Gondolatok

Reiner Péter a Nemzetegyesítő Mozgalom védnöki testületének egyetlen zsidó tagja leplez le, egy nemzetellenes megmozdulást!

Végre eljutottunk odáig, hogy a Hír TV július 25-én este 18 órakor hírt adott arról a szegedi megemlékezésről, ahol Reiner Péter is részt vett, s ahol elhangzott az utalás arra a két zsidó származású emberre (Beidl Samu és Wimmer Fülöp) akik 1919-ben anyagilag is támogatták Horthy Miklós fővezér törekvését Szegeden a Nemzeti hadsereg felállítására. Azonban nem szabad elfelejtenünk azt sem, ami 2013. november 3-án történt Budapesten. Akkor a Horthy korban részben hazatért területeinknek üdvére a Kormányzó úr által alapított Hazatérés Templomának gyülekezete, az alapító mellszobrát avatta fel a templom előterében. S eközben a Hit gyülekezet nevű cionista-keresztény szektának a gyűlölködésre felbujtott tagjai meg akarták gyalázni a rendezvényt! Reiner Péter sorai szerint: „Eltelt azóta közel nyolc év és az állami és adófizetők közpénzein bégető bárányokká szelídített ordascsorda azóta sem követte meg a templom gyülekezetét az elkövetett gyalázat miatt!”

Már csak ez az egyetlen mondat is bizonyítja, hogy a Nemzet nem csupán etnikai egység, de sokkal inkább értékrend alapú, amely értékrend a történeti alkotmányosságunkban és erkölcsi tartásunkban fejeződik ki!  Éppen ezért Kormányzó urunk iránti tisztelet jegyében adjuk most közre Reiner Péter úr leleplező írását a maga teljességében.

Miközben nemzetsors-fordító ülésre szóló meghívást kaptam az Országunk Házába az otthonról itthonra látogató Székely Nemzeti Tanács meghívására (amelyre napok óta növekvő izgalommal készülök) sajnos ismét nemzetgyalázatra utaló esemény híre jutott el hozzám, melyet kötelességem a közvélemény tudomására hozni.

Az esemény beharangozó meghívóját szó szerint másoltam ki a vallásinak álcázott, magyarság ellenes politikai szervezet – a Mazsihisz – honlapjáról az írásom végén mellékelt kép szerint.

Tüntetést szerveznek az “országgyűlési képviselői igazolványukkal minap hadonászó fasiszta és antiszemita bandák” ellen (kik is?) a vallási szervezetnek hazudott Mazsihisz, az “őszödi böszme” és a “körmös” Bauer által életre hívott Új Demokratikus Charta.

Kezdjük néhány szóval a chartával, ill. meghatározó emberével, Bauer Tamással, a hírhedt ávós körömtépő fiával, mert sok szót nem érdemes pazarolni rájuk.

Ez a Bauer a napokban ismételten védelmébe vette a külföldön rendszeresen Nemzetünket gyalázó Paul Lendvait, akinek legújabb Zürichben szervezett könyvbemutatójáról és az ellene a helyszínen szervezett tüntetésről már néhány nappal ezelőtt beszámoltam e lap hasábjain.

A másik demonstráló szervezetről, a Mazsihiszról, illetve annak elnökéről is csak “súlyuknak” megfelelően röviden szólok.

Ki is az a Feldmájer Péter, az álvallási politikai szervezet elnöke?

Mivel reményeim szerint rövid időn belül mások is részletesen fognak foglalkozni személyével, és nem akarok az események elébe menni, csak szeretném emlékeztetni olvasóimat: a Zuschlag-per néhány vádlottját védte, érdekes módon akkor ügyvédként, amikor hivatalos zsidó vallási ünnep szerint nem is védhette volna a per két vádlottját, mivel ilyen alkalmakkor vallása tiltja ezt a tevékenységet. Abban a Zuschlag-perben exponálta magát védőként, ahol Zuschlag a zsidó származású mártírok emlékét gyalázta a Terror Háza előtt, társaival röhögve.

Ennek a Feldmájernek egy tiltakozó szava sem volt, amikor az 1956-os forradalom 50-ik évfordulóján pont a székházuk (vagyis a szemük) előtt verte nyomorékká és lőtte ki a szemüket a megemlékező tömegeknek a rendőrség, pedig az éjjel-nappal működő mazsihiszes kamerák is árulkodhattak volna bizonyítékául a rendőr terrornak, ha a felvételeket jótékony kezek nem semmisítették volna idejében meg.

Feldmájer politikai elkötelezettsége egyértelműen nyomon követhető feleségén Botka Erzsébet bírón keresztül is, aki Botka László szegedi kommunista, akarom mondani, szocialista polgármester unokatestvére.

És a bűvös kör bezárul.

Feldmájerről még annyit, hogy egy szava sincs azokról a már ismert nevű zsidó származású mártírokról, akiket 56 után Kádár véreskezű pribékjei ellenforradalmárokként végeztek ki, akik hősi halált haltak Nemzetünk szabadságáért vívott harcaik következtében.

Az elvileg vallásinak bemutatott, de valójába kőkemény politikai és pénzlenyúló szervezetként működő Mazsihiszról most is lehullott az álarc pont azáltal, hogy sokadszorra véd- és dacszövetséget kötött a “böszme” szervezetével, a Demokratikus Chartával erre a tüntetésre is!

A hírek szerint az sem véletlen, hogy úgy mondják a bennfentesek, Feldmájer laptopja fedőlapján ott virít Gyurcsány képe, hogy éjjel-nappal láthassa és követni tudja mintájául szolgáló emberét.

Tamás Gáspár Miklósról sem érdemes többet szólni, minthogy az utóbbi években náci veszélyről szónokolt Buda bástyái alatt néhány tucat embernek 2007 augusztusában, amikor a Magyar Gárda első 56 tagja ünnepélyes eskütételre készült.

Ugyanez a Tamás fasiszta veszélyt kiáltott – nemzetünket gyalázva -, amikor néhány évvel ezelőtt a Széll Kálmán (vagyis a Moszkva) téren két cigány egymáson próbálta ki kardja élességét.

Márton László, a harmadik élre álló tüntető pedig a kommunista párt zászlós hajójában, a Népszava nevű napilapban naponta okádja Nemzetünkre a szerinte folyamatosan jelenlevő antiszemitizmus és cigánygyűlölet vádjait.

Ott voltam idén is Horthy Kormányzó budapesti bevonulására emlékezve én is, mint minden évben, ezért magamra veszem a vasárnapi tüntetés koholt és megalapozatlan vádjait.

Amikor most a demokratikusnak színlelt Charta és az álvallási – a zsidóság döntő többségét nem képviselő – politikai szervezet tüntetni készül a Nemzetet kiáruló gyáva Károlyi szobránál, lépésével nemcsak Magyar nemzetünket gyalázza meg sokadszorra, hanem a egyúttal megtiporják azon zsidó származású magyar mártírjaink emlékét is, akik a legdrágábbat, életüket adták Nemzetünk szabadságáért.

Reiner Péter

 

Ui: A szerző pontosan látja, hogyfasiszta és antiszemita bandák” címkézést nem lehet tovább tűrni egyetlen szervezettől sem! Felkérünk tehát minden magyart, ismerje fel az idegeneket! Ismerje fel azokat a magyarokat is, akik érthetetlen módon magyarellenesek

és ezáltal kizárják magukat a magyar nemzet tagjai közül! Nem mi zárjuk tehát ki őket, hanem ők a saját cselekvéseik mondataik alapján lépnek ki a Nemzetünk kötelékéből, így őket nem tudjuk és nem is akarjuk egyesíteni!! Egyesíteni ugyanis csak azokat lehet, akik nem fertőződtek meg a liberális-bolsevik „agyvírussal”, amit ma már a gátlástalanul globalista bankárkaszt, agyon-finanszírozva terjeszt! Mindezek ellen a legjobb védekezés az, ha nem a hazugságokat folyamatosan terjesztő bűnpártokra hallgatunk, hanem a NEEM, vagyis a Nemzetegyesítők honlapjáról tájékozódunk! (BG)

 

Kiemelt kép: Hering József, Kuruc.info 2013. november 3.

Vélemény, hozzászólás?