Ajánló Gondolatok Jegyzet

Három fontos jelentés

A világunkban zajló háborúk, ill. lejátszódó  „hétköznapi” borzalmak sajnos nem véletlenek. Ezen alábbi három jelentésben, már régen tetten érhetők. Így ezek megalapozták a mai, sok-sok hibás tudással fertőzött, erkölcstelen társadalmunkat és minden szörnyűséget, beteg elkorcsosulást, innen lehet eredeztetni!
1.) dr. Kinsey jelentés, amivel lezüllesztették a társadalmat a Rockefeller Intézet megbízásából, egy olyan jelentést létrehozva ami szexuális bűnözők, pedofilok, és prostituáltak véleményén alapult. Ezt éltetik és magasztalják ma is a bankárkaszt pénzpórázra fűzött lobbistái, pártpolitikus és médiamunkásai.
Aki pedig mindezt a felszínre hozta, s nyilvánvalóvá tette, hogy ez a jelentés létrejöttéhez megannyi gyermeket molesztáltak szexuálisan, volt akit egészen csecsemő korától… ő volt Judith Reisman, aki beperelte dr. Kinsey-t és meg is nyerte a pert… mégis a tudományos közösség Judithot tagadta ki…
A videóban elhangzik miket köszönhetünk még eme csodás jelentésnek… milyen szervezeteket erősített meg…
Ezt a youtube saját keresőjében elrejti, így onnan keresve nem elérhető íme:
2.) Flexner jelentés.
Ami alapján a holisztikus gyógymódok és természetes medicinák alapulnak, s amelyből kifejlődött a szintetikus gyógyszeripar, száműzte elődjeit melynek részeként létrejöhetett, nevetségessé téve a természetes orvoslást, mely az egész embert figyelmbe vette. Nem csak tüneteket kezelt. Innentől válnak a természetgyógyászok nem hiteles gyógyítókká.. így a mai napig főiskolai, egyetemi képzés kell hozzá… és akkreditált tagok…(vagyis butító és agyfertőző ál-tudás kell)
3.)
Kissinger jelentés /NSSM-200/
Népességszabályozás és eugenika.
„A szigorúan titkos Kissinger-jelentést 1974-ben állították össze amerikai állami szervek. E tanulmány szerint az Amerikai Egyesült Államok nemzetbiztonságára veszélyt jelent a fejlődő országok gyors népességnövekedése.”
„A Kissinger-jelentés a harmadik világ népességcsökkentését a következő szervezetek feladataként jelölte meg:
UNFPA (Az Egyesült Nemzetek Népesedési Alapja)
USAID (Az USA Nemzetközi Fejlesztési Hivatala)
Planned Parenthood („Tervezett Szülőség Alapítvány”)
UNICEF (Az Egyesült Nemzetek Gyermekalapja)
WHO (Egészségügyi Világszervezet)
és a Világbank.”
Már a 20. század első felében nyilvánvalóvá vált, hogy az élelmiszertermelés könnyedén a népességnövekedés előtt járhatna. Az éhezéssel küzdő régiókban a megoldás a gazdasági növekedés lenne, nem pedig a népességcsökkentés. ( https://cei.org/news_releases/population-control-wont-stop-world-hunger/  )
Az 1960-as évekre tehát új indokokat kellett találni. Az új jelszavak a klímavédelem és az életminőség lettek. Ezek szerint az emberiség túlszaporulata veszélyezteti a környezetünket. Csak is a szén-dioxid kibocsátás okozza a globális felmelegedést, és így az életminőségünk is romlik miatta.

Vélemény, hozzászólás?