Kép nélkül
Ajánló Gondolatok

Patrubány Miklós előadásáról

Magyarságunk a világ forrongás közepette címmel a Magyarok Világszövetségének elnöke október 15-én megtartotta legújabb nemzetpolitikai előadását. Ezen a napon telt tíz éve annak, hogy Patrubány Miklós minden hónap 15. napján este hat órakor nemzetpolitikai előadást tart. A mostani itt tekinthető meg:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Gy8sqSERLuA&T=1m45s

 

Bevezetőjében az elnök szólt október 15 jelentőségéről, hiszen 1604-ben ezen a napon robbant ki a Mohács óta első és máig egyetlen győztes magyar szabadságharc, a Bocskai István vezette és a Bécsi békével záruló szabadságharc. Szólt más, ezen a napon lezajlott fontos eseményekről:

 

Az előadás a magyarság élethelyzetét vizsgálta az ukrajnai háború, az izraeli háború, a világdiktatúrát célzó WHO törekvései, a magyarországi Habsburg-rehabilitáció, Petőfi Sándor emlékének meggyalázása, szkíta gyökereink keresése és a jövő évben sorra kerülő Magyarok XI. Világkongresszusa fényében.

Felolvasta a Petőfi laktanya átnevezése miatt beadott petíciót is. A petíció beadásáról a video ITT: https://www.youtube.com/watch?v=w4-sVMNnNZQ

Interneten aláírható változat ITT: https://www.peticiok.com/tiltakozo_peticio_petfi_sandor_emlekenek_meggyalazasa_ellen

Az október 6.- tüntetés felvétele ITT: https://youtube.com/live/JzXyiJ17oW0

Az előadást 24 óra alatt több mint kétezren tekintették meg. Hallgassa, tekintse meg Ön is!

A laktanya átnevezése miatti szabadságharcos tiltakozás nov. 3.-án 14h től a Várban, a Kapisztrán téren folytatódik,a honvédelmi miniszter lemondásának követelésével!

Petőfi mellett

Vélemény, hozzászólás?