEM TÖRTÉNT ITT SE PEDOFÍLIA, SE ERŐSZAK. KÉT FELNŐTT EMBER DÖNTÉSE VOLT. JÓ VAGY ROSSZ DÖNTÉSE, NEM TUDOM EZ MENNYIRE KÖZÜGY…

JOGILAG NEM LEHET ELÍTÉLNI.

ERKÖLCSILEG EL LEHET ÉS EL IS KELL ÍTÉLNI!

ERKÖLCSILEG EL LEHET ÍTÉLNI, DE HA MINDEZ IGAZ, (?) A SZERZETEST EGYEDÜL BELSŐ JOGSZABÁLYAIK SZERINT CSAKIS A FERENCES SZERZETES REND ÍTÉLHETI EL, UGYANIS HA A LENTI TÖRTÉNET IGAZ, ÚGY CSABA ATYA MEGSZEGTE SZERZETESI FOGADALMA MINDEN PONTJÁT, AMI NEMCSAK A RENDBŐL VALÓ KIZÁRÁSSAL JÁR, DE AZ EGYHÁZJOGI KÓDEX SZERINT STÓLAFOSZTÁSSAL IS.

HA MINDEZ IGAZ PERSZE. (Ami alaposan megkérdőjelezhető!)

Elolvasva ezt a nyilatkozatot, egyértelmű, ez egy csalódott és szerelmes /egykor szerelmes nő bosszú-hadjárata. Rögeszmés, már beteges bosszúhadjárat. Pszichiáterért sikoltó furcsa, szomorú és megdöbbenő baj. És igaziból ilyen sztoriknak semmi keresnivalója nem lehet sem egy szerzetes rend, sem gyermeknevelő otthonok közegében! Nem a szerzetesek, hanem a gyerekek miatt!

Nézzük csak:

-tehát: “akkor Magyarországon rendezett, tisztességes életem volt. Volt egy udvarlóm, akivel jártunk egy rövid ideje, ami ígéretes kapcsolatnak ígérkezett.” MAJD: “egy hónap után beadtam a derekamat. Összepakoltam, bezártam a házamat, az állataimat rábíztam a rokonaimra, elhagytam az udvarlót, és kiköltöztem Dévára. “

Tehát valakinek van rendezett tisztességes élete, komoly udvarlója, akivel ígéretes kapcsolat esete forog fenn? És a nő mégis két lábbal kirúgja az ígéretes udvarlót s mindent hátra hagyva elhúz az alig egy hónapja megismert szerzetes után?

Csak nekem nem áll ez össze?

Nem lehetett túl komoly az a kapcsolat ezek szerint, sőt a szerzetes sem lehetett annyira tolakodó és ijesztő, ha valaki mindezt önszántából, kényszer nélkül megteszi. Ilyen lenne a szerelem ereje?

Tehát én úgy vélem, amit látunk egy szerelmes és csalódott nő tehetetlen bosszú-hadjárata, amire a politikai maffiák most lecsaptak, mert az alany egy politikailag fontos közszereplő.

Több olvasóm megkérdezte , hogy eltudom e képzelni a megjelent cikkben leírtakat Csabáról? Nem tudom. Nem ismerem a Csaba testvér szexuális perverzióit (szerencsére) és nem is érdekel, de az a szerzetes, akit én anno megismertem, egész biztos nem bánt volna így egy nővel, ha már szeretője is lett volna! Persze ez az én véleményem, de nehéz elképzelni, hogy Csaba hatvan éves korára átmegy perverz , szexuális ragadozóba, aki “megdugja” a földre tepert nőt, aztán kizavarja.

Azzal is tisztában vagyok, hogy nagyon sok katolikus papnak van szeretője, a cölibátus szekta-nyomorát így akarják oldani, de ilyen aljas szado-mazo pornót nehezen tudnék elhinni Csabáról. Ahogy azt sem hinném, hogy a szeretőjének nem adott volna pénzt még tamponra sem, ahogy ez a jeles nyilatkozatban szerepel.

Valóban egy szegény, szerencsétlen áldozat ez az állítólagos “titkos szerető”? Aki szemmel láthatóan nem akar vagy nem tud elszakadni ettől a történettől, aminek szereplője lett?

Miért nem lépett ki abból az ördögi körből vajon rögtön a legelején? Mit akart egy öregedő szerzetestől, akiről tudta, hogy legjobb esetben is csak a titkolt, kurvája lehet? De ha már vége szerencséjére, miért nem él normális életet, miért csak a szerelem-őrült bosszúra emlékeztető hadjáratnak él?

De a szerzetesi szexualitáson túl nekem sokkal komolyabb bajaim vannak ezzel a titkos szeretős nyilatkozattal!

Lássuk csak, idézet a cikkből:

“ Én a felette levő emeleten laktam a gyerekekkel. Állandóan lehívott a lakásába, és állandóan itatott engem.”

“ Annyi pálinkát megitatott velem, hogy nem igen tudtam már rendesen gondolkodni.”

HOGY MI?

ÁLLANDÓAN ITATOTT?

AZAZ ÁLLANDÓAN ITTÁL!

HOGY ANNYI PÁLINKÁT MEGITATOTT VELED?

PONT ANNYIT AMENNYIT MEG ITTÁL MAGADTÓL, MERT AZT NEM HISZEM, HOGY ERŐSZAKKAL A SZÁDBA TÖLTÖTTE VOLNA VAGY FEGYVERREL KÉNYSZERÍTETT VOLNA AZ IVÁSRA!

Tehát egy állandóan alkohol mámorban levő lotyó nevelt, felügyelt ott problémás gyerekeket? Olyan gyereket akiknek fokozott odafigyelésre, vigyázásra, nevelésre lett volna szükségük?

Engem igaziból magasról nem érdekel a Csaba atya nemi élete, se egy csalódott, szerelmes alkoholista nő nyomora , az viszont érdekel, hogy hogyan lehetséges ilyen emberekre bízni nehéz sorsú gyerekek nevelését?

MITŐL IS JOBB AKKOR EZ A HELYZET MINT AZ OTTHONI, A VESZÉLYEZTETETT CSALÁD?

EZEK A GYEREK UGYANIS AZÉRT KERÜLNEK ODA A SAJÁT ZÜLLÖTT CSALÁDJUKBÓL , HOGY NE ALKOHOLISTA, MORÁLISAN NEM MEGFELELŐ SZÜLŐK MELLETT LEGYENEK!

DE AKKOR MI VAN ITT?

Igaz, ha otthon maradnak a saját züllött, részeges családjuknál, úgy nem lehet értük pénzeket tarhálni pénzmosó alapítványoknak vagy hogy van ez? És láttam az elmúlt években több ilyen esetet, amit olykor szóvá is tettem a távolból Csabának (persze hiába), mert láttam olyan nevelőnek, sőt házvezetőnek kinevezett asszonyságot például ott, akit jól ismertem és akiről tudtam hogy morálisan akkora egy nulla, akire egy jobb kuplerájt se bízna senki, nemhogy gyereklányok nevelését!

ÁLLANDÓAN ITALOZÓ, KURVÁLKODÓ “NEVELŐNŐK” SZALADGÁLHATNAK A GYERMEKOTTHONOKBAN, AKIK A PAPOK FARKA UTÁN KOSLATNAK ÉS NEM A GYEREKEKEKEL FOGLALKOZNAK?

Na , ezzel van nekem bajom! Mert én ismerek onnan csodálatos nevelőket, akik valóban anyjuk helyett anyjuk voltak a gyerekeknek.

Én emlékszem arra a rettenetes történetre, mikor egyik ottani barátnőm , Zsóka “nevelőnéni” az éjszaka közepén a karjába cipelte be a sürgősségire a súlyosan beteg kisfiút, aki úgy került a nevelőcsaládba, hogy már beteg volt… és anyjaként ült a kórházi ágya mellett végig. VÉGIG!

Hogy kerülhettek ilyen alkoholista, erkölcstelen alakok mostanra a gyerekek közelébe egy egyházi intézményben?

Mert engem ez jobban érdekel, mint két megtévelyedett ember , állítólagos nemi afférja!

Hogy vigyázhatott egy alkoholista, állandóan részeg nő gyerekekre ott?

Ami meg a “titkos szerető” -féle sztorit illeti, egyik kedves olvasóm idézte be a klasszikus viccet, miszerint megy a bolond Piroska zokogva az erdőbe. Kérdik az állatok, miért sírsz te bolond Piroska? Jaj jaj, megerőszakolt a farkas! -zokogja a bolond Piroska. Te jó ég! – szörnyülködnek az állatok – És mond Piroska mikor történt ez a gaztett? Mire Piroska bömbölve : – Tegnap, tegnapelőtt, de most is odamegyek!

Tehát jobb volna, ha a közvélemény is arra fókuszálna, amin a lényeg van. Az esetleg veszélyben levő gyerekekre és arra, milyen kapcsolatok húzódnak a kulisszák mögött? Mert engem jobban érdekelnek ezek. Ki védi meg a veszélyeztetett gyermekeket, ha mi sem a lényegre figyelünk?

Mert ami a háttérben fortyog, az súlyos, aljas politika!

Politikai maffiák csatározása, akik most nyilván pedofil-sztorikkal keresztbe zsarolják egymást a politikai koncháborúban! Ami pénzről, hatalomról szól és a kiszolgáltatott gyerekek itt csak leírható fogyóeszközök!

Amúgy jó lenne ha a közvélemény a kiderült dolgok mentén se hibáztatna minden szentferences nevelőt! Nem szabad! Nyilván, ahol sok a galamb, ott sok a szar, ahogy a népi mondás tartja, de azért ugye nem mindenki bűnös itt! A kisemberek legalábbis zömmel nem!

Ezért is kell utánamenni ennek az egész jelenségnek! Remélem ez sikerülni fog és remélem, Csaba testvérrel sikerül egy exkluzív interjút készítsek a Modern Apokrif olvasóinak.

Záróakkordként egy számomra szép történettel enyhíteném lelki émelygésem, mely emiatt az ocsmány sztoritól felémelyedett bennem.

Úgy tíz éve egy vidéki riportútra mentem az Érmellékre és megálltunk Nagyvárad szélén az ottani egyik benzinkútnál tankolni a kollégámmal. S míg ő tankolt, egyszer csak kiszaladt egy fiatal srác a benzinkút épületéből és egyenesen a nyakamba ugrott. Egy magas, jóképű huszonéves legény. Csak bámultam , ki ez?

S a srác abszolút boldogan elhadarta, hogy: – Jaj Mária néni , hát, nem ismer meg? Az egyik fogadott fia vagyok Déváról! Mai napig emlékszem milyen jókat tetszett velem is beszélgetni az udvaron, emlékszem miket tetszett megtanítani nekem! Itt dolgozom, van már saját kocsim, most készülök megnősülni! Ha erre jár bármikor, tessék bejönni! Köszönöm, hogy tetszett velem foglalkozni ott…

Nem, nem ismertem meg, hiszen eltelt több mint tíz év… de az, hogy Ő megismert és nem felejtett el engem és amiket mondtam neki anno sok éve, fényessé tette akkor a lelkem… és megköszöntem Istennek ezt a szép fényességet.

Szóval csak okosan álljunk ehhez a szemünkbe robbantott rémtörténethez kedves emberek! A lényegre figyeljünk és ne a botrányos manipulációra!

Áldott pünkösdöt minden jó embernek!

Vélemény, hozzászólás?