koncepciós per
Dr. Bene Gábor írásai Elemzés Gondolatok Jegyzet

Az igazságszolgáltatási rendszerünk törvénytelenné vált

Ne legyen furcsa, hogy Bud@házy nevét ilyen furcsán írom le, mert az utóiratban megmagyarázom!

 

BG: Az igazságszolgáltatási rendszerünk törvénytelenné vált”

 

A címben idézett mondatot Trump elnök jelentette ki a közelmúltban, s azt kell mondjam, hogy nem csak Amerikára – vagyis az USA államaira – igaz ez, hanem a földön elburjánzott pénzdiktatúra minden egyes államára.

Ugyanis ha csak hazánkat vesszük alapul – amely szintén a pénzdiktatúra uralma alatt él már legalább 1982 óta –, akkor bizony a Bud@házy György és barátai elleni per fényesen bizonyítja Trump állítását. Ráadásul ezt nem is nagyon kell bizonyítani, mert normális ésszel rendelkező ember pontosan tudhatja, hogy mi minden lehet a háttérben akkor, ha egy hazaszerető baráti kör ellen koncepciós pert lehet indítani és minden kétséget kizáró bizonyíték láncolat nélkül, egyszerűen terroristának lehet őket minősíteni.

Valójában Trumpot is ugyanilyen atrocitás érte a manhattani büntetőbíróság épületében, ahol letartóztatták és bíróság elé állították azzal a váddal, hogy a 2016-os kampánya során hallgatási pénzt fizetett egy pornószinésznőnek. Horthy Miklós mondta egyszer, hogy a demokrácia az: amikor két alkohol függő kocsmatöltelék szavazata többet ér, mint egy józan egyetemi tanáré. Bár manapság már az egyetemi tanári címek sem biztosan az igazság oldalán állók jellemzője, hiszen pl. a Covid-diktatúra kapcsán világossá válhatott az egész világon, hogy egy hatalmas emberkísérlet alanyai lettünk, s csak azért imádkozhatunk – már aki úgymond „oltakozott” – hogy a Teremtő Isten akaratából, legalább placebót kapjon. Most olvastam e témában, hogy Olaszország azt követeli, hogy a gyógyszergyárak fizessenek kártérítést a Covid-19 vakcina mellékhatásai miatt. Hazánk mikor tesz hasonló lépést?

 

Visszatérve Trump elnök kálváriájához, szerintem világos, hogy attól fél a mocskos pénzdiktatúra és a lobbistáinak a tömege, hogy ha ismét elnök lesz, akkor bizony keményen lecsap rájuk, mert Amerikát valóban kivégezték a háborús uszítók. 

Trump esélyei a 2024-es elnökválasztáson igen komolyak, mert amit Joe Biden és a demokraták tettek az elmúlt években, egyértelműen Trump felé sodorja még a normálisan gondolkodó demokratákat is, arról nem beszélve, hogy a szavazásra jogosult polgárok közel egyharmadát is – akik eddig nem nagyon mentek el szavazni – ez a háború végképp mozgósítani fogja Biden illetve a háborús uszító demokraták ellen. Biden alatt ugyanis nem csak a háború, de az illegális bevándorlás és az infláció nőtt hatalmasat, de még a bűnözés mértéke, és a nagyvárosok normális lakóinak a félelme is, mert a közbiztonság érezhetően csökkent!

Hunter Biden – vagyis az elnöki csemete – olyan bűncselekmények sorát követte el, ami tényszerűen ismertté vált és mégsem vonták felelősségre.

Ezzel szemben Trump ellen egy szava-hihetetlen lotyó elegendő volt ahhoz a vádemeléshez, amihez hazánkban a Bud@házy „terrorcsoport” hazugságot (vagyis a rendőrspicli vallomását) lehetne hasonlítani.

Ilyenkor felmerül az emberben a kérdés, hogy vajon a „mély állam” adja a parancsokat mindkét esetben?

Igaz a hazai közönség széles rétegei nem nagyon ismerhetik azt a pert amit Bud@házyék ellen konstruált még a balliberális időszak ügyészsége, de sokan azért nem háborodnak fel, mert azt hiszik, hogy a kétharmados „nemzeti kormány” alatt ilyen galádság nem fordulhat elő és biztosan sárosak azok akiket elítélt a magyar bíróság.

Pedig súlyosan tévednek!

A magyar bíróság már akkor tönkretette az igazságosságban való bizalom alapját, amikor a devizahiteles perek ezreiben döntött a csaló pénzdiktatúra bankárkasztja érdekében. Mert nehogy valaki azt higgye, hogy tisztességes eljárást tanúsítottak a bankok! S így a tisztességtelenség a bíróságokra is átragadt, bár akkor még csak a polgári bíróságokra. Ma már nemcsak az ügyészi szervezetről kell negatív véleményt mondanunk, hanem a büntető bíróságról is. (Bár nem szívesen általánosítok, de még egyetlen aktív bíró sem szólalt fel a Bud@házy és társai ügyében úgy, hogy: Kollégák! Ezt azért nem lenne szabad!)

Ha már ezt az összeghasonlítást elkezdtem boncolgatni, akkor köszönet a sok ismert és elismert közéleti személyeknek akik felszólaltak azért, hogy végre kegyelmet gyakoroljon az államfő – aki persze nem köztársasági elnök, mert egy kizsarolt államforma változást jómagam nem ismerhetek el!

Viszont elismerem a de facto hatalmi helyzetet, így az államfő kegyelmet kell adjon, ha egy kicsit is a tisztesség jellemzi és tájékozódott az ügyben.

E neves közéleti személyiségek célkitűzései a következők:

Célunk véget vetni Bud@házy Györgyöt és társait sújtó több, mint 10 éve tartó jogi meghurcoltatásnak. Az ügyben kényszervallatásokkal, a vádlottak családtagjainak megzsarolásával, eltüntetett bizonyítékokkal és számos más jogtipró módszer alkalmazásával építették fel a jogtalan, aránytalan és bizonyítatlan terrorvádat. Álláspontunk szerint a meghozott ítélet mélyen sérti a társadalmi igazságérzetet, és rombolja a jogállamiságba vetett hitet. Kezdeményezésünkkel el kívánjuk érni, hogy a Bud@házy-ügy tisztességesen végződjön, ezért arra kérjük Novák Katalin köztársasági elnököt (?), hogy legyen méltányos és részesítse elnöki kegyelemben Bud@házy Györgyöt és társait!” Aki érdeklődik az iránt, hogy kik vannak ebben a bizottságban, az a szabadsagot.com beírásával megnézheti a neveket, fényképeket. Kérek minden jó érzésű magyart, hogy csatlakozzon, szabadítsuk ki a hazafiakat!

Nos ha Trump hanyatló nemzetnek nevezte az Amerikaiakat, akkor vajon minek kell neveznünk azt a magyarságot, amely nem képes komoly nyomást gyakorolni a saját „nemzeti tisztségviselőire”, hogy korrigálják már a bíróság alaptalan döntését, majd szép lassan vonják már felelősségre azokat, akik nem az igaz úton járnak és kiszolgálják a nemzetünk helyett a pénzhatalom érdekeit? (Vagy valóban a „mély állam” diktál itt is minden vezetőnknek?)

Ahogy egy 56-os hős mondta egykor: NEVEKET AKAROK HALLANI! Wittner Mária szavai után pedig zárásként Bud@házy Gyuri sorait idézem:

 

György nap van. Kívánok boldog névnapot minden druszámnak! Nem egy ősmagyar név és bár én támogatom a magyar eredetű nevek adását a születendő magyar gyermekeknek, ezzel együtt szívesen viselem Sárkányölő Szent György nevét és igyekeztem is méltó lenni hozzá, mint ahogy a családnevemet viselő elődeimhez is.

De ezen a hétvégén lesz egy, a György napnál sokkal jelesebb esemény is, hiszen 3 napra Hazánkba látogat a katolikus egyházfő, Ferenc pápa, amire elkötelezetten készülnek az állami szervek, az egyház és a hívők is. Kétségtelenül fontos esemény ez, főleg a közelünkben dúló háború és a kereszténységet fenyegető egyre súlyosabb támadások árnyékában.

Érdekes egybeesés, hogy április ezen utolsó hétvégéjén az ügyünk kapcsán is van egy évforduló. Akik régebb óta követik a Hunnia-ügy fejleményeit, azok talán emlékeznek rá, hogy az ellenünk zajló koncepciós alapeljárásban született első, igazságtalan, elmarasztaló elsőfokú ítéletet hozó bírói tanács vezetője, Kenéz Andrea bírónő az ítélet írásba foglalásával annyira nem haladt 8 hónap után sem, hogy a Fővárosi Törvényszék vezetésével emiatt összekülönbözve az állását is elvesztette. 6 évvel ezelőtt, 2017. április 28-a szintén éppen péntekre esett és ez volt a bírónő utolsó munkanapja, lévén, hogy felmondási ideje április 30-ával letelt. Az írásbeli ítélet viszont ezen a napon sem volt még sehol, azt a Törvényszék kezelőirodáján nekünk megmutatni, átadni nem tudták. Mivel a bírónő ezután ítéletet már nem is írhatott alá, a hetekkel később előkerült, valaki(k) által készített elsőfokú ítélet egy nyilvánvaló utólagos hamisítás volt. Az ügyben a Nemzeti Jogvédő Szolgálat feljelentése alapján még ügyészségi vizsgálat is indult, aminek sajnos inkább az elkenés, mint a kinyomozás lett a végkifejlete (szokás szerint). Valójában már ekkor, 2017. ezen áprilisi utolsó hétvégéje után meg kellett volna szűnjön velünk szemben az eljárás az elsőfokú ítélet hiánya miatt, de sajnos nem ez történt, még 6 év szenvedés várt ránk.

Vajon most újabb 6 év vergődés és meghurcoltatás után a Szentatya idei, április végi látogatása hoz-e számunkra börtönben sínylődő hazafiak számára örömhírt a szabadulásról és teljes kegyelmi mentesülésről ezen gyurcsányi koncepciós csapdaeljárásból? Meghallgatásra talál-e sokak kívánsága és imája?

Ennek reményében kívánok minden Jézus-hitű honfitársamnak lélekemelő, hitet erősítő együttlétet a hétvégi pápalátogatás minden eseményére és komoly külföldi és hazai globalista nyomás alatt álló Hazánknak további felemelkedést és szabadságot.

Bud@házy György
2023. április 24. György nap”

Ha végre a valós „bűnöket” nézzük, akkor Trump élesen bírálta Amerika részvételét az ukrajnai konfliktusban, Bud@házy pedig megakadályozta, hogy Kaszinó épüljön a pénzdiktatúra örömére és hasznára a Velencei tó mellett. Ha Trump marad az elnök nem lesz háború Ukrajnában, ha Bud@házy nem lép fel anno a pénzdiktatúra ellen, akkor ma szabad lehetne mint a madár. Szerintem két erkölcsös emberről van szó, akik a bankárkaszt útjába álltak!

Dr. Bene Gábor

A szerző közjogász és nemzetépítő segédmunkás

 

ui: A szólásszabadságot súlyosan korlátozzák a Meta-hoz tartozó közösségi média felületek azzal, hogy sok esetben tiltják Bud@házy György nevének leírását és a hozzá kapcsolódó tartalmak megosztását is, ezért vagyunk kénytelenek a „Bud@házy”, „Bud4házy” stb. változatokat használni Facebook és Instagram felületeinken. Néhány éve kiszivárgott egy, a Facebook sajátjának tulajdonított veszélyes terroristákat és egyéb személyeket felsoroló tiltólista, melyen Bud@házy neve is szerepel. Bud@házy természetesen nem terrorista, a nevének tiltása és ezen a listán való feltüntetése is teljesen nonszensz és felháborító.

BUDAHÁZY

Vélemény, hozzászólás?