Kép nélkül
Elemzés Gondolatok Publicisztika

A legfrissebb demokrata botrányok Joe Biden elnöksége alatt

Amerika mélyponton van, s nem csak a gazdasági teljesítménye okán, hanem a demokraták itt felsorolt erkölcstelensége,beteges szexuális viselkedése miatt!

1. Demokrata alkalmazottak szexelnek a szenátusban

December 15-én egy videó jelent meg, amelyen Ben Cardin demokrata szenátornak egy demokrata munkatársa, anális szexet folytat valakivel az USA Szenátusának meghallgatótermében az Egyesült Államok Capitoliumában, amely állami tulajdon és amerikai adófizetők által finanszírozott. A videón az alkalmazott meztelenül és négykézláb egy asztalonvolt látható, ahol egyébként napközben szenátorok dolgoznak.

Azóta persze kirúgták.

(AP Photo/J. Scott Applewhite; Daily Caller)

2. Pornó webkamerás demokrata Virginia szenátusi jelölt Susanna Gibson

Szeptemberben aWashington Postfelfedte, hogy Susanna Gibson, a virginiai szenátusi képviselőjelölt és ápolónőszexuális aktusokat végzettférjével élőben, online közönség előtt a Chaturbate nevű weboldalon, és arra biztatta a nézőket, hogy kérjenek szexuális aktusokat és adjanak érte némi borravalót!  Az online archivált videók némelyike 2022. szeptember 30-án készült. Gibson kevesebb mint 1000 szavazattal veszített a képviselőválasztáson.

3. Zacskó kokaint találtak a Fehér Házban

Júliusban egy zacskó kokainttalálta Fehér Ház nyugati szárnyában egy titkosszolgálati ügynök. A titkosszolgálat később azt állította, hogy „nem volt elegendő DNS”, és nem tudták beazonosítani a táska tulajdonosát. A Fox News később azt állította, hogy az információszabadságról szóló törvény alapján megszerzett dokumentumok azt mutatták, hogy három fiola DNS-t is nyertek a  nyomozás során. (Jesse Watters)

4. A Trans Influencer (Rose Montoya) megvillantotta melleit a Fehér Ház pikniken

Alig egy hónappal a Cocaine-Gate előtt a Fehér Házban megrendezett Pride rendezvényen egy transz influencermegvillantottahamis melleit (Biden társaságában!) egy olyan Fehér Ház rendezvényen, amelyen gyerekek is voltak. A közösségi médiában széles körben elterjedt videó szerint a transz influencer, Rose Montoya lehúzta a ruháját és megfogta a hamis melleit. A Fehér Ház kénytelen volt elítélni a tettet, és kitiltotta Montoyát, nehogy ismét ellátogasson a Fehér Házba.

5. A haditengerészet bevonja a Drag Queen Influencert, hogy több tengerészt toborozzon

Májusban a haditengerészetfelfedte, hogy egy „drag queen influencert” alkalmazott kísérleti toborzási program részeként, hogy több embert vonzanak a NAVY-hez.. Az influencer, aki egy aktív szolgálatot teljesítő tengerész, Joshua Kelley, a „Harpy Daniels” névre hallgat…..

6. Gyermekpornóval kapcsolatos vádak miatt letartóztatták a demokrata polgármestert

Márciusban letartóztatták a marylandi College Park egykori demokrata polgármesterét, akiket gyermekpornó birtoklásával és terjesztésével vádoltak. A volt polgármestert – aki állítólag Pete Buttigieg közlekedési miniszter mentoráltja volt – lefotózták Nancy Pelosi képviselővel és más nagy horderejű demokratákkal. Letartóztatása előtt lemondott. A múlt hónapban 30 év börtönbüntetésreítélték.

Patrick Wojahn

A marylandi College Park egykori polgármesterét, Patrick Wojahnt 56 gyermekpornográfia birtoklása és terjesztése vádjával tartóztatták le. (Prince George megyei rendőrkapitányság)

7. Nem bináris Biden vezető tisztviselő és BDSM-gyakorló poggyászlopás miatt

2022 decemberében Biden Energiaügyi Minisztérium vezetőtisztviselőjét és a kutyajáték-fetisisztát,Sam Brintontpoggyászlopásonkapták el egy Las Vegas-i repülőtéren. Áprilisban az egykori Biden tisztviselőegy vádalku keretében beleegyezett,hogy közel 3670 dollárt fizet az áldozatnak, és így csak 180 napos felfüggesztett börtönbüntetést és próbaidőt kapott.

Sam Brinton

Sean Patrick Maloney (D-NY) képviselő, jobbra, és Sam Brinton beszél, 2019. június 13-án, csütörtökön a Capitolium előtt tartott sajtótájékoztatón. (Tom Williams/CQ Roll Call)

8. A hadsereg ezredese lelepleződött a Pup-Playben

2022 decemberében kiderült, hogy a hadsereg egyik ezredese fényképet készített magáról egyenruhában, kutyamaszkban…… A @Nova_Campaigns nevű fiók leleplezte az ezredest, aki azóta visszavonult. A nyugalmazott ezredesnek számos fotója volt, amin kutyamaszkban és egyenruhában pózolt fiatalabb szolgálati tagokkal. A hadsereg aztmondta,hogy vizsgálják a fényképeket, de a vizsgálat eredménye még nem ismert.

9. Andrew Cuomo demokrata kormányzó szexuális visszaélés vádjával szembesült

2021-ben Andrew Cuomo New York-i kormányzót szexuális zaklatással vádolták, beleértve azt is, hogy korábbi női alkalmazottakat letapizott. Cuomolemondotta vádak miatt. A nyomozók azt mondták, hogy „nem kívánt” csóknak vetette alá a nőket; mellüket vagy feneküket tapogatta, vagy más módon nem megfelelő módon érintette meg őket; ártalmas megjegyzéseket tett kinézetükre és szexuális életükre; és olyan munkakörnyezetet teremtett, ahol féltek a beosztottai.

Kövesse a Breitbart-ot a Facebookon

Vélemény, hozzászólás?