Bene Gábor publicisztikája, beszéde
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok Jegyzet Publicisztika

56-ban a szovjetek gyilkoltak minket

Bene Gábor: 56-ban a szovjetek gyilkoltak minket 

                        (most a WHO terroristái fognak?)

A sötét erők tervei között első helyen szerepel a népességcsökkentés. A kommunista vezetés alatt álló WHO neve összefonódott a milliárdos Bill Gates nevével, mert ő a rossz-szelleme annak az ENSZ intézménynek! Bill Gates alapítványa a védőoltások legbőkezűbb támogatója a világon, de nem szívjóságból, hiszen hatalmas pénzt fektetett a vakcinagyártásba és az így szerzett milliárdokból adómentesen kivett adományaival, bevásárolta magát az Egészségügyi Világszervezetbe is. Egy kevésbé ismert Kissinger-jelentés a fejlődő országok népességszabályozásának piszkos munkáját nem csupán a WHO-ra bízta. Részben a Tervezett Szülőség Alapítvánnyal kívánta elvégeztetni, amely USA-szerte az „abortuszgyár” csúfnevet viseli.
A fajnemesítő szándék
ú Alapítványnak egy időben még elnökségi tagja is volt Bill Gates apja, aki titkos fajnemesítő vagyis EUGENISTA.
A
z előbb említett Kissinger-jelentés a világ népességcsökkentését a következő szervezetek feladataként jelölte meg Első helyen a Világbank,   2/– („Tervezett Szülőség Alapítvány”)
3/– (Az Egyesült Nemzetek Népesedési Alapja)
4/ – (Az USA Nemzetközi Fejlesztési Hivatala)
5/– UNICEF – s végül a

6./ a WHO (Egészségügyi Világszervezet) amelyet viszont, teljes mértékben az ifjabb Bill Gates felügyel, amióta Trump elnök megvonta az USA támogatását a WHO-tól. Onnantól függ Bill pénzpórázán a WHO!
Az eugenika, mint „fajnemesítés” kevésbé ismert a közemberek számára. Ez együtt járt a fogyatékos emberek tömeges legyilkolásával és ők voltak az első embercsoport, akikkel 1933 után gyorsan végeztek. Ám az eugenika nem új keletű. Charles Darwin fajokról szóló elméletét egyes követői elkezdték nem csupán az állatvilágra, de az emberi társadalmakra is alkalmazni. A 20. század elejére megjelent szociál-darwinista elmélet, s abból fejlődtek ki az eugenikusok társaságai! Szerintük egy-egy nép az állatvilághoz hasonlóan fejlődhet, erősödhet, de meg kell szabadulnia a gyenge és sérült egyedeitől, hiszen az evolúció ezt megköveteli! Az ún. „fajnemesítés” modern úttörője Darwin unokaöccse volt, őt a nagybátya – A fajok eredete című –, 1859-es műve a társadalom-átalakítás irányába terelte, s így, Ő tett először kísérletet az emberi intelligencia mérésére.

Darwin elméletét továbbgondolva arra jutott, hogy eugenikai eszközökkel növelni lehetne az emberi faj értelmi képességeit. Ehhez az ő elmélete szerint az embereket is „tenyészteni” kellene, mint az állatokat, vagyis el kell érni az emberek „szelektív szaporodását”, amit kontrollálni lehet! Nos, a bőkezű Bill Gates ennek a gondolatnak a híve és követője. Bizony sokszor elszólta magát a riporterek kérdései nyomán, csak éppen nem erre figyel a média és a politikum, mert tartanak a bosszújától, s függenek a pénzétől. Igaz, erre szokta írni és mondani a fősodratú médiaértelmiség, hogy ezek bődületes ostobaságok, de bizony a pénz hatalmas hatással van a világra, s a pénzpórázon függő médiamunkás és pártpolitikus meg sem mer szólalni ebben az ügyben. Bill egyébként többször méltatta az amerikai elnökök egészségügyi főtanácsadójának Anthony Fauci-nak a munkáját, ami már eleve gyanús. Ám ez nem csoda, hiszen befektetőtársak, több vakcina előállító cégnél. Fauci főállásban az USA Nemzeti Egészségügyi Intézetének – allergiával és fertőző betegségekkel foglalkozó részlegénekaz igazgatója, s e tisztséget már 1984 óta tölti be. Ez a tekintély segített abban, hogy az USA legtöbb államában sikerült a Covid-hisztériát csúcsra járatnia. Fauci mellett Francis Collins, az amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézetek igazgatója az, aki Trump elnöksége alatt „épelméjű” maradt az USA kormányában: Bill Gates szerint. Ám ezt, csak a profitmaximalizálás érdekében mondja a milliárdos, ahogy a WHO intézte COVAX elnevezésű nemzetközi vakcinaelosztó kezdeményezése is csak a profitorientált népirtáshoz szükséges!

Sajnos hazánkban is pénzdiktatúra van, itt is csak a profit számít! Mi azonban pontosan látjuk, hogy a nemzeti függetlenség maradéka vész el a WHO pandémia-szerződésének az elfogadásával! Ezért ne engedjük meg, hogy a WHO terroristái átvegyék a hatalmat hazánkban!…5 napja a Bem téri tüntetésen feltettem a kérdést a Külügyminiszternek, hogy: olvasta-e mit ír a Wikipédia Tedrosz elvtársról? Tedrosz elvtárs ugyanis kommunista terrorista, akiről a Wikipédia – a velünk sokszor ellenséges Wikipédia   ezt írja, idézem: Személye nem mentes az ellentmondásoktól. A Tigré Népi Felszabadítási Front mint marxista vagyis kommunista szervezet, törzsi alapon háborúzott nemcsak a szintén marxista központi kormánnyal, hanem a szomszédos népekkel is.

Ennek az USA által terrorista szervezetként nyilvántartott alakulatnak, a harmadik embere volt TEDROSZ, s az sokkal jelentősebb pozíció, mint az egészségügyben betöltött tisztsége. A Hágai Nemzetközi Bíróság előtt kell majd felelnie Tömeggyilkosságokért, Kínzásokért, továbbá TERMÉKETLENSÉGET okozó praktikákért. (Tetszenek érteni? Már komoly gyakorlata van a terméketlenséget okozó oltások elrendelésében!)

Gyakorlatilag etnikai tisztogatásért kell felelnie, amiket az ellenségként kezelt AMHARA népcsoporton hajtott végre. Népszámlálási adatok szerint az amhara népesség e dicstelen időszak után kétmillióval csökkent. Nem a régmúltban elkövetett tettekről van szó, hiszen európai szemmel barbár cselekményei egészen 2018-ig folytak.”eddig az idézet.

Tetszenek érteni? „Nem a régmúltban elkövetett tettekről van szó, hiszen ezeket 2018-ig követte el, vagyis szó sincs elévülésről, s a népirtás bűncselekménye egyébként sem évül el!

S ő a WHO mindenható főnöke!…………?

Természetesen nem akárkivel a háta mögött. A kamu emberbarát és EUGENIKUS Bill Gates, mindig megtalálja a megfelelően zsarolható embert a számára megfelelő posztra. Aki gyakorlott a terméketlenségi praktikákban, s a szükséges népességcsökkentés céljait jól kiszolgálja.

A WHO „pandémiaszerződése” egyértelműen a kényszer-vakcinák bevezetésére fókuszál, vagyis „Tedrosz” továbbra is terrorista, csak más formában, s ezt az ENSZ tagállamok vezetői nem tudják? 

Sőt a magyar külügyminiszter még barátjának is nevezi Tedroszt? Madarat tolláról, embert barátjáról – szól a magyar közmondás.

 S eközben Tedrosz – akit Bill Gates azzal biztat, hogy Tedd a Rosszat! – nem gépfegyverrel irtja már a szomszédos népeket, hanem rákapott a kötelező vakcinázásra, s ha nem vigyázunk ránk erőlteti! A Szentkorona országában nincs helye a fajnemesítéshez szükséges népesség csökkentésre! 

Nincs szükség kötelező vakcinázásra!

A Nemzetegyesítők három határozott NEEM-et várnak el önöktől az alábbi kérdésre!

Akarják önök a WHO-t?

Szkíta erkölcsű magyarok! Meg kell állítanunk a marxista-kommunista WHO-t!

A szerző a NEEM civil szóvivője

Vélemény, hozzászólás?