Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Azért akad „Egy Amerika” ahol az igazat közvetítik

James Lankford szenátor egy exkluzív interjúban elmondta az One America műsorban John Hines-nek, hogy Joe Biden nem megválasztott elnök, s ebben igaza is van. Nézzük, hogy milyen ügyei vannak ennek a magát máris elnöknek képzelő demokrata jelöltnek, aki most ezerrel azt hirdeti minden televízióban, hogy övé a győzelem!

Szinte érthetetlen, hogy miért nem tudja Biden (és nem bidé!), valamint a pénzpórázra vett média kivárni december 14-ét, amikor kihirdetésre kerülne az elnök személye az elektorok döntése által.

Robert Herring, aki az One America News Network (Egy Amerika -Hírek Hálózatának) vezérigazgatója, így nyilatkozott: „Michael Caputo sorozata már jóval a választások előtt rávilágított a tényekre, amelyeket elhallgattak a demokraták azért, hogy illeszkedjenek a kedvelt politikai hazugságaikhoz és az ügyesen-takarás helytelen gyakorlatához.”  Tudnunk kell, hogy a tudatipari multicégek hazugságaival szemben, ez a hírcsatorna egy megbízható forrás, ahol hiteles és élő hazai híreket közvetítenek heti 7 napon 24 órában. A hálózat három egyórás politikai beszélgetést is biztosít korrekt műsorvezetéssel. (Nevezetesen az ismert Liz Wheelerrel) Míg más bevett kábelhálózatok csupán több órányi élő híradást kínáltak, csak az OAN állíthatja, hogy hétfőtől péntekig folyamatosan 19 órányi élő közvetítést biztosított, kiterjedt hétvégi lefedettséggel. A hálózat külső hírgyűjtő források mellett hírügynökségeket működtet Washington DC-ben, New York-ban és Kaliforniában.  Elérhetősége a vezető nemzeti kábelszolgáltatókon és az interneten.  www.OANN.com .

Ha akad „Egy Amerika” ahol az igazat közvetítik, az kétségkívül ez a hírhálózat. Bár nekem nincs más okom a „reklámozására”, mint az, hogy korrekt vezetése az igazságot közvetíti. Itt már tavaly is beszámolt Michael Caputo lenyűgöző és hosszú exkluzív interjú sorozatával arról, hogy Amerika ukrajnai problémája nem Donald Trump és Volodimir Zelensky ukrán elnök telefonbeszélgetésével kezdődött el. Valójában évekkel azelőtt történt meg az, amikor Amerika beavatkozott az ukrajnai választásaiba, s 130 embert meggyilkoltak. Már abban is különösen kiemelten szerepelt a maidani mészárlás, amely akkor Viktor Janukovics elnök megdöntéséhez vezetett 2014-ben. Ám Kijevben még mindig megoldatlan annak a gyászos tömeggyilkosságnak a rejtélye. Tehát nem tudhatjuk pontosan, hogy valójában kik és miért gyilkoltak akkor. (Persze sokan tudni vélik, hogy a Gládio mesterlövészei voltak ott, de ezt én sajnos nem tudom bizonyítani!) Caputo jelentése szerint nyugati és orosz diplomaták szervezték meg azt a véres puccsot, melyből Joe Biden volt alelnök fia, vagyis Hunter: mesésen meggazdagodott a korrupt ukrán gázvállalat a Burisma Holdings révén. Az ukrán pártpolitikai vezetők szerint a Biden-Burisma játék csak is a gyorsan meggazdagodó Hanter számára volt előnyös, s azt az ukrán emberek egyértelműen korruptnak látják tevékenységét.

Mivel az ország konzervatív szavazói és képviselői aggódnak amiatt, hogy a választói csalások megingatták a választások hitelességét és a média Joe Biden javára próbál hatást gyakorolni a közvéleményre, számos szervezet vezetője gyűlt össze az Egyesült Államok kulcsfontosságú helyein Trump elnök támogatása érdekében. Ezért is érdemes azt az ügyet nyíltan kezelni és feleleveníteni újra kicsit, hogy vegyük már észre a csalások igazi hátterét. Andrii Telizhenkó, az Egyesült Államok ukrán nagykövetségének egyik volt diplomatája akkor, bennfentesként elmagyarázta, hogy az Obama-adminisztráció hogyan hívta fel Petro Porosenko akkori elnök kormányát a beavatkozásra. Így az 2016-os amerikai választásba, beavatkozott egy ukrán parlamenti képviselő és a közreműködésével az Egyesült Államokba akkreditált nagykövet is. Mindez Porosenko utasítására, de vélhetően Joe Biden, vagy a fia kérésére történt.

Caputo e témában egy mélyreható könyvet is írt, amelyet a Bombardier Books tett közzé 2020. március 1-jén: „Az ukrán átverés: Hogyan vezetett a korrupció évtizede a Trump elleni hamis vádemeléséhez.” Az ukrajnai történelemmel foglalkozó regionális szakember, tanácsadóként dolgozott a 2016-os Trump-kampányban és a kongresszus, valamint Robert Mueller különtanácsos az oroszországi nyomozás során mellőzte tudását. Sohase vádolták meg a könyve kapcsán bűncselekménnyel, viszont a kapcsolódó büntetőeljárások során nem hívták be tanúnak. Talán nem is véletlenül, hiszen nagyon is sokat tud Joe Bider hátteréről. No és ezt a korrupcióban, más állam kizsákmányolásában segédkezőt teszik meg elnöknek?

NEEM ?

B.G.

 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?