Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Aki nem hiszi, járjon utána: A káoszról, amit még sokan nem észlelnek!

Dr. Lenkei Gábor alábbi videója sokat segít, hogy az orvosok is megértsék ezt a cikket!

A hazai politika a két nagy szekértáborának szembenállása nagyon sok gazdasági kárt okozott az országnak! Egyéni véleményem szerint MINDEN PÁRT CSAK ÁRT! Ám a hazai hideg polgárháború éppen most érte el a csúcspontját annak ellenére, hogy a covid-terror ügyében nagyon is egyetértenek! S mindeközben a világban érdekes folyamatok tapasztalhatók! A finánctőke lobbistái és a pénzpórázra vett politikusok egész világunkat akarják megváltoztatni. S most itt a covid-terror, ami ezt a változtatást már a Mátrix c. film szintjére akarja emelni! A Mátrix több generáció számára jelentett moziélményt, ám 1999-ben még nem is sejthettük, hogy Wachowski-testvérek látomása évről évre közelebb kerül a valósághoz. A kommunista Kína lassan megvalósítja, sőt túlszárnyalja Orwell 1984 című regényét is, s mi lassanként az ún. mesterséges intelligencia által kreált szimulációban fogunk majd élni, ha nem figyelünk oda jobban! Ha nem vesszük észre mi történik köröttünk, s nem teszünk ellene! Sajnos a média által diktált hamis valóság, a józan gondolkodást teljesen elnyomta, s így számukra ez a Mártix-szerű képmutatás, inkább valószerűbbnek hat a hétköznapi valóságnál!

https://www.szilajcsiko.hu/single-post/k-o-v-i-d-t-i-s-z-t-%C3%A1-z-%C3%B3

2010-es részlet a Simpson családból
https://www.facebook.com/zoltan.gremsperger/videos/10220298299831761

Egyre inkább azt érzem, hogy hazánkban megakadt a lemez és a politikusi réteg ugyanazt a nótát ismételgeti, s ők most – ahogy a covid-rettegés megjelent – a finánctőke bankárkaszti diktátuma által előre legyártott kottából énekelnek. Így az állítólagos baloldal meg lett véve kilóra, s az egykori kapitalizmuskritikájuk átváltozott a pénzkapitalizmus csicskás kiszolgálójává! Ezeknek az állítólagos baloldali politikusoknak fel sem tűnik, hogy a szociáldemokrácia – amit pedig megcéloztak akkor, amikor Moszkva elengedte a kezüket – szóval a nyugati szocdemek, egyszerűen felismerték, hogy jobb a tőke szolgálatába állni? Vagy nagyon is feltűnt és ezért követik ezt a korrupt nyugati modellt? Most azonban nagyon szükséges lenne minden oldalnak felismerni, hogy a covid-terrort nem lehet a gyerekeken folytatni, mert azok rendelkeznek olyan immunrendszerrel, amely mindent le tud győzni, ha nem zavarnak bele!  Nem lenne szabad folytatni a nyugatmajmolást, s a svéd utat kell választani a covid ügyben. Persze ne kövessük őket LMBTQ ügyben, mert abban hibás a svéd politika felfogása.

Ugyanúgy, ahogy az Európai Parlamentnek is hibás ebben a felfogása, mert már LMBTQ-ügyi nagykövete is van. (Egyébként az EU valójában az új típusú gyarmatosításunk megvalósulása, vagyis számunkra összességében negatív!)  A jelenlegi betegségügyi (covid) rendszer kifejezetten a Big Pharmának az össznépi emberkísérlete, amelynek a melléklete a mai és a jövőbeni káosz! Ám ez a káosz a rövidesen várható pénzügyi összeomlás, sőt a kapitalizmus és a demokrácia felszámolásának egyik takaróeszköze. Igen a pénzrendszert, a termelést és a hatalmi leosztást teljes mértékben meg akarják változtatni ugyanazok, akik azoknak a haszonélvezői voltak! Ám most még takarnak, hogy az átlagember még ne vegye észre, hogy a covid-terrornak mi is a valós célja! A káosz másik célja az a kreatív pusztítási terv, amit időnként hallhatunk is a bankárkaszti lobbisták elszólásaiban.

Nézzük csak, hogy mit akarnak ezek a beteges hatalmi mániában szenvedő sátánisták?

Egy felsőbbrendű embertípust akarnak kitenyészteni a multikulturális, vallástalanított, fajfenntartásra és hazája megvédésére képtelen, beteges és transznemű fogyasztózombit, aki alaposan keveredik is a színes gazdasági bevándorlók millióival. A józanész sajnos egyre inkább meghátrál az őrület előtt, s a tévén és az interneten szocializálódott mai ember már régen nem tud reálisan gondolkodni, így sajnos azt teszi, amit parancsolnak neki!

Nekem az a legnagyobb problémám, hogy ez a globális őrület a szkíta magyarságot is megzavarta, vagy inkább kezdi felébreszteni?

Magyar Testvéreim! Ébredezzünk inkább és ne engedjük meggyengíteni a természetes közösségünket, a Nemzetet!  Mert a magyar Nemzet a Szent Korona tagsággal oldotta meg az ’’egy és ugyanazon szabadság’’ elvét, amelyet 1848-ban kiterjesztettek minden egyes országlakosra. Nos ez az, amit demokráciaként adtak el nekünk keletről és nyugatról egyaránt, miközben éppen kiüresítették ezt a fogalmat! Mára már komolyan megtapasztalhatjuk a dekadenciába zuhant demokratikus civilizációk végvonaglását, s ezt gyerekeink kísérleti vakcinával való oltásával bizonyítják be számomra végképp!

https://www.szilajcsiko.hu/single-post/az-oltas-nem-mukodik-es-borzalmasan-veszelyes-interju-sucharit-bhakdi-professzorral

Dr. Bene Gábor

A szerző közjogász és nemzetépítő segédmunkás

Vélemény, hozzászólás?