Gondolatok

Alapgondolatok a Nemzeti Egységhez!

1/ Egyre többen beszélnek az egységről, de a hozzá vezető úton 2 akadály van. Fel kellene ismerni, hogy csak a választások maradtak meg eszközként a nép kezében a jó irányú változás eléréséhez! Bár a hazai törvénytelen törvények értelmében (Lásd: Papp Lajos prof 2012-es írását, melynek címe: Volt egy álmom…) párttámogatás nélkül nincs esély a közhatalom visszavételére, mert a pénzpórázra fűzött pártok és politikusai a pénz és az ego-uralma alatt vannak!

2/ Viszont a pártoskodástól és az általuk művelt „politikától” mára már teljesen elidegenedett kb. 2 millió magyar ember, akik nem is akarnak többé szavazni!

3/ Ez azt fogja okozni, hogy a két nagy politikai szekértábor között fog eldőlni a sorsunk a választásokon, ami ismételten az ellenőrizetlen hatalmi gyakorlatot fogja erősíteni, hiszen még a jószándékú az ellenzék is tehetetlen lesz az ún. lenini demokratikus centralizmus és az ego vezérelte pártoskodás ellen. Sajnos ma minden párt ezeken alapszik. Kivéve a Nemzetegyesítők (NEEM) Mozgalma, amely minden elemében elszakadt a két meghatározó szekértábortól, amelyeket azért hozott létre a bankárkaszt, hogy a pénzhatalom után megszerezze még a politikai hatalmat is, az általa finanszírozott reklám-demokrácia segítségével! A„mérleg nyelve” szerepére éppen ezért nem a pénzpórázos pártok egyike, hanem kizárólag a NEEM által hatalomba juttatott Népképviselők alkalmasak.

 

4/ Vagyis, ha a politikai váltógazdaság szokásos menete fennmarad, akkor akár történik változás a kormányzatban akár nem, tovább folyik majd a belharc és az eredménytelen energia pocséklás, ill. a közpénzek érdemek nélküli osztogatása. Ha azonban az alulról a választói és felülről a Nemzetegyesítők tagjai által is ellenőrzött Népképviselők lesznek a mérleg nyelve: a közpénz lopás megszűnik.

5/ Ezért gondoltam az eddig „nem szavazók” számára ismertetni, Trump elnök választási beszédének magyarítását, ami a 2 millió NEM pártoskodó, kiábrándult és elidegenedett tömeg egy részének kinyitná a szemét. Sőt aktivizálná is, hogy jelöljön a saját köreiből olyan helyben ismert és elismert, pártonkívüli, alkalmas „választókerületi követeket”, akik így visszahívhatók lesznek a választóik által, ha nem működnének tisztességesen a törvényhozásban, mint a „mérleg nyelve”!

6/ A Nemzetegyesítők Mozgalma (NEEM) ugyanis azért van hazánkban teljesen agyonhallgatva, mert nem hagyják magukat pénzpórázra fűzni és nem ők akarnak hatalomba kerülni, hanem a helyi követeket akarják helyzetbe hozni, és teljesen önzetlenül. (2018-ban sok millió nekik járó közpénzt utasítottak vissza, hogy ne lehessen rájuk fogni, hogy ők is bizniszpárt mint az eddigi összes politikai párt!)

Ennek fényében olvass tovább és kérem a kemény, de igazságos kritikádat!

Honféltő szeretettel: Dr. Bene Gábor        (A NEEM pártonkívüli szóvivője),

 

Az alábbi anyag kritikáját, javaslati kiegészítését, megosztását várom tőled!

 

Mit választ a nép: aranyborjút vagy a „mérleg nyelvét” ?

 

12 áldozatvállaló magyar – miközben elutasítja pártoskodást – az alábbi 7 pontot adja közre minden magyarnak azért, hogy elszakadjon a hazai társadalom a beidegződött dogmáktól és követni tudják azt az irányt, amit már egy nagytekintélyű, pártonkívüli politikus, Donald Trump is meghatározott a „szabadkőműves Amerikával” szemben:  

 

  1. 1. Közszabadság a megosztottság helyett: Egy új nemzeti büszkeség fogja begyógyítani megosztottságunkat, ha a pártok helyett a saját helyi közösségeinket próbáljuk meg valóságos népképviselethez juttatni! Mi már nem pusztán hatalmat akarunk átadni az egyik kormányzattól a másik kormányzatnak, vagy egyik párttól a másiknak, hanem valóságos hatalmat akarunk a népnek átadni úgy, hogy a pártok vezetői részére eddig privatizált közhatalmat visszaadjuk azoknak, akik elmennek saját választókerületükbe, s a visszahívható, pártonkívüli civil követ, illetve az őket listájukra tevő NEEM mellé teszik a jelet. Ez a NEEM-esen gondolkodóknak és a népnek biztosítja a jó irányú változást: a közjót!

  1. A kötelezettségek és jogok összhangjához kötjük végre az emberi szabadságjogok érvényesülését: Népünknek nem szabad többé soha segélyekre szorulnia és az igaz úton fogjuk visszahozni gyermekeinket Magyarországra. Így lesz számukra megbecsült munka és a magyar kezek-agyak munkájával lendítjük fel a gazdaságot, amit a vírushiszti és az adósságcsapda tett tönkre és nem a mi munkaerkölcsünk hiánya.

 

  1. 3. A legszentebb emberi közösségnek, a családnak a szerepét a társadalomszervezés alapjának tekintjük. Minden magyar szeretne igaz történelmet tanító jó iskolát a gyermekeiknek. Szeretne megfelelő lakhelyet és környezetet családjának. S valóban jó munkahelyet, ahol tisztességes munkáért tisztességes fizetés jár. Minden országgyűlési döntésnek az értékteremtő magyar dolgozóknak és azok családjainak kell kedveznie, nem pedig a profitéhes multicégeknek! Ehhez azonban nem pártképviselők, hanem visszahívható Népképviselők kellenek!

  1. Önellátás: Ma már a falvak sem termelik meg maguknak az egészséges és a szállítási költséggel nem növelt élelmiszert! A helyi választókerületi követeknek ezt feltétlenül a közbeszéd szintjén kell tartaniuk: magyar ember magyar terméket vegyen, és minden fórumon hirdetnie kell, hogy magyar cégek magyar munkaerőt alkalmazzanak! S minden magyar jogász csak valódi magyar jogelvekkel dolgozzon!

  1. Konföderatív gondolkodás a föderatívval szemben: Megpróbálunk barátságot és jószándékot kialakítani minden nemzettel a világon, de ezt úgy tesszük, hogy közben pontosan tudjuk: jogunk van arra, hogy saját érdekeinket vegyük előre. Mi ezért a történelmi magyar államok sorába szeretnénk hazánkat visszahelyezni, hisz egy olyan sajátos jogrend volt a miénk, ami jó minta lehetne az egész emberiség számára, ha le akarja rázni a természetet és társadalmakat tönkre-tevő: monetáris diktatúrát.

 

  1. 6. Mintaadás az erőszakkal szemben: Soha nem akartuk ráerőltetni életstílusunkat senkire, így ma is csak azt akarjuk, hogy ez példaként sugározzon kifelé. Ha sikerül 1956 elveit mindenki számára érthetővé tenni, akkor a se nem kapitalista, se nem szocialista gazdasági rendszert, vagyis sajátos magyar utat kell megvalósítani a választókerületi követek által. S bízunk abban, hogy követni és inkább továbbfejleszteni fogja az emberiség a bevált magyar mintát, nem pedig elutasítani, kigúnyolni!

  1. 7. Elszámoltató nagytakarítás az építés előtt: Donald Trump elnök beiktató beszédében hallottuk: „Vissza fogjuk szerezni határainkat, munkahelyeinket. Vissza fogjuk szerezni a vagyonunkat, és vissza fogjuk szerezni az álmainkat.”

S a Nemzetegyesítők 12 áldozatvállalója sem akar ennél kevesebbet!   

Vélemény, hozzászólás?