NEEM Párt
Hírek

Papp Lajos professzor egykori gondolatai, amit a Nemzetegyesítők megvalósítottak!

A párt mint szervezet, mindenkiben ellenérzést vált ki. Ezért tartom fontosnak, hogy a Nemzeti Értékek Pártja (NÉP) álmaim szerint a következő feladattal és tartalommal jelentkezne, miközben mintát adna a nemzet önszerveződéséhez. 

1. A párt nem tömegpárt.
Hét férfi és hét nő alkotná majdan a pártot. Olyan kimagasló személyiségek, akik már életükkel, munkásságukkal egyértelműen bebizonyították, hogy számukra életük része Nemzetünk értékeinek védelme és gyarapítása.

2. A párt taglétszáma nem bővíthető.

3.A párt tagjai semmiféle anyagi támogatásban nem részesülhetnek.
Sem állami, sem magánadományból származó jövedelmet nem élvezhetnek.

4.A párttagok képviselői mandátumot nem szerezhetnek.

5.A képviselők bármikor visszahívhatóak.

Magyarázat: A futballmeccshez hasonlítva itt a képviselők a játékosok. Ők játsszák aktívan a meccset. Bár pontosan ismerik a játékszabályokat, a meccs hevében, indulatból hibás döntést hozhatnak. Szabálytalanságot követhetnek el. A párt a bírók szerepét tölti be. A szabálysértőket megbüntetik, a súlyos szabálysértőket kizárják a játékból. A párt tizennégy tagjának minősített többsége alapján a képviselő bármikor visszahívható. A mindenkori képviselők visszahívását kezdeményezhetik azok a személyek, akik őt képviselőjelöltnek javasolták, de a visszahívásról mindenkoron a tizennégy tagú testület dönt. Szigorú magánjogi szerződésekkel érhető el, hogy egy kizárandó képviselő ne ülhessen át más pártba, vagy függetlenként maradjon az Országházban.

Dr. Papp Lajos emeritus professzor                                  2012. október 13.

(A NEEM (Nemzeti Egységet Előkészítő Mintaként) mint a Nemzetegyesítés Mozgalma, csak abban különbözik a professzor úr tervétől, hogy már 2018-ban, cselekvő módon megjelent a választásokon és bebizonyította, hogy NEM VESZ FEL KÖZPÉNZT a választásokra, mert szerintük a jó bornak sem kell cégér! (Kár, hogy a közmédia éppen ezen okból nem hajlandó tudósítani róluk semmit, vagyis agyonhallgatják őket!) De bebizonyította azt is, hogy VAN ÉLET A PÁRTOKON KÍVÜL IS, mert 3 fő pártonkívüli, helyben ismert és elismert személyt indított az országgyűlési választásokon úgy, hogy csak „szolgáltatta” számukra a választásokon való indulás lehetőségét.  Így azok a személyek helyi, választókerületi követként, visszahívhatók lettek. Akit érdekel a nemzetünk sorsa, az nézzen utána a honlapjukon, s szervezzen helyi „szellemi kalákát” és hívja meg valamelyik szóvivőjüket beszélgetésre a magyar jövőről: 70/360 3595!)

BG

Vélemény, hozzászólás?