Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

„Magyarország visszatér Európába”

Az idézőjeles cím, Gyurcsány Ferenctől származik, akinek üres lózungjait már akár meg is szokhattuk volna. Én azonban nem tudom megbocsátani a Fidesz kormánynak, hogy képtelen volt ezt a népelleni terrort alkalmazó bűnözőt bezáratni valahová! Ha nem elég a 2/3-ad arra, hogy igazságot tegyen egy állam, akkor nagy baj van a mai demokratikusnak nevezett rendszerrel!

Európai Magyarok? – Ez a címe annak az ingyenes lapnak, melyben hatalmas agyszennyezés megy, pedig nem lett volna nehéz bele súgni a fizetett tanácsadóknak a főnök fülébe, hogy Magyarország mindig is Európa része volt, sőt ez a földrész nekünk köszönheti a legtöbbet. Azt célul kitűzni, hogy „Magyarország visszatér Európába”, csakis olyan személy találhatta ki, akinek nem mer ellentmondani senki.

Ám idén már 9 éves a Demokratikus Koalíció, amely még a nevét is az egykori Inconnu művészeti csoport vezetőjétől (Molnár Tamástól) lopta el. Furcsán Nyerenc 2011-ben, Molnár pedig 2007-ben alapított pártot. Tessenek csak utána nézni az Új Demokratikus Koalíció nevű pártnak! Fletó még egy nevet sem tudott kitalálni, bár a DK rövidítés rájátszik Dobrev Klára monogramjára, aki pedig Apró Antal ivadéka. Talán ez motiválhatta 2006-ban a sortüzet? Talán épp a nejének akart imponálni azzal, hogy megtette azt amit Klára nagyapja 1956-ban?

Itthon a szemkilövetésről, és az EU-nál a hamis államháztartási adatok leadásáról elhíresült pártelnök szerint, „lehetséges mindenkire vigyázó Magyarországot teremteni, a nemzet pedig újra haza lesz!” (sic)

Én nem kifogásolhatnám, hogy pártnevet lopott, hiszen tett ő már ilyet a közvagyon vonatkozásában is, s azért sem vonta senki felelősségre, ebben a „pártpolitikusok számára nagyon is következmények nélküli” országban, amit a Fidesz 2/3-os többsége miatt nehéz megérteni!

Azt viszont nagyon is meg kell kritizáljam, hogy miniszterelnökként a saját népére lövetett, s az EU vezetése előtt a magyarságot lejárató hamisításával nagyon komoly károkat okozott mindannyiunknak! (Bár a nagyobb kár a csatlakozási tárgyalás puhasága miatt ért minket!)

Ám az a szemtelenség és tudatlanság csúcsa, hogy a 2006-os őszödi beszéd önbevallása után valaki, a mindenkire vigyázó miniszterelnöki figyelmet ígérje a választóknak azért, hogy ismét hatalomba jusson.

A non plusz ultra pedig: „a nemzet pedig újra haza lesz” kitétele, ami bebizonyította, hogy nemcsak többször bérmálkozott a szerencsétlen, hanem sokszor hiányozhatott azokról az órákról, ahol a szocialista hazafiságnak és az internacionalizmusnak a különbségét tanították!

Mert a Nemzet a legmagasabb szintű lelki és tudati összetartozás időtlenül önvédelmi, tehát cselekvő kultúrközössége, a Haza pedig az a terület, ahol a nemzetünk tagjai élnek! Ezt bizony tudnia kellene a KISZ utódszervezet egykori elnökének, a milliárdos kapitalistának is.

A legtöbb meghirdetett és be nem teljesülő programmal rendelkező exminiszterelnök nem tud beletörődni, hogy nincs hatalmon, s csak örökös listavezetője azon pártnak, amit a közvagyonból „privatizált magánvagyona” mellett a bankárkaszti támogatásokból tart fenn.

Ez a viccesnek látszó bűnöző 14 pontban ismerteti, hogy rengeteg társadalmi vita lesz, ha hatalomra kerülnek. De megvalósítják a Részvételiségért Felelős Minisztériumot, a Demokráciát, jogállamot, európai Magyarországot, Vagyis mindent megígérnek Klárával ketten, csak még egyszer a „mézesbödön” mellé ülhessenek!  NEEM?

Magyarok! Főleg azok, akik eddig nem mentetek el szavazni mert nem hisztek a pártokban: szervezzetek helyi közösségeteket, jelöljetek a választókerületben visszahívható követeket, mert ha a 2022-es választásokon Furcsán Nyerenc miniszterelnökké tudja varázsolni Dobrev Klárát, akkor a magyarságnak annyi, mert betuszkolnak mindannyiunkat az „egybesült ejrópába”. (Csak cselédnek, mint eddig!)

Legfeljebb Papp Lajos professzor Volt egy álmom – című írását olvassátok el segédanyagként, ami 2012 óta elérhető az interneten, s elhallgatott megvalósítói a Nemzetegyesítők, a NEEM tagjai.

Gondolkozzatok, cselekedjetek, s csak magatokban bízzatok!

Dr. Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

Varga Judit a BBC-nek nyilatkozott

Vélemény, hozzászólás?