Gondolatok

Az aranyborjú körüli tánc helyett a mérleg nyelve kell!

12 áldozatvállaló magyar – miközben elutasítja pártoskodást – a következő 7 pontot adja közre azért, hogy elszakadjon a hazai társadalom a beidegződött dogmáktól és követni tudják azt az irányt, amit már a pártonkívüli politikus, Donald Trump is meghatározott a „szabadkőműves Amerikával” szemben:  

 

  1. 1. Közszabadság a megosztottság helyett: Egy új nemzeti büszkeség fogja begyógyítani megosztottságunkat, ha a pártok helyett a saját helyi közösségeinket próbáljuk meg valóságos képviselethez juttatni! Mi már nem pusztán hatalmat akarunk átadni az egyik kormányzattól a másik kormányzatnak, vagy egyik párttól a másiknak, hanem a hatalmat akarjuk a népnek átadni úgy, hogy az eddig a pártok vezetői részére privatizált közhatalmat visszaadjuk azoknak, akik elmennek végre a saját választókerületükben a visszahívható és pártonkívüli követre szavazni! Ezt a Nemzeti Egységet Elősegítő Mozgalom fogja a NEEM-esen gondolkodó tagjainak technikájával elősegíteni!

  1. A kötelezettségek és jogok összhangjához köti az emberi szabadságjogok érvényesülését: Népünknek nem szabad többé segélyekre szorulnia és vissza fogjuk a gyermekeinket hozni Magyarországra, ahol lesz számukra megbecsült munka, s így a magyar kezek által, magyar munkával lendítjük fel az ország gazdaságát, amit a vírushiszti és az adósságcsapda tett tönkre és nem a kreativitásunk vagy a munkaerkölcs hiánya.

 

  1. 3. A legszentebb emberi közösségnek, a családnak a szerepét a társadalomszervezés alapjának tekinti. Minden magyar szeretne igaz történelmet tanító jó iskolát a gyermekeiknek, megfelelő lakhelyet és környezetet családjának, és valóban jó munkahelyet, ahol tisztességes munkáért tisztességes fizetés jár. Minden országgyűlési döntésnek az értékteremtő dolgozóknak és azok családjainak kell kedveznie, nem pedig a profitéhes multicégeknek!

  1. Önellátás: Ma már a falvak sem termelik meg maguknak az egészséges és a szállítási költséggel nem növelt élelmiszert! A választókerületi követeknek azt feltétlenül a közbeszéd szintjén kell tartaniuk: magyar ember magyar terméket vegyen, és minden fórumon hirdetnie kell, hogy magyar cégek magyar munkaerőt alkalmazzanak! Magyar jogász csak valódi magyar jogelvekkel dolgozzon!

  1. Konföderatív gondolkodás a föderatívval szemben: Megpróbálunk barátságot és jószándékot kialakítani minden nemzettel a világon, de ezt úgy tesszük, hogy közben tudjuk: jogunk van arra, hogy saját érdekeinket vegyük előre. A történelmi magyar államok sorába szeretnénk hazánkat vissza-helyezni, hiszen egy olyan sajátos jogrend volt a miénk, ami jó minta lehetne az egész emberiség számára, ha le akarja rázni a természetet és társadalmakat tönkre tevő monetáris diktatúrát.

 

  1. 6. Mintaadás az erőszakkal szemben: Soha nem akartuk ráerőltetni életstílusunkat senkire, így ma is csak azt akarjuk, hogy ez példaként sugározzon kifelé. Ha sikerül 1956 elveit mindenki számára érthetővé tenni, akkor a se nem kapitalista, se nem szocialista gazdasági rendszert, vagyis sajátos magyar utat fogunk végre megvalósítani a választókerületi követek által. Bízunk abban, hogy követni és inkább továbbfejleszteni fogja az emberiség a magyar mintát, nem pedig elutasítani.

  1. 7. Elszámoltató nagytakarítás az építés előtt: Donald Trump elnök beiktató beszédében hallottuk: „Vissza fogjuk szerezni határainkat, munkahelyeinket. Vissza fogjuk szerezni a vagyonunkat, és vissza fogjuk szerezni az álmainkat.” S a Nemzetegyesítők 12 áldozatvállalója sem akar ennél sokkal kevesebbet!

Dr. Bene Gábor

Vélemény, hozzászólás?