COVID-19 Gondolatok

Egy orvos gondolatai

Előbeszéd, egy orvos gondolataihoz….

Nem vagyok még teljesen rendben a covid fertőzésem kapcsán, de már otthon vagyok a kórházból, ami remélem segít abban, hogy visszatérjek a normál kerékvágásba.
Szerencsére kaptam itthonra egy oxigén palackot, így ha gond lenne a légzésemmel, tudok magamhoz venni egy kis oxigént. Naponta – még sajnos  30 napig – beadom magamnak a vérhígító injekciót is, s óvatosan légzőgyakorlatokat is csinálok, mert még nem jöttem teljesen rendbe, nem teljes még a tüdőkapacitásom.

Vagyis élesben megtapasztaltam, hogy az általam  oly sokszor helyesen „biofegyvernek” minősített mesterséges „vírus+vakcina” hatása milyen. A velem egy kórteremben levők mind oltottak voltak, s mind sokkal betegebbek is, mint én, az egyetlen oltatlan. Ha a szoba arányait kivetítjük a teljes lakosságra, akkor 75% oltott covidosra jutott 25% oltatlan. Igaz, ez csak annak az egy kórteremnek az aránya ahol én feküdtem, de azért elgondolkodtató! Vajon e miatt nem ismerhető meg a valós statisztikai helyzet ez ügyben?

A magyar egészségügy maradék dolgozói hatalmas,  önfeláldozó munkát végeznek. Lelkiismeretesen próbálnak megmenteni mindenkit, de vajon az a protokoll amit használnak, biztosan jó-e?
Vajon a szabad akarat mellőzésével, ügyes trükkökkel beadatott  oltások milliói valóban megoldanák azt a drámát ami már itt is van a nyakunkon?

Szerintem NEEM, sőt a helyzet oly annyira elbizonytalanít minden szereplőt, hogy félő: nem lesz hitele, sem az orvosoknak, sem a politikusoknak, sőt a tudományos nyilatkozóknak sem!
Meg kellene érteni minden – még gondolkodni képes – magyarnak azt, hogy ez nem csak egészségügyi probléma. Ez egy olyan pénzügyi-gazdasági-erkölcsi válság, ahol a szegények még inkább szegények lesznek, ám a leggazdagabb, bankárkaszti réteg, tovább növelheti a vagyonát. Sajnos erről szól a covid terror leginkább. Sajnos sokan, naiv jóindulattal belesétáltak egy ügyesen felállított csapdába. Vagyis a népességcsökkentő alapgondolat mellett, jelentősen ki van dolgozva az adót kivető, így a felvett hitelekért biztosan jótálló államok számára már kivédhetetlen adósságnövelés is. S az adósságtörlesztést nem a „politikus, tudós, orvos” hármas fogja a saját vagyonából teljesíteni, hanem mindannyian fizetünk.

Nézzük, hogyan vélekedik erről egy diplomás orvos, aki oly annyira szuverén, hogy mindezt, le is meri írni. S talán emiatt kellene az írását megosztani, hiszen az orvosok nagy része már csapdába esve vergődik, s nem találja a szabadulás lehetőségét. Pedig csak a svéd állam intézkedéseit kellene tanulmányozniuk! BG

 


 

Egy orvos gondolatai

Kedves Mindenki!

Leírom nektek, mit gondolok én arról az átláthatatlan helyzetről, amiben most vagyunk.
Orvos vagyok, de oltatlan, azaz nem vagyok benne a rendszerben, néhány éve költöztünk vissza 9 év után külföldről, azóta nem dolgozunk az itthoni egészségügyben, és úgy tűnik, már nem is fogunk. Szóval: mi is értetlenül állunk az előtt, ami történik, Kezdettől fogva elutasítottuk az oltás felvételét, első pillanattól kezdve éreztük, hogy valami nagyon nem stimmel. És ahogy haladtak előre a dolgok, sajnos mindenben igazunk lett azóta. Ugyan van több orvos is a családban, ha hiszitek, ha nem, nem tudunk érdemben kommunikálni velük, talán mostanában kezdjük érezni, hogy kezdik felfogni, mi is történik valójában.

Az én meglátásom szerint az orvosok legnagyobb része teljesen meg lett vezetve, csakúgy, mint a lakosság nagy része is.

Szerintem sok-sok évvel ezelőtt kezdődött minden, amikor elkezdték bevezetni az influenza elleni „védőoltásokat.” Azért teszem ezt is idézőjelbe, mert már azok sem biztos, hogy valódi védőoltások voltak. Szerintem a terv részeként szerepeltek. A cél az volt, hogy érzékenyítsék a háziorvosokat és az embereket is arra, ami most történik, azaz, hogy minden évben jött az influenza, elindult a kampány, apró, pici lépésekkel csinálták, kiadták a háziorvosoknak, hogy oltsák a lakosságot, propagálják az oltás felvételét, ezzel párhuzamosan a hírekben a lakosságot biztatták az oltás felvételére. Senki nem gyanakodott. Az orvosok sem. Nem kezdtek el gondolkodni, hogy kell-e egyáltalán, vagy lesz-e káros mellékhatás, ill. elhanyagolhatónak tartották a mellékhatásokat. És emlékezzetek vissza, főként az idős, legyengült betegek részére,  vagy súlyosabb alapbetegséggel  küzdők részére ajánlották elsőként, hogy könnyebben leküzdhessék a vírust, ha úgy alakul. Aztán szépen, észrevétlenül, finoman kezdték propagálni szélesebb körben, és szélesebb körben és szélesebb körben. Olyan jól csinálták, hogy kb. 10 éven belül, már mindenki számára természetes volt, orvosnak, a páciensnek is, hogy ha jön az influenza, megyünk „oltakozni.” Szerintem ez volt a csali. Amikor már senki sem kérdőjelezte meg az oltás szükségességét, akkor kész voltak a terep teljes előkészítésével. Jöhetett a lényeg. A Covid.

Ezért az elején, biztosra veszem, hogy az orvosok többsége, szerintem túlnyomó többsége teljesen gyanútlanul kezdte el oltani az embereket. És az emberek is gondolkozás nélkül vették fel az oltásokat. A helyzet azonban az, hogy az orvosoknak halvány lila fingjuk sincs arról, mit oltatnak és pontosan miért. Aztán jött a hatalmas béremelés az orvosok számára, jött a kötelező, új közalkalmazotti jogviszony aláíratása, megszüntették egyik pillanatról a másikra a paraszolvenciát, olyan drasztikusan, hogy bűncselekménnyé minősítették az adását és az elfogadását is, majd aláírattak az orvosokkal egy titoktartási szerződést a covid oltásokkal kapcsolatban. Mostanra szerintem teljesen harapófogóba kerültek úgy, hogy észre sem vették. Bár szerintem még mindig sokan vannak, akik nem látnak tisztán, mert sokan nem veszik a fáradságot, hogy utánanézzenek a valós helyzetnek.

Sok buta van köztük is. De ami a másik nagyon fontos dolog. Jelzem, ez az én személyes véleményem. Azt gondolom, hogy ráadásul mindeközben a szemünk láttára tolják át az állami egészségügyet a magánszférába. Ezért lehetett bevezetni a paraszolvencia megszüntetését. Ugyanis az oltásokkal rengeteg beteg ember lesz, gyerek is, persze lesznek halottak, de az csak még jobb nekik, az egészségügy átkerül magánba. A sok, munkáját és egészségét vesztett ember pedig nagyon kiszolgáltatott, pénzre lesz szüksége, ha orvosi ellátást szeretne majd. Azaz, mindenét pénzzé teszi, amije még maradt. Nem kell ide komolyabb kényszerítés, hogy a lakosság nagy része rabszolga sorba jusson, elég ez a forgatókönyv. Aztán, hogy az orvosok meddig bírják ezt a nyomást? Gyomra válogatja. De nyilván ott lebegtetik a szemük előtt a biztos megélhetés lehetőségét a magánszférában. Nincs könnyű dolguk. De az biztos, hogy amit sokan tesznek, az mélységesen felháborító!!!

Vélemény, hozzászólás?