Pfizer Covid elleni oltás
Gondolatok

Mit üzen a Pfizer portfóliójának bővítési irányával? – avagy Most éppen a következmények gyógyítására fog vállalkozni (ha újra fizetünk)

A széles közvélemény figyelmére méltán számot tartó hírt szeretnék megosztani Önökkel, különösképpen azért, mert honi hírforrások valamiért indokolatlanul perifériára szorították, hogy ne mondjam érthetetlenül mellőzik.

A Pfizer portfóliójának kibővítéséről hozott döntést 2021. decemberében. Az Amerikai Egyesült Államok szakavatott hírforrásai (Pfizer buys immuno-inflammatory firm Arena for $6.7b (outsourcing-pharma.com)) kész tényként közlik, hogy a Pfizer 6,7 milliárd dollárért megvette az Arena Pharmaceuticals gyógyszergyártó vállalatot (A hírt maga a Pfizer honlapja is megerősíti: Pfizer to Acquire Arena Pharmaceuticals | Pfizer.) Mindez önmagában nem hír, hiszen mindenki tudja jól, hogy a vakcinagyártó gigászhoz ömlik a pénz az utóbbi időben, tehát van pénz a növekedésre.

Azonban, a Pfizer ismert gyártási termékszerkezetének fejlesztési iránya igencsak meglepő és jelzés értékűfigyelemmel az mRNS-vakcinák alkalmazásával kapcsolatban egyre nagyobb számban előforduló ér- és szívrendszeri rendellenességekre. Ugyanis, a Pfizer által most megvásárolt Arena Pharmaceuticals gyógyszergyártó vállalat egyebek melletti, figyelemreméltóan sikeres fejlesztési területe az immunmediált (autoimmun) gyulladásos megbetegedések kezelésére szolgáló készítmények gyártása.

A Pfizer nem is rejtette véka alá, hogy a megvásárolt Arena Pharmaceuticals portfóliójának számára leginkább értékes területe éppen az autoimmun-gyulladásos megbetegedések kezelésére szolgáló készítmények előállítása.

„Az Arena megvétele kiegészíti lehetőségeinket és tapasztalatainkat az immunológia és a gyulladások területén, amely a Pfizer innovációs motorja az immungyulladásos betegségben szenvedő páciensek igényeinek hatékonyabb kiszolgálásában, gyógyításában.” – jelentette ki Mike Gladstone a Pfizer Immunológiai vezérigazgatója.

A Pfizer által megvett Arena Pharmaceuticals portfóliójának másik két figyelemre méltó terméke mélyvénás trombózis kezelésére szolgáló Temanogrel, illetve az akut szívelégtelenségeket gyógyítani hivatott APD418 készítmény.

Az események alakulása ékes példáját szolgáltatja annak az egyre terjedő, igencsak meghökkentő és nem kevésbé nagyon veszélyes gyakorlat további TARTHATATLANSÁGÁNAK, amikor az egészségügy területén szabadon (egészségügyi ruhába bújtatott valódi kalózként) vállalkozó, apriori mindennemű jogkövetkezmények alól titokban mentesített vakcinagyártó, adott esetben a Pfizer, készítményeinek alkalmazásával előidézett szövődmények kezelését piaci kihívásként kezeli, úgy tekint rá, mint a haszonszerzés soron következő legtermészetesebb forrására!

Jogformai értelemben ezt megteheti, mert az általunk (kényszer)választott politikai vezetők – valamely számunkra ismeretlen okból kifolyólag – mindezt az abszurd helyzetet lehetővé tették, mi több, titkolják előttünk!

Ne feledjük, hogy az EU-ban 2020 őszén megkötött oltóanyag-szerződéseket titkosították, a titkos záradékokban pedig apriori teljes jogi felmentést adtak valamennyi vakcinagyártónak az oltóanyagok közép- és hosszútávú egészségkárosodási kockázatainak felelősségvállalása alól! Most pedig a Pfizer példáján láthatjuk, hogy miért volt 2020 őszén annyira nagyon fontos a vakcinagyártók számára termékeik egészségkárosodási kockázatainak felelősségvállalása alól JÓELŐRE felmentést kapni!

Ugyanakkor, a felháborodott tömegek tízezrei teljes joggal követelhetnek magyarázatot a (kényszer)választott politikai hatalomtól: Mi célból vezettetek félre bennünket, miért hazudtátok nekünk mindenre kiterjedő reklámkampányaitokban a vakcinákat biztonságosak, amikor ti előttünk elrejtve, titkos szerződésekben a gyártókat mentesítettétek az oltások okozta egészségkárosodások felelősségvállalása alól?

Tehát ezek a reális egészségkárosodási kockázatok már az oltóanyag-szerződések aláírásának pillanatában is léteztek, amit nem csak hogy eltitkoltak előttünk, ráadásul a vakcinákat biztonságosnak hazudták! Teljes politikai, erkölcsi és büntetőjogi felelősség terheli úgy a kormányzati, mint az egészségügyi szakterületen felelős beosztásokat betöltő személyeket a vakcinák (kényszer)alkalmazásával esetlegesen okozott egészségkárosodásokért!

Nyilvánvaló, hogy ez a mesterségesen generált, a félelem tömeghisztériáján fenntartott, megtévesztő propagandára épülő erőszakos covidpandémia-terror ezer sebből vérzik, szakmai hozzáértés nélkül is felismerhető, hogy a Covid-19 névre elkeresztelt (ál)fertőzés mindössze ürügyként szolgál ahhoz, hogy az emberek egészségének védelmére hivatkozva erőszakkal ránk kényszerítsék emberi szabadságunk totális korlátozását!

A Pfizer készpénzben fizeti ki a vételi árat, nyilvánvalóan a korrupció elleni harc jegyében.

Üdvözlettel,

I. R. V.

Vélemény, hozzászólás?