covid-19
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok Nyilatkozat

Az oltások NEEM vakcinák, hanem génterápiák!

Az oltások NEEM vakcinák, hanem génterápiák!

Már 2006-ban is rám fogták, hogy hóbortos laposföld hívő illetve konteós, tehát összeesküvés elméletben gondolkodó káros személy vagyok. Pedig csak az igaz tényeket, vagy az abból levont következtetéseimet írtam és mondtam el.  Ma a helyzet ugyanaz, mert már a legelején kijelentettem, hogy az én információim szerint a covid egy mesterséges biofegyver, amely GMO-t fog csinálni mindenkiből előbb-utóbb, akinek a hatóanyag tartalmú vakcinát adtak be és nem placebót. 

Erre azonnal reagáltak többen, hogy nem ezt várták tőlem és eddig egy komoly embernek tartottak, de most már látják, hogy egy kótyagos-konteós vagyok. Igaz az egyik akkori kritikusomat aki három oltással került be a szegedi covid osztályra, azóta már eltemettük, de a vád az vád, s azóta is kapok ilyen, vagy hasonló leveleket. Az év elején, amikor a gyermekek oltása ellen tiltakoztunk, azzal lepett meg egy barátom, hogy az Isten bocsássa meg nekem azt a bűnt, amit elkövetek a gyermekek védettsége elleni kiállásommal. 

Igaz nem vagyok virológus, sőt még orvos sem, de van józan eszem és rájöttem, hogy ha valóban olyan nagyszerű lenne a vakcina, akkor nem kellene annyira nyomni a médiában a reklámot mellette úgy, hogy a hírektől kezdve a „tudományos” előadásokon, kommentárokon át még a vízcsapból is ez folyt. 

S most megkaptam egy valódi szakember Dr. Tess Lawrie, nyilatkozatát vakcina ügyben, s elhűltem, hogy milyen egyszerű volt ezt a génterápiát rászabadítani az emberiségre. S a gondolkodás képességétől és a józan észtől és a kreativitástól teljesen megszabadított tömegemberek pedig még sorba is álltak azért, hogy génmanipuláltak legyenek. Lawrie ezt sokallta meg, s kiborította a bilit! (Bene Gábor)

 

 Íme a nyilatkozat!

Van egy kiskapu, amelyen átsiklottak a szabályozási folyamat során, mivel a legtöbb gyógyszerhez farmakokinetikai vizsgálatokra van szükség… És ez nem történt meg a COVID-19 vakcinákkal” – mondja Dr. Tess Lawrie, a Világtanács társalapítója.

A farmakokinetika annak vizsgálata, hogy egy gyógyszer hogyan viselkedik a páciens testében, hogyan oszlik el, és mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből. „Mivel vakcináknak nevezték őket… ezektől a gyártóktól mindössze annyit kellett tenniük, hogy megmutassák, hogy az általuk beadott termék immunreakciót vált ki, immunválaszt kap. Nem kellett megmutatniuk, hogyan oszlik el a testben” – mondja Lawrie.

Azzal érvel, hogy a COVID-19 injekciók valójában nem vakcinák, hanem génterápiák. És azonnal le kell állítani őket, mondja.

A szívizomgyulladás csak a jéghegy csúcsa. A gyulladás valójában nemcsak a szívben jelentkezik, hanem „a test minden szervében és szövetében” – mondja Lawrie.

Ebben az epizódban lebontja azokat a riasztó jeleket, amelyeket független kutatók találtak, és azt, hogy mit tehetnek az emberek, ha aggódnak saját vagy szeretteik egészségéért.

Eddig az idézem Dr. Lawrie szavait, aki egyben a The Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd. igazgatója is, vagyis szakember. Ám ezek után szeretném tudni, hogy mit fognak szólni az eddig engem piszkáló „tudósok”?

Sajnos az a gyanúm, hogy hallgatni fognak mint a sír!

Főleg akkor, ha maguknak is beadatták a vakcinát, s nem voltak benne abba a százalékba akik placebót kaptak! 

Így azután a  közvéleményt egyre jobban nyugtalanítják a beoltottak haláleseteiről szóló hírek, hiszen igen jelentős mennyiségű ember hitte el a szlogent, hogy az oltás a megoldás.  Természetes a kérdés: „A halált a vakcina okozta?” A kérdés megválaszolásának legmeghatározóbb módja a boncolás. Márpedig Schwab és munkatársai részletes boncolás után számoltak be a vakcinázást követő halálesetekről a németországi Heidelbergben. Az injekció beadását követő 20 napon belül 35 haláleset közül 10-et kizártak, mivel egyértelműen nem az oltás miatt következtek be (pl. kábítószer-túladagolás). A fennmaradó 25 fő (71%) végső diagnózisa megegyezett a vakcina által okozott sérülési szindrómával, beleértve a szívinfarktust, a súlyosbodó szívelégtelenséget, a vaszkuláris aneurizmát, a tüdőembóliát, a halálos stroke-ot és a vakcina által kiváltott thromboticus thrombocytopeniát. Érdekes módon 5 esetben akut szívizomgyulladás okozta a halált, és a szívizom szövettani kórképe nagyon hasonló foltos gyulladást mutatott, mint ami a deltoid izomzatban volt megfigyelhető az mRNS vakcina beadása után. (Tessenek már elgondolkodni ezen!)

Vélemény, hozzászólás?