Gondolatok

Az 5G nagyon veszélyes „játék” – Mi az Igazság?

Az 5 G káros hatásairól és veszélyeiről tartott meghallgatást az Európai Parlamenti Bizottság. A meghallgatáson részt vett az amerikai szenátusi bizottság egy tagja a NATO hadműveleteket koordináló vezetője.

Mi az 5G?  Katonai fegyver, modern távközlési rendszer vagy állampolgárok megfigyelésére, mozgására szakosodott távközlési műszer? Az 5G az egy fegyver, amit a katonaság is használt már. Ezt az 5 G milliméteres hullámsáv technológiát tömegoszlatásra is használták. A tömeg elé vonultak ezzel a technológiával, majd kisugároztak a frekvenciákat, persze sokkal nagyobb intenzivitással, mint amilyen az 5G bevezetésekor lesz, de ugyanazokról a frekvenciákról beszélünk. A tömeg pedig feloszlott, mert az emberek úgy érezték ég a bőrük. Mert az emberi test, beleértve a bőrt is antennaként funkcionál. Frekvenciákkal lép kölcsönhatásba. Információkat fogad, és továbbít. Ezért okoz ekkora zavart, ennyi betegséget a technológiailag fejlett társadalom, mert jelen vannak azok a frekvenciák, amelyeket a technológia vezérel. Itt élünk ebben a WIFI, mobiltelefonok, s egyéb eszközök által uralt világban.

Ezek a technológia által generált frekvenciák alaposan felborítják az emberi test elektromágneses kommunikációjának az egyensúlyát. S ha megbolygatod ezt az egyensúlyt, azzal létrehozod a diszharmónia állapotát, amely fizikai, mentális, érzelmi, pszichológiai betegségekben nyilvánul meg.

Egy másik lényeges dolog; az agy elektromos jeleket dolgoz fel. Az agy bizonyos frekvenciatartományban működik. Ha olyan frekvenciákat sugároz a technológiával, ami meghatározott információkat hordoz és a technológiával információt, s nézőpontokat lehet továbbítani az agyműködés frekvenciatartományában, melyben az dekódolja a kapott információkat. Dekódolni fogja ezeket a frekvenciákat, ezáltal megváltoztatható a világlátásunk. Tehát kívülről, s a mesterséges intelligenciával való kapcsolatról nem írok, mert még ez lesz a kemény dió, amin a tudósok kísérleteznek. A tudósok állítják, hogy a mesterséges intelligencia lesz a SZENT GRÁL.

De még azelőtt, ezzel a technológiával képesek lesznek befolyásolni az emberek nézeteit, észleléseit kívülről azáltal, hogy ezeket a frekvenciákat sugározzák, mi pedig kapcsolatban leszünk velük, mert belső antennáink vannak.  Néhány évtizede valaki a tudósok közül felfedezte a különböző érzelmi állapotokhoz kapcsolódó frekvenciákat, amit most már részletesen kidolgozott. Tehát minden érzelmi válaszreakció, egy frekvencia. A gyűlölet is egy bizonyos frekvencia, és egy másik frekvencián van a szeretet. Amikor egy szobában vagy, ahol sok agresszió történik, ahol konfliktusok vannak, és gyűlölet: ÉRZED. Mit is szoktak mondani ilyenkor az emberek; OH tapinthatóvá vált a szobában. Ez azért van, mert gyűlölet és konfliktus frekvencia jött létre, és ez megváltoztatta a szoba elektromágneses mezejét. Meggyújtották ennek a mesterséges frekvencia által vezérelt dühnek a kanócát, és tömeges lázadások alakulhatnak ki, és az emberek ilyenkor olyan dolgokat tehetnek, amiket normális esetben soha nem tennének. Depresszióba sodorhatod így az embereket. A katonai szakértő nyíltan elismerte azt, hogy képesek kisugározni egy frekvenciát az ellenség felé, ami lényegében megtöri az ellenséges katonák lelkét úgy, hogy megadják magukat, és leteszik a fegyvert. Ezzel a technológiával nézünk szembe. Ha ezt figyelembe vetted, azután elgondolkodsz az 5G-n! Ráadásul még környezetromboló is. Először is az 5G nem terjed túl jól a működési frekvencia tartományából adódóan. Ezért ahelyett, hogy nagytornyokból sugároznák majd a frekvenciákat, ahogyan most teszik az egyéb frekvenciákkal – amelyeket nagytávolságokra sugároznak -, az 5G-t nem lehet ezzel a módszerrel továbbítani. Ezen kívül az 5G szintén nem terjed jól szilárd tárgyakon át. Legalábbis amit mi szilárd tömör tárgyak alatt értünk. Hogy ezeket a problémákat áthidalják, dobozokba fogják telepíteni az adókat, amelyek sugározzák majd magukból az 5G frekvenciát, ezt a (gyilkos)fegyvert, minden utcán, világszerte. Elképzelhetetlen mennyiségű dobozok lesznek mindenhol felszerelve, lámpaoszlopokon a gyerekek hálószobái mellett, melyek állandóan sugározzák majd az 5G jeleket.

Az 5G immár az ajtón kopogtat, de az európai országokban egyre többen hangoztatják, hogy tartanak a megnövekedő sugárterheléstől. Az 5G letelepítését ellenző aktivisták úgy tudják, hogy az új technológia antennáit sűrűbben helyezik majd ki minden 12-ik épületre. Ennek nagyobb az egészségügyi kockázata is. Olaszországban, Franciaországban, Belgiumban is csoportokban szerveződtek az aktivisták, akik az 5G üzembe helyezése ellen harcolnak. Belgiumban leállították az 5G telepítését. Az északi államok már régen megtiltották a telepítést. Az EU megosztott a kérdésben, pl. az EU parlamentben a döntéshozók egyértelmű hatáselemzéseket várnak a tudósoktól az egészségügyi kockázatokról. Az 5G fő pártfogója az Európai Bizottság belső piacokért felelős biztosa Theirry Brteton kiemeli, hogy az 5G szélesebb ipari tevékenységet biztosít, és a tárgyak vezérlő internetének az alapja lesz. Ám az aktivisták, Oliver Galanddal az élükön azt mondjak: akik olyan házakban élnek, aminek a tetejére fel van szerelve az 5G antenna alig 2 méterre vannak a sugárveszélytől. Sajnos mobiljainkat és elektronikai eszközeinket ritka vezető és felvezető anyagokból készítik a fejlődő országokban, ahol szörnyű munkakörülmények vannak. Néhány uniós tagállam pl. Németország aggódik amiatt, hogy ilyen körülmények között készülnek a termékek. Erre is gondoljunk a technológia terjedésével. Az 5G hálózat fejlesztői olyan gyors adattovábbítást ígérnek, amivel pillanatok alatt tölthetünk le egy több gigás nagyjátékfilmet. Ez a teljesítménynövekedés is aggasztja az 5G bírálóit.

Felelem az 5G okozta sugárzástól

Tartanak az 5G okozta sugárzástól a civil aktivisták és az EU döntéshozói is. Néhány uniós tagállam pld. Németország aggódik amiatt, hogy biztonsági kockázatot jelentenek az 5G technológián dolgozó nem uniós, de államilag támogatott cégek. Úgy vélik ez sebezhetővé teheti Európát a kiber-támadásokkal szemben, és függővé válhat a külföldi beszállítóktól. Az Európai Unió parlamentje nemrég ajánlásokat fogalmazott meg, hogy biztonságosabbá tegyék az 5G hálózatot.

Ám az 5G egy fegyver, ez egy katonai technológia, amit már tömegmészárlásra is használtak, hiszen a bőr rétegeiben okoz égető érzést a magas frekvencia. Az DNS, a tudomány mai állása szerint már bizonyítottan frekvenciákat fogad és továbbít. De a mi szervezetünkben egy elektromágnes frekvencián működő egység lenne az agyunk, és a szívünk is. Vajon milyen hatással van rá, ha ezeket az egységeket, és frekvenciákat megbontjuk, és folyamatos zavarnak tesszük ki? A válasz: mentális, fizikai rendellenesség a betegség. Tehát az 5G-t sajnos, potenciálisan fegyverként vethetik be ellenünk! S ebben az a lényeg, hogy már kidolgozták az érzelmi skála tartományait; a haragét és az összes többiét is. Képesek lesznek egy közösségbe sugározni ezeket a frekvenciákat anélkül, hogy bárki is tudna erről, és ennek hatásai kezdenek lenni. Egyszer csak az embereken kezd elhatalmaskodni a düh és a harag, és nem fogjak érteni, hogy miért érzik magukat dühösnek, de mégis ezt fogják érezni.

S ekkor mit fognak tenni velük?

Okot szolgáltatnak egy eseménnyel! Mondjuk, hogy egy embert megtámadnak a rendőrök, vagy olyan valakit tartóztatnak le, aki ártatlan. Ekkor jelenik meg az ürügy, s nem fogsz tudni olyan helyre menni, ahol ne lennél az 5G hatókörében. Egy másik érdekes dolog; (Nem is tudom, hogy mennyien is tudnak erről?)

Az 5G miatt rengeteg idős, de életerős fát kénytelenek kivágatni a vezetékek miatt. Erre először Sheffieldben figyeltek fel. A sheffieldi önkormányzat több ezer terebélyes, egészséges fát vágatott ki a város utcáin. Hatalmas tüntetések voltak ez ellen, hiszen Sheffield ezelőtt egy kifejezetten zöld város volt. Tehát legrosszabb rémálom a legnagyobb akadályozó tényező az 5G számára a kifejlett egészséges fák, mert a fákon keresztül akadályoztatva vannak az 5G hullámai. Nem akarják, hogy a fák az 5G útjában legyenek, mert az 5G nem halad túl jól szilárd tárgyakon át. Visszafogják a terjedését, legyengítik a jelet. Az 5G-t sugárzó dobozok robbanásszerű elterjedésére számíthatunk, és azután lesz kb. húszezer szatellit is felettünk, amelyek mind az 5G-t fogjak sugározni a földre.

Egyre többen kezdik hangoztatni aggodalmaikat az 5G veszélyeivel kapcsolatban mivel rendkívül magas frekvenciájú és nagyon nagy az intenzitása.  Az 5G cellatornyok két fő ok miatt veszélyesebbek, mint más átjátszó tornyok. Először a korábbi 1G, 2G, 3G, 4G az 1-5 gigahertz közötti frekvenciákat használja. Az 5G 24-90 GHz közötti frekvenciát használ.

Az elektromágneses spektrum rádium frekvenciás sugárzási részen belül, minél nagyobb a frekvencia, annál veszélyesebb az élőszervezetre. Tehát alapvetően a sugárzás melyet folyamatosan elnyel a testünk sokkal, de sokkal erősebb, mint korábban, és a sugárzást kibocsátó források, sokkal közelebb kerülnek hozzánk.

2020-05-01
Brüsszel
Kovács János

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?