Földvédelem
Gondolatok Jegyzet Publicisztika

A MAGYARSÁG SORSA ÉS VÉGZETE A MEGOSZTÁS …

OKTÓBERBEN ORSZÁGOS FÖLDVÉDELMI-GLOBALISTA ELLENES TÜNTETÉS LESZ!  EGY „PÁRTOS” ÉS EGY PÁRTATLAN, CIVIL! 

A MAGYARSÁG SORSA ÉS VÉGZETE A MEGOSZTÁS, VAGY CSAK MI MAGUNK VAGYUNK KÉPTELENEK ÁTLÉPNI RAJTA!? 

Termőföldjeink védelme= HON-védelem!

Itt nincs tovább EGO, nincs TE, vagy Én, ez a párt, vagy az a párt majd megoldja!

Nem fogják megoldani!

Elfogyott az idő! Nincs tovább!

Most kell leállítanunk ezt az őrületet, amit a kormány művel országosan a termőföldek teljes és végleges elpusztításával, amit pofátlanul „kiemelt nemzetgazdasági érdeknek” nyilvánított! Az élelmiszer termelés és önellátás helyett gyárakat épít a beruházóknak a mi pénzünkből, a mi kárunkra, a mi akaratunk ellenére: a globalista vállalatok kívánságára!

Ahol most gyárat tudnak építeni, annak a helyén a fű sem nő ki többé, de a környéke is szennyezetté válik, az ott termelt gabonával együtt! Senki és semmi nincs biztonságban többé! Az óriási vízigény miatt a lakossági fogyasztást fogják korlátozni, a talajvízszint lecsökken, a források, patakok kiszáradnak, utána a fák, erdők is, az erdei vadak is elpusztulnak! Ahol a kínai nagyvállalatok megjelennek, ott van a KKP is és vele a kínai maffia, a szervkereskedelem is megjelenik!

Ha leáll a mezőgazdaság és állattenyésztés, ez élelmiszerhiányt okoz, ami újabb áremelésekhez vezet, de ezt az ország lakossága már nem fog bírni!

A globalisták és az őket kiszolgáló bábkormányok mindenhol ezt akarják elérni, mert „védeni kell a klímát”! Ehhez társul a háború, és jön a következő „járvány” is! A készpénzt már korlátozzák, a szólás szabadságát megszüntették, nincs már önrendelkezésünk, nincsenek már emberi jogaink!

A beteg elméjű, hatalommániás globalisták az Apokalipszis lovasait engedik ránk? –  Járványok, Háborúk és Éhínség!

Az utolsó „rendszerváltásukat” tervezik az egész emberiség elszegényítésével, rabszolgásításával, a népesség nagyarányú  csökkentésével,- mert a drága „emberi erőforrások” helyét átveszik az olcsóbb robotok és minden digitalizálva lesz! Istenhit helyett tudományhit, nemzetállamok helyett kevert népesség!

Ha most nem tudjuk ennek az őrületnek az első lépését, a földek elpusztítását leállítani, és megvédeni országunk területét és lakosságát,- később erre már nem lesz lehetőség, mert addigra nem marad mit megmenteni!

Most tegye félre mindenki az egoizmust, az ellenségeskedést, a pártoskodást, felejtse el a politikai előnyszerzést és a választásokba vetett hitét, mert most kell cselekedni, az időnk elfogyott, nincs kire és mire várni tovább!

A kormány a már külföldiek kezében lévő dunántúli területeken kívül bárhova mérgező gyárakat telepíthet, ahova csak a beruházó gyarmatosítók kérik! Az önkormányzatok építési jogát felülírta, saját hatáskörébe utalva azt! Országunkat már most elárasztotta vendégmunkásokkal, hogy lenyomja velük az EU legalacsonyabb béreit! Népszavazást nem enged, az NVB-től a Kúrián keresztül az Alkotmánybíróságig minden a kormány irányítása alatt van! A médiákat mind a kormány, vagy a globális médiakartell birtokolja!  A pártok nem a mi érdekeinket szolgálják, hanem csak hatalomra akarnak kerülni, kihasználva a tiltakozásokat, felhergelve 1-1 társadalmi réteget, vagy csoportot!

Melyik párt akarja a földjeinket a végleges elpusztítástól, a gazdákat a kifosztásuktól, a vállalkozókat a csődöktől, az embereket a kilakoltatásoktól, az országunkat a gyarmatosítástól, háborútól, gendertantól, kényszeroltásoktól: a globalisták tervétől megvédeni? Melyik akadályozott meg ezek közül bármit is? Kikben bízhatunk még önmagunkon kívül?

A beszéd kevés, a beadványokat leseprik, a pártok színjátékai sehová sem vezetnek, miközben szalad az idő, épülnek a gyárak, a földet felszedik és eladják külföldre, hogy itt soha többé ne lehessen már megtermelni semmit! Ha engedjük, egy puszta, kietlen sivataggá teszik az országunkat!

Termőföldjeink: hazánk földje, anyaföldünk védelme: HON-védelem, ami mindenkinek kötelessége!

Ha nincs, aki megtegye, nekünk kell a védelmét megszervezni! Ennek egyetlen módja egy országos összefogás, az érintett települések tiltakozóinak az együttműködése, aminek kezdő lépése lehet egy országos termőföldvédelmi aláírásgyűjtés!

Ez már egy szabadságharc kezdete, az életünkre és életterünkre törő globalisták és bábkormányaik ellen, amit csak együtt, egymást segítve, és támogatva tudunk megvívni!

Magyarország legyen újra a magyaroké, ahol a magyar érdek, a mi létbiztonságunk az első!

Vegyük vissza országunkat a megszálló, gyarmatosító, idegen hatalmaktól!

Az országos földvédelmi mozgalom, ellenállás megszervezésében és támogatásában résztvevők jelentkezése, és információ ITT: nemzetegyesitok@proton.me

Vélemény, hozzászólás?