Kép nélkül
Gondolatok Jegyzet

VÉLEMÉNY SZILÁNKOK

A pápalátogatás okán Budaházy és társai kegyelmet kaptak, ami csak részben történt meg. A szabadságvesztés felfüggesztése nem közkegyelem, eltiltással jár mindentől, az ítéletet jogosnak tartva. A Budaházyra terhelt 20 milliós perköltséget ha nem tudja kifizetni akkor a házuk megy rá. A Mi Hazánk ezért gyűjtést szervez, a majálison fogják bejelenteni.

A közkegyelem hiánya miatt a megfigyelése folytatódik, bármit tenne, azonnal berántanák vissza a börtönbe. A Mi Hazánk pedig a gyűjtéssel elkötelezettjévé tette, kivonva ezzel a civil nemzeti oldalról…… Ahogyan Drábik urat is beléptették a pártba, így ő már nem jelenhet meg sehol civilként!


A földmaffia leleplezése ügyében továbbra is egy, a károsult gazdák jelentkezésére felhívó videót tartok célravezetőnek, amit folyamatosan a felszínen tartunk.
A termőföld védelmében nekünk is olyan ügyvéd kellene sürgősen, aki tagja a kamarának de sikerdíjat kér csak! Mi jogi anyagot,segítséget tudunk adni neki!
Ha ennek a gazdának az ügyvédje vállalná, az is jó, az anyagiakat mi is csak összegyűjteni tudjuk rá, de ezt megtesszük!
A földek védelmében és a háborúból való kimaradásért petíció formájában aláírásgyűjtésbe kezdünk, ha megvannak a végleges szövegek!

Gurabi Ági

Vélemény, hozzászólás?