A Big Pharma gyilkos listáján vagyunk mi is?
COVID-19 Gondolatok Jegyzet

A Big Pharma gyilkos listáján vagyunk mi is?

Úgy tűnik, hogy „a profit mindenek előtt” szlogen, nem a tisztességes piaci magatartás mantrája, hanem a bűnözőké! A Big Pharma, konkrétabban a Pfizer, rendelkezik egy merényletlistával olyan orvosokról akik keresztbe tesznek ezen szlogen megvalósulásának azzal, hogy nyilvánosságra hoznak olyan kutatási eredményeket, amelyek a vírusról és a vakcinákról egészen mást állítanak mint a média. Persze a pénzpórázra vett médiumok és azok dolgozói, nagyon is félnek attól, hogy valaki ki meri mondani az igazságot! Azt persze eddig még gondolni sem merte senki, hogy egy halállistát is felállít, sőt lépéseket is tesz a Big Pharma az igazmondók végleges kiiktatására! A washingtoni biztonsági hírszerzésétől szerzett néhány információ azonban arra mutat rá, hogy készült lista, amely szerint meg akarnak gyilkolni olyan orvosokat, mint Bryan Ardis és Vlagyimir „Zev” Zelenko, Ardis üzletember, csontkovács és a COVID-19 szakértője, az InfoWars „War Room” című műsorának legutóbbi epizódjában mindezt el is ismerte, vagyis tudomásukra jutott.

A Wuhan koronavírussal (COVID-19) és a vakcinákkal kapcsolatban ugyanis azt hozták nyilvánosságra, hogy a COVID-19 vírus, a vakcinák és egyes kezelések mind a SNAKE VENOM-ból származnak. Bryan Ardis legújabb felfedezése a COVID-19 eredetével kapcsolatban az, hogy a mesterségesen előállított SARS-CoV-2 vírus egy része kígyóméregből származhat. Ardis még decemberben kezdte el kutatni ezt a lehetőséget, amikor egy orvos barátjától kapott egy tippet. Megjegyezte, hogy a legtöbb kígyóellenes méreg monoklonális vagy poliklonális antitest-kezelésből származik. Ezután megjegyezte, hogy a Centers for Disease Control and Prevention (Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ) betiltotta a monoklonális antitestkezelést a COVID-19-es betegek kezelésére, helyette a mérgező remdesivir nevű gyógyszert részesíti előnyben. Azt eddig is gyanította szinte minden orvos, hogy a COVID egy mesterséges biofegyver, de most ezt a Big Pharma reakciója tökéletesen bizonyította is! Hiszen nem véletlenül szerepel igen elöl a merényletlistájukon pl. Bryan Ardis. Őt és Vlagyimir „Zev” Zelenkot a következő két hétben el kellett volna hallgattatni.

Miért harcolnak a kormányok és a média az anti-venom ellen, és miért találjuk, hogy az anti-venom – vagyis mérgezés elleni szer – működik a COVID ellen?” – kérdezte Ardis. „Ez nem egy vírus? Ez egy méreg? … Ezért nem akarják, hogy monoklonális antitesteket használjatok?” Ennek további vizsgálatához Ardis visszatért ahhoz, hogy megpróbálja megérteni a COVID-19 eredetét. Megjegyezte, hogy a mainstream média meggyőzte a közvélemény nagy részét, hogy higgyen a természetes eredet elméletében, amely azt állítja, hogy a (COVID) SARS-CoV-2 csak is a denevérektől származik.

„Nincs tényellenőrzés a denevérekkel kapcsolatban. Továbbra is hagyják, hogy denevérekkel foglalkozzunk” – mondta. Kínai szakértők azonban már a kezdetektől fogva rámutattak, hogy ha hinni lehet a természetes eredet elméletének, akkor nem lehettek denevérek az okozók, mert a Wuhan környéki denevérek téli álmot alszanak, és az első széles körű járvány a városban a tél közepén tört ki. Az első wuhani koronavírusos betegekből származó SARS-CoV-2 minták genetikai szekvenciái azt is megerősítik, hogy a genetikai információ inkább két kígyóhoz, a kraithoz és a királykobrához hasonlít, amelyek mindkettő erősen mérgező. „Meggyőződésem, hogy a COVID-19 nem valamilyen légúti vírus. Valójában mérgezésről van szó, és szerintem kígyók mérgéből szintetizált peptideket és fehérjéket használnak, amelyeket célzottan beadnak bizonyos embereknek” – mondta Ardis. „Ez a valaha volt legeredetibb biofegyver” – zárta nyilatkozatát.

Nos, ha ezek után mégis kivégezteti a Big Pharma Bryan Ardist és Vlagyimir „Zev” Zelenkot, úgy az emberiség számára legyen már egyértelmű, hogy a gyógyszermaffia mindenre képes, s ezek után senki se higgye el egy szavukat se! Ha megkímélik az életüket, az még nem jelenti azt, hogy a lista további tagjait nem fogják kivégezni azért, hogy ez a két személy kezdjen rettegni, s inkább vonuljon vissza, ne merjen tovább foglalkozni a COVID körüli kutatásokkal!

(Tudjon többet a Big Pharma bűneiről a BigPharmaNews.com oldalon.)

Hazai hír az, hogy találtak a kutatók egy olyan szert, amely az eddig használt szereknél sokkal hatékonyabb, s ez a plitidepsin. Bebizonyosodott laboratóriumi körülmények között, hogy sokkal hatékonyabb a COVID-19 kezelésében, mint a remdesivir, hiszen az a kezeltek nagy százalékát nem tudta meggyógyítani, sőt…

(Az előbb nyilatkozott is róla Bryan, hogy az egy méreg, vagyis inkább káros!)

A Scienceoldalán is közzétett hír szerint ez az újabb készítmény olyan fehérjék működését képes blokkolni a szervezetben, amelyek kulcsfontosságúak a vírus terjedéséhez. Az eredmények szerint a plitidepsin gátolja az eEF1A humán fehérjét, amely potenciális kölcsönhatásban áll több koronavírus-fehérjével is.

Daganatellenes szereket általában nem tesztelnek vírusok ellen, egy részük ugyanis károsíthatja az emberi sejteket. Ugyanakkor a szakértők szerint a plitidepsint kisebb dózisban és rövidebb ideig használnák a koronavírusos betegeknél, mint a daganattal küzdők esetében. A kutatók vírussal fertőzött tüdőszöveten is alkalmazták, az eredményeik szerint pedig 27,5-ször hatékonyabban pusztította el a vírusokat, mint az eddig használt remdesivir. Ezután kísérleti egereken is tesztelték, ami szintén pozitív eredménnyel zárult: az állatokban jelentősen csökkentette a vírus szaporodásának ütemét, egyben a szervezetüket is kevésbé terhelte meg a fertőzés. Ezt alaposan jegyezzük meg!

„A szervezetüket is kevésbé terhelte meg a fertőzés”, vagyis ennek is van mellékhatása?S ez is az profit-üzlet része?

Vélemény, hozzászólás?