COVID-19 Gondolatok

Kikre veszélyes a koronavírus?

A párizsi, jobbára muszlimok által lakott Seine-Saint-Denis városrészben fittyet hánynak a koronarendszabályokra. A párizsi rendőrség rekord pénzbírságot rótt ki a koronavírus-szabályok megszegése miatt. De a muszlimok által lakott részeket a rendőrök is no go areának tekintik és inkább nem merészkednek be.

Életkép Párizs Seine-Saint-Denis nevű negyedéből

A muszlimok között általános a vélekedés, hogy a koronavírus csak egy mese. A muszlim fiatalok továbbra is úgy csoportosulnak, mintha nem is grasszálna a halálos járvány. A rendőrök nem merik a 135 €-s csekkeket a gyülekezési tilalom miatt kiosztani, ismerve a fiatalok taktikáját: Amint evvel próbálkoznának, rögtön 200 arab fiatal gyűrűjében találnák magukat.

Úgy tűnik, a járvány csak azokra hat, akik egy bizonyos forrásból tájékozódnak. Hogy mi ez a forrás? Jézus Urunk ezt a farizeusok kovászának nevezte, amelytől óvott minket
(„Óvakodjatok a farizeusok és szadduceusok kovászától! De Jézus nem a kenyér kovászától óvta őket, hanem a farizeusok tanításától.”) [Máté evangéliuma 16,6-12]. És ha ránézünk az itt https://kuruc.info/r/6/125970/ közölt ábrára, akkor egy pillanat alatt megértünk mindent: farizeusokat, koronavírust.

Egy biztos: A közeljövő lakmuszpapírként meg fogja mutatni: a vírusra fittyet hányó beloruszoknak, svédeknek, muszlimoknak volt igazuk, vagy a hisztériát parancsoló média előtt hajlongó politikusoknak, ill. médiafogyasztóknak.

 

Forrás:

https://www.journalistenwatch.com/2020/03/24/paris-corona-massnahmen/

 

  1. március

Közzéteszi: Király József

Vélemény, hozzászólás?